Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels consumidors a La Selva del Camp

IMATGES RELACIONADES
Xerrada consum
Xerrada consum

29 d'abril de 2010


 

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum i l'Associació de Dones de La Selva del Camp, una xerrada gratuïta sobre “El consum en general” on es donarà resposta a consultes i dubtes dels consumidors en temes generals de consum i, específicament, sobre els seus drets.

 

La xerrada se centra en donar pautes als consumidors sobre aspectes que han de tenir en compte davant una acte de consum i, en cas d'insatisfacció, conèixer els mecanismes de reclamació i l'abast dels seus drets com a consumidors.

 

A tall d'exemple, en aquesta sessió informativa es tractarà sobre l'adquisició de productes comprats en excursions; la garantia dels productes; els serveis de reparacions; la prestació de serveis a domicili; adaptacions dels aparells de televisió a la TDT; trucades a prefixes amb tarifació addicional (és a dir 803, 806, 807 i 905); revisions de gas i els canvis que hi ha hagut en la factura de la llum.

 

 

Aquesta xerrada s'inclou dins del programa d'activitats formatives gratuïtes als consumidors que anualment desenvolupa l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor del Baix Camp.

 

 

 

Xerrada: “El consum en general”

 

DIA: 29 d'abril

HORA: 19:00 hores

LLOC: Cooperativa de La Selva del Camp

 

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773