Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

20 d'agost de 2019

L'Oficina Comarcal d'Habitatge del Baix Camp ha tramitat 622 sol·licituds d'ajudes al lloguer

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp ha tramitat un total de 622 sol·licituds d'ajudes de lloguer en la convocatòria 2019, oberta entre el 16 d'abril i el 7 de juny de 2019.
 
A més, durant els primers set mesos de 2019 s'han atès més de 5696 consultes, visites i correus electrònics, de les quals aproximadament 4756 han estat sobre els ajuts als lloguer i per la xarxa de mediació de lloguer social.

19 d'agost de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: Prades, una vila amb encant

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu.
 
Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.

14 d'agost de 2019

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la segona quinzena del mes d'agost

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang per la segona quinzena del mes d'agost de 2019 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Divendres, 16 d'agost de 2019 a Prades: Ajuntament, a la plaça Major, 2, de les 18.30 a les 21.30 hores.
• Dimecres, 21 d'agost de 2019 a l'Argentera: Sala polivalent, ubicada en la plaça d'Escornalbou, de les 18.30 a les 21.30 hores.

13 d'agost de 2019

Consells per la contractació de transport aeri

Ara que s'acosten les vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar transport aeri. Així, cal tenir en compte que:
 
•    El preu dels bitllets d'avió és lliure i les companyies el fixen segons criteris comercials, però sempre han d'informar de ''import total i tancat (amb impostos, taxes, etc.).

12 d'agost de 2019

Proposta d'estiu per gaudir de les Muntanyes de la Costa Daurada: Mas Miró

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta estiu. Mitjançant el portal web del patronat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc. Un dels atractius culturals i turístics del Baix Camp és el Mas Miró.

12 d'agost de 2019

El president del Consell Comarcal lloa la Fira de Riudoms en l'acte inaugural

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va lloar la Fira de Riudoms com un dels elements més distintius del municipi, amb la Setmana Santa, durant el parlament de l'acte inaugural del certament, que va tenir lloc el 9 d'agost. Calatayud va destacar també el paper de lideratge del Consistori, amb el seu alcalde Sergi Pedret al capdavant, i la bona feina feta en els últims anys, que “han fet destacar i sobresortir el nom de Riudoms a la comarca”.

7 d'agost de 2019

El president del Consell Comarcal del Baix Camp inaugura la Fira de Riudoms el 9 d'agost

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, serà l'encarregat d'inaugurar la Fira de Riudoms el proper 9 d'agost, a dos quarts de nou del vespre, al Teatre Auditori del Casal Riudomenc. Catalayud obrirà oficialment la 39 edició de la Fira de l'Avellana i la 420 Fira de Sant Llorenç, que es desenvoluparà al municipi fins a l'11 d'agost.

6 d'agost de 2019

Recomanacions a l'hora de contractar allotjaments turístics

Ara que estem en època de vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar allotjaments turístics.

5 d'agost de 2019

La ruta dels miradors

El Consell Comarcal del Baix Camp informa de la ruta de miradors, un recorregut que dona a conèixer el territori a través d'aquests punts amb impressionants vistes.

31 de juliol de 2019

Cursos de català impulsats pel Servei de Primera Acollida del Baix Camp

De l'1 al 31 de juliol, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus ha impartit un curs de català de nivell Inicial a Mont-roig del Camp, impulsat pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp amb el finançament de la Secretaria d'Igualtat, Migracions i Ciutadania. 24 persones residents al municipi que no parlen gens en català i estan poc alfabetitzades han assistit a classe cada dia, de dilluns a divendres, de les 19 a les 21 h al Casal d'Avis del municipi.

Registres del 1 al 10 de 1679
Pàgina 1 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | ... | 168 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773