Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

11 d'agost de 2020

El Consell finalitza amb èxit un curs de prevenció i sensibilització cap a la violència masclista

El Consell Comarcal del Baix Camp ha finalitzat amb èxit el programa per establir accions de prevenció i sensibilització cap a la violència masclista, dirigit a les dones immigrades que segueixen la formació del Servei de Primera Acollida prestat per l'Ajuntament de Riudoms. Aquest programa està impulsat per la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya.

10 d'agost de 2020

Consum assessora sobre compres presencials fora d'un establiment

L'Agència Catalana del Consum i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp recorden a les persones consumidores que, en totes les compres realitzades de forma presencial fora d'un establiment comercial (durant una excursió, en una visita comercial al vostre domicili, etc.) podeu exercir el dret de desistiment*, que us permet retornar el producte o cancel•lar el contracte en els 14 dies naturals posteriors a l'entrega de la compra o a la celebració del contracte.

7 d'agost de 2020

Visites guiades a Prades estiu 2020

Dins la línia de suport del Consell Comarcal del Baix Camp al turisme local, en aquesta ocasió l'ens difon la iniciativa de l'Ajuntament de Prades, que treballa per dinamitzar el territori amb projectes com les Guies de les Muntanyes de Prades, per donar a conèixer el seu patrimoni natural, històric i cultural.

6 d'agost de 2020

La Diputació aportarà gairebé 3M€ entre 2020 i 2023 per programes d'assistència i cooperació

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va signar la setmana passada el conveni marc de col·laboració per a la coordinació, cooperació i col·laboració amb la Diputació de Tarragona, per al període 2020-23, que suposarà l'aportació d'un total de gairebé 3 milions d'euros a l'ens comarcal per a la realització de diferents programes d'assistència als municipis del Baix Camp i per a inversions.

5 d'agost de 2020

Canvi de dates en el programa Joves amb Talent com a conseqüència de la pandèmia

El programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp, creat per impulsar projectes sostenibles al medi rural i fer tornar el jovent als municipis d'interior, ha canviat les dates del curs integral d'Agricultura Regenerativa 2020, donada la situació passada de confinament provocada per la COVID-19.

4 d'agost de 2020

Consells de prevenció i autoprotecció front incendis forestals

A l'estiu s'eleva el risc d'incendi forestal a Catalunya com a conseqüència de la sequera i de la gran quantitat de massa forestal pròpia del clima mediterrani del territori, un risc que també es pot produir en períodes de sequera durant l'hivern.

3 d'agost de 2020

Recomanacions de Consum sobre seguretat a Internet

L'Agència Catalana del Consum i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp difonen recordatoris sobre seguretat a Internet, especialment en temps on la pandèmia per la COVID-19 ha estat escenari de nous tipus de fraus telemàtics. No obriu ni respongueu missatges de mòbil o correus electrònics que us semblin sospitosos (desconfieu-ne encara que imitin el logotip o les senyes d'identitat d'una empresa, d'un organisme oficial o d'una entitat bancària).

31 de juliol de 2020

Campanya per arribar a més persones #IMPRESCINDIBLES que donin sang

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona donen suport a la campanya general #IMPRESCINDIBLES i a la campanya d'estiu #etsIMPRESCINDIBLE #etsun10, per arribar a més persones que donin sang.

30 de juliol de 2020

Declaració del Consell Comarcal del Baix Camp davant les amenaces a una persona de Prades per raó de gènere

Davant les informacions aparegudes sobre amenaces a una persona del municipi de Prades per raó de gènere, el Consell Comarcal del Baix Camp vol expressar el seu rebuig més enèrgic per aquest tipus d'actituds. Com a administració supramunicipal, l'ens comarcal dona ple suport al municipi de Prades, als seus veïns i veïnes i al consistori de la Vila Vermella per tractar adequadament aquest tipus d'actituds lgbtifòbiques i insta als municipis de la comarca a manifestar també el seu rebuig.

29 de juliol de 2020

Campanya per visibilitzar les dones de la comarca: envia'ns el teu testimoni

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha ampliat el termini per rebre testimonis en format vídeo dins la campanya “Visibilitzem la situació de les dones durant el confinament” fins al 31 d'agost. Amb aquesta iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Camp, l'ens vol mostrar la realitat viscuda per les dones de la comarca durant la pandèmia, tot continuant amb el seu compromís de conèixer i treballar per les necessitats de les dones.

Registres del 1 al 10 de 1913
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773