Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

10 de desembre de 2019

El Consell Comarcal contracta 11 persones dins del programa Enfeina't

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 11 persones durant un any dins del programa de foment de l'ocupació Enfeina't, subvencionat pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya i el Servicio Público de Empleo Estatal del Ministerio de Empleo y Seguridad Social.

9 de desembre de 2019

Consells de consum responsable en les compres de Nadal

Arriba l'època nadalenca i l'oferta massiva que rebem des dels aparadors dels carrers fins als mitjans de comunicació pot impulsar-nos a un consumisme excessiu allunyat del veritable esperit del Nadal. En aquest sentit, l'Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal fan arribar a la ciutadania recomanacions per unes compres de Nadal responsables, que no només cuidin la nostra butxaca, sinó també l'ètica nadalenca amb la família i amb l'entorn.

4 de desembre de 2019

El Baix Camp estrena la primera Ruta Cicloturista centrada en l'Oli

En el marc de la promoció de la mobilitat lenta i l'ús quotidià i segur de la bicicleta, el Baix Camp estrena la primera Ruta Cicloturista centrada en l'Oli, per mostrar com i on es conreen les oliveres de les que surt un tresor de la gastronomia de la regió: l'oli, en concret l'oli d'oliva verge extra d'arbequina reconegut per la Denominació d'Origen Protegida Siurana.

3 de desembre de 2019

Nova web de servei a les víctimes d'un accident de trànsit

El Servei d'Informació i Atenció a les Víctimes de Trànsit (SIAVT) ha posat en marxa una nova web integrada en el web corporatiu del Servei Català de Trànsit (SCT), per reforçar el servei d'informació a les víctimes directes i indirectes d'un sinistre viari, als familiars i persones de l'entorn.

3 de desembre de 2019

S'obren les inscripcions als cursos de català durant el mes de desembre

El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) obre la inscripció a les classes de català durant el mes de desembre amb una oferta de centenars de cursos. A Reus, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant les inscripcions es faran la setmana del 16 al 20 de desembre.

3 de desembre de 2019

Recomanacions davant els riscos d'hivern

Aviat arriba l'estació més freda de l'any i augmenten els riscos meteorològics. El departament de Protecció Civil de la Generalitat ha fet arribar les recomanacions anuals de prevenció dins la campanya de preparació i sensibilització davant dels riscos d'hivern. Els consells estan a l'abast de la ciutadania en diferents idiomes i diversos tipus de publicacions.

29 de novembre de 2019

El president del Consell Comarcal lliura el Premi Cambra Baix Camp a la Fira del Vi de Cambrils

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha estat l'encarregat de fer el lliurament del guardó Premi Cambra Baix Camp 2019 a la Fira Cambrils, entrada al país del vi durant la festa dels premis anuals de la Cambra de Comerç de Reus, que va tenir lloc el 28 de novembre.

25 de novembre de 2019

Recomanacions a l'hora de comprar durant el Black Friday

La tradició anglosaxona del divendres negre, més conegut com a 'Black Friday', anima cada vegada més als compradors del nostre país, sobretot després de l'augment de les compres que es fan a través d'internet.

25 de novembre de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una nova sortida al pantà de Foix

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza, per diumenge 1 de desembre de 2019, una nova sortida de la temporada del “Baix Camp i tu... a peu”. L'excursió recorrerà el pantà de Foix.
 
El recorregut comença al municipi de l'Arboç, davant de l'edifici anomenat Giralda. Es continuarà direcció Clariana on s'esmorzarà al peu de l'església de Montserrat. La ruta continua direcció la font d'Horta i es segueix el camí que baixa direcció el pantà de Foix.

22 de novembre de 2019

Forestal Catalana visita el Centre de Gestió de Residus del Baix Camp

Gabriel Esquius, conseller delegat de Forestal Catalana, conjuntament amb altres persones tècniques d'aquesta entitat, han visitat el Centre Comarcal de Gestió de Residus del Baix Camp per conèixer el funcionament de les dues plantes de tractament que s'hi integren i estudiar sinèrgies entre ambdues administracions.

Registres del 1 al 10 de 1735
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 174 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773