Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona destaca la capacitat d'innovació del Consell Comarcal del Baix Camp

IMATGES RELACIONADES
El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, després de la reunió del Consell de Direcció
El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i el delegat del Govern a Tarragona, Xavier Sabaté, després de la reunió del Consell de Direcció

18 de maig de 2010


El delegat del Govern de la Generalitat, Xavier Sabaté, ha destacat la capacitat d'innovació del Consell Comarcal del Baix Camp després de la reunió que el Consell de Direcció del Govern de la Generalitat a Tarragona ha realitzat el 18 de maig a la seu de l'ens comarcal, en la primera de les reunions descentralitzades que realitzarà al Camp de Tarragona per explicar l'acció del Govern.

Sabaté ha dit que el Consell Comarcal del Baix Camp “està atén a les noves formes d'economia, ja que mancomuna i consorcia serveis, de vegades amb la fórmula poc usual d'empreses mixtes, i en nous sectors de l'economia com l'aigua, els residus i l'energia que generen treball i beneficis que es queden aquí”. També ha afegit que “és un gran valor afegit que el Consell Comarcal del Baix Camp impulsi aquestes activitats econòmiques de futur perquè el benefici es quedi aquí”.

Per la seva banda, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha ressaltat la bona col•laboració del Govern en les diferents actuacions que realitza l'ens comarcal i la seva predisposició a buscar solucions davant mancances i necessitats de la comarca.

Després de la reunió del Consell de Direcció, Josep Masdeu s'hi ha incorporat i ha exposat les principals línies i projectes d'actuació de la comarca que tenen per objectiu comú apropar i millorar els serveis a tots els municipis del Baix Camp, independentment de la seva dimensió i recursos, mitjançant les fórmules de mancomunar o consorciar els serveis. L'experiència del Consell Comarcal del Baix Camp en aquest àmbit es prou coneguda a través de les societats públiques i mixtes i els consorcis de gestió, i ha contribuït a fer possible serveis de qualitat per a tots els municipis.

A més de l'experiència de Secomsa, Secomsa Aigües, Secomsa Gestió, el Consorci de Gestió de Benestar Social del Camp o el Consorci Leader amb el Priorat, Josep Masdeu ha fet referència al Pla d'Assistència als Municipis en matèria de Protecció Civil (PAS), al Pla de Foment Turístic Muntanyes de la Costa Daurada, al projecte de parc fotovoltaic sobre cobertes, als projectes d'administració electrònica, als projectes de promoció de l'ocupació, la formació ocupacional i el suport a l'emprenedoria, entre altres.

Més informació sobre els acords del Consell de Direcció del Govern de la Generalitat a Tarragona realitzat al Consell Comarcal del Baix Camp el podeu trobar aquí

© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773