Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

L'Inter Baix Camp viatja a la Normandia per celebrar els 40 anys de l'Europa Exchanges

IMATGES RELACIONADES
Intercanvi Inter Baix Camp
Intercanvi Inter Baix Camp

5 de maig de 2010


 

El 6 de maig de 2010, representants de l'Associació Inter Baix Camp junt amb la coral “Floc” d'Alforja viatgen a la Normandia (França) per celebrar els 40 anys de l'Associació Europa Exchanges. Aquesta associació va néixer després de la Segona Guerra Mundial per recompondre la relació d'amistat entre França, Alemanya i Anglaterra. Posteriorment, aquesta entitat ha estès relació amb altres països, entre els quals hi ha Catalunya i, concretament el Baix Camp.

Així va néixer a finals dels anys 90 l'Associació Inter Baix Camp, promoguda pel Consell Comarcal, per propiciar els intercanvis culturals i esportius entre Normandia i els municipis del Baix Camp. Com exemple el passat mes d'abril una delegació de França ja va venir als municipis de Pratdip i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant en un intercanvi cultural per fer unes jornades esportives en les quals van participar un centenar de nens.

El programa de celebració del 40 aniversari de l'Europa Exchanges acull activitats diverses des d'avui mateix fins el proper diumenge 9 de maig en els diferents municipis que acullen l'intercanvi (Bihorel, Darnétal, Bois-Guillaume, Isneauville i Bosc-Guérard), entre les quals destaca la cerimònia oficial de l'aniversari dels agermanaments i la signatura de totes les delegacions d'una carta d'amistat.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773