Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

XXIII Trobada de la Gent Gran del Consell Consultiu Comarcal del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
Campionat de Petanca organitzat pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp
Campionat de Petanca organitzat pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp

13 de maig de 2010


 

 

El proper 20 de maig de 2010 gairebé 400 persones participen en la XXIII Trobada Comarcal de la Gent Gran del Consell Consultiu Comarcal del Baix Camp a Mont-roig del Camp. La trobada començarà a les 10.30h a l'Ermita Mare de Déu de la Roca, i a partir de llavors estan previstes diferents activitats al llarg de la jornada entre les quals es troba la visita de l'església de Mont-roig del Camp, el Centre Miró i el Casal d'Avis de Sant Jaume a Miami Platja.

El dinar de germanor tindrà lloc al restaurant l'Àlamo d'Alcover i allí mateix es repartiran els trofeus als guanyadors del 8è Campionat de jocs de taula, bitlles i de petanca que va organitzar el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp el passat mes d'abril i que va tenir lloc als municipis de l'Argentera, la Selva del Camp, Reus i Miami Platja.

 

Els jocs que es van portar a terme van ser el de la Botifarra, el 8 d'abril a l'Argentera, el del Dòmino, el 15 d'abril a la Selva del Camp, el de la Petanca, el 22 d'abril a Reus, el de bitlles, el 29 d'abril a Miami Platja, i el del Rummikub, el dia 29 d'abril a Miami Platja. En total van participar 56 persones, de les quals 11 eren senyores, de les associacions de Gent Gran i Jubilats d'alguns municipis de la comarca.

 

Les associacions de gent gran participants en el campionat de jocs de taula són: Associació de Jubilats de la Selva del Camp, de Vilanova d'Escornalbou; d'Almoster; de Mont-roig del Camp; Vandellòs; de Reus i Baix Camp per un Benestar Social; de Riudecanyes; Associació de la Cultura i l'Oci per a les persones de la 3a Edat ACOTE; Associació de Gent Gran Sant Isidre de l'Argentera; Associació Grup d'Avis de Prades; Associació de Jubilats de Botarell; Associació Gent gran de Pratdip; Unió de Jubilats i Pensionistes d'UGT; Casal d'Avis Sant Jaume de Miami Platja; Casal Municipal de la Gent Gran de Cambrils; Associació de Jubilats i Pensionistes de Montbrió del Camp; Associació de Gent Gran de Pratdip.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773