Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El Consell de Direcció Territorial de la Generalitat al Camp de Tarragona es reuneix per primer cop al Consell Comarcal del Baix Camp

17 de maig de 2010


El Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat al Camp de Tarragona es reunirà demà dimarts, 18 de maig, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp. Aquesta és la primera vegada que el Consell de Direcció celebra la seva reunió mensual fora de la ciutat de Tarragona i està previst que en els propers mesos es repeteixi l'experiència a diferents comarques del Camp de Tarragona amb la voluntat de descentralitzar l'administració, explicar l'acció de govern al territori i reforçar la coordinació amb els ens comarcals.

 

Aquest òrgan de direcció i coordinació, presidit pel delegat del Govern, Xavier Sabaté, es reuneix normalment a la Delegació del Govern, al carrer Sant Francesc, excepte el febrer del 2008 que es va reunir a la Ciutat de Repòs i Vacances de Tarragona.

A les 10 hores començarà la reunió ordinària del Consell i a les 11.30 hores s'hi incorporarà el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, per valorar l'acció de Govern a la comarca.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773