Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Periodistes de “La Razón” coneixen els municipis de les Muntanyes de la Costa Daurada

IMATGES RELACIONADES
Forn medieval del s XIII de Capafonts, un dels més ben conservats de Catalunya
Forn medieval del s XIII de Capafonts, un dels més ben conservats de Catalunya

26 de març de 2012


El Patronat Comarcal de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada, amb la col•laboració de diferents establiments del territori, ha organitzat durant el cap de setmana del 23 al 25 de març, un viatge de familiarització pels municipis de les Muntanyes de la Costa Daurada per a dos periodistes del diari “La Razón”.

 

Els establiments que han participat en aquesta actuació de promoció turística d'aquesta zona han estat l'hotel La Figuerola de Vandellòs, el restaurant La Cuineta i el Fornet de les Borges del Camp, la Fonda Espasa de Prades, el restaurant el Celler de l'Arbocet, i el restaurant la Cuina d'en Carlos de Pratdip. També han participat patronats i ajuntaments dels municipis de la comarca.

 

Els periodistes han visitat Capafonts i el seu forn medieval, la vila de Prades amb el seu centre d'interpretació i els casc antic del poble, la Mussara, el Castell d'Escornalbou, Pratdip i l'ermita Mare de Déu de la Roca, entre moltes altres localitzacions.

 

Els resultats d'aquest viatge es materialitzaran en un reportatge que sortirà publicat en el mes de juny al diari de “La Razón”, que té una tirada diària de 128.000 exemplars.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773