Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El conseller Josep Huguet visita les principals actuacions del Pla de Foment Turístic

IMATGES RELACIONADES
Logotip de Muntanyes de la Costa Daurada
Logotip de Muntanyes de la Costa Daurada

8 d'abril de 2010


El conseller d'Innovació, Universitats I Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, acompanyat pel president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, visitarà dissabte, 10 d'abril, les principals actuacions que s'han començat a realitzar del Pla de Foment Turístic Muntanyes de la Costa Daurada que impulsa l'ens comarcal amb el cofinançament de la Generalitat. Concretament, el conseller i el president del Consell Comarcal visitaran el Centre d'Interpretació Muntanyes Prades en aquest municipi, així com el projecte de senyalització integral dels diferents recursos turísics i naturals dels 19 municipis que s'integren al Pla de Foment.

També es visitarà a Arbolí l'espai on està previst ubicar un Centre d'Escalada, que serà el primer d'aquest tipus del país, per tal de donar a conèixer aquest esport i promocionar-lo en un territori on ja existeix una important tradició escaladora reconeguda internacionalment. A més d'aquest equipament, el Pla de Foment preveu un punt d'informació sobre la Serra de Llaberia a Pratdip i un Centre d'Interpretació sobre els productes de qualitat de la zona a Riudecanyes.

La visitta continuarà per Alforja, on a més de la senyalització pròpia del Pla de Foment Turístic l'Ajuntament ha senyalitzat diverses rutes de senderisme, i ja a la tarda també coneixerà el municipi de l'Aleixar.

El Pla de Foment Turístic s'ha de desenvolupar fins el 2011 i té prevista una inversió globla d'1080.000 euros que es finança amb 500.000 euros el Departament d'Innovació, Universitats I Empresa, i la resta provinents del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya, dels fons Feder i de fons propis del Consell Comarcal del Baix Camp.
© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773