Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Muntanyes de la Costa Daurada promociona amb Cambrils la gastronomia comarcal

IMATGES RELACIONADES
El Patronat Muntanyes de la Costa Daurada presenta un lot de productes de qualitat de la comarca
El Patronat Muntanyes de la Costa Daurada presenta un lot de productes de qualitat de la comarca

20 de març de 2012


El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada ha promocionat, junt amb el Patronat de Turisme de Cambrils, la gastronomia comarcal entre empresaris austríacs establerts a Catalunya. L'esdeveniment, que ha consistit en una ponència i la posterior degustació, ha comptat amb el patrocini del Patronat Comarcal Muntanyes de la Costa Daurada, el Celler el Mas Roig, la Cooperativa Agrícola de Cambrils i Saborea.

 

El Patronat Comarcal de Turisme ha participat amb l'aportació de dos lots dels principals productes de la comarca, que es van sortejar al final de la vetllada, i entre els quals hi havia mel i patates de Prades, oli de la denominació d'origen Siurana, avellanes de Reus i moscatell de Montbrió del Camp.

 

L'acte de promoció va consistir en una conferència titulada “Gastronomia, una nova forma de posicionament turístic”, es va celebrar a l'Hotel Guitard Grand Passage de Barcelona i va anar a càrrec de Pep Palau, director de projecte de “Pep Palau, von Arend & Associats” i Co-director del Fòrum Gastronòmic de Girona i Santiago de Compostela.

 

Posteriorment, els prestigiosos cuiners Joan Bosch i Diego Campos, de Cambrils, ambdós amb una estrella Michelin, van oferir una degustació amb productes típics de la comarca.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773