Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

El president del Consell Comarcal del Baix Camp participa de la col·locació de la primera pedra de la residència per a gent gran Misericòrdia de Reus

IMATGES RELACIONADES
El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, en el moment del seu parlament
El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, en el moment del seu parlament

28 de maig de 2010


El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat avui divendres 28 de maig, en l'acte de col·locació de la primera pedra de la residència assistida i centre de dia Misericòrdia de la Fundació STS. L'acte era presidit per la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. Aquest equipament que s'ubica a la carretera de Cambrils, darrera del santuari de Misericòrdia de Reus, tindrà més de 6.400 metres quadrats i capacitat per a 140 usuaris i un centre de dia amb 20 places.

  

En el seu parlament, Josep Masdeu ha destacat “la valentia i la fermesa d'un grup empresarial de casa nostra de tirar endavant un projecte ambiciós com aquest en uns moments complicats” i ha fet un símil amb la iniciativa del Consell Comarcal del Baix Camp i de l'Ajuntament de Cambrils amb la creació i posada en marxa del Consorci de Gestió de Benestar Social del Camp, que tot just ara comença a caminar.

  

En aquest sentit, el president del Consell Comarcal ha dit que “el Consorci de Gestió de Benestar Social del Camp també és una proposta ambiciosa, innovadora al nostre territori, que vol millorar i optimitzar la prestació de serveis socials bàsics i especialitzats, així com dels diferents programes socials adreçats als col·lectius més desafavorits”. Josep Masdeu també ha incidit en la necessitat de buscar fórmules imaginatives per mancomunar i consorciar serveis que permetin donar resposta a una demanda social creixent en moments en què els recursos estan limitats.

  

Per acabar la seva intervenció, el president del Consell Comarcal del Baix Camp ha felicitat als màxims representants de la Fundació STS, Fernando Grugués i Àngel Barberan, per la seva iniciativa i per ser un model d'empresa atenta a les demandes socials.

  

A l'acte de col·locació de la primera pedra també hi ha assistit el tinent d'alcalde de l'Ajuntament de Reus, Eduard Ortiz; el delegat del Govern de la Generalitat, Xavier Sabaté; el director dels territorials d'Acció Social i Ciutadania a Tarragona, Jordi Tous; el vicepresident del Consell Comarcal del Baix Camp, Xavier Llauradó; l'alcalde de Mont-roig del Camp, Fran Morancho, i el de Pratdip i president del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, Josep Montané, entre altres autoritats i representants del sector.© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773