Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Tobada de Centres Oberts i Programes Diürns del Baix Camp a l'Hospitalet de l'Infant

IMATGES RELACIONADES
Activitats en una Ludoteca
Activitats en una Ludoteca

18 de juny de 2010


 

El dia 19 de juny de 2010 es realitza una trobada de centres oberts i programes diürns a l'Hospitalet de l'Infant. És una iniciativa del departament d'Atenció Primària dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp per facilitar un espai de coneixença i d'intercanvi entre els diferents centres oberts de la comarca, on hi assisteixen infants d'edats compreses entre 3 i 13 anys que formen part d'un col•lectiu amb necessitats especials.

 

Aquesta és la primera trobada d'aquestes característiques i compta amb la participació de 140 infants dels centres d'Alforja, les Borges del Camp, Montbrió, La Selva del Camp, Mont-roig del Camp i Miami Platja i l'Hospitalet de l'Infant.

 

Els centres oberts són serveis socials d'atenció diürna que formen part de la xarxa de serveis socials bàsics. Aquests serveis realitzen una tasca preventiva, fora de l'horari escolar, donen suport i estimulen l'estructuració i el desenvolupament de la personalitat, la socialització, l'adquisició d'aprenentatges bàsic i l'esbarjo i compensen les deficiències socioeducatives dels infants i adolescents que es troben en situació de risc.

 

Els centre oberts funcionen cada dia durant el curs escolar de dilluns a divendres de les 17 hores a les 20h aproximadament. Al centre obert els infants berenen per aprendre hàbits correctes de nutrició, fan els deures i realitzen activitats lúdiques i d'esbarjo.

 © Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773