Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

22 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp renova el contracte programa de serveis socials

El Consell Comarcal del Baix Camp ha renovat el contracte programa de serveis socials per a l'any 2010 que suposa un import de gairebé 1,6 milions d'euros per al desenvolupament dels diferents programes que gestiona l'ens comarcal, que assumeix els serveis d'atenció social dels 26 municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca, i que són tots menys Reus i Cambrils. En total el contracte programa s'ha incrementat en 94.000 euros respecte a l'any anterior.

22 de juliol de 2010

Comencen les colònies del Consell Esportiu i del Consell Comarcal del Baix Camp

Dissabte 24 de juliol surt el primer dels tres torns de colònies que organitzen el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp a l'Alberg la Solana, una finca rústica habilitada situada a Salàs de Pallars en la Conca Alta de Tremp, a tocar del riu Noguera Pallaresa on s'hi podran fer activitats relacionades amb la natura, activitats aquàtiques, esports d'aventura, tallers i jocs educatius, entre d'altres. En total hi prendran part 63 infants i joves d'entre 3 i 16 anys.

15 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp contracta 41 persones durant 6 mesos amb els plans d'ocupació extraordinaris

EL president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha donat avui dijous, 15 de juliol, la benvinguda a les 41 persones aturades que ha contractat l'ens comarcal en el marc dels plans extraordinaris d'ocupació que finança el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Fons Social Europeu (FSE). De las 41 persones contractades, 28 corresponen a un pla d'ocupació que agrupa 19 municipis de la comarca.

15 de juliol de 2010

Caminada nocturna de la Baronia d'Escornalbou

El proper 24 de juliol de 2010 tindrà lloc la II Caminada Noctura de la Baronia d'Escornalbou, que organitza l'associació esportiva del mateix nom amb el suport dels municipis que integren la baronia: l'Argenera, Duesaigües, Riudecanyes i Vilanova d'Escornalbou. La sortida serà a les 21.45 h de la plaça 15 d'Agost de Duesaigües. El preu d'inscripció és de 5 euros i inclou un regal. Per a més informació: www.baroniaescornalbou.com.
 
 

14 de juliol de 2010

El Consell d'Alcaldes del Baix Camp aprova una declaració en defensa de l'Estatut

El Consell d'Alcaldes del Baix Camp, reunit avui dimecres 14 de juliol de 2010, al migdia a la seu del nou Arxiu Comarcal, ha aprovat una declaració en defensa de l'Estatut, que rebutja al Sentència del Tribunal Constitucional i dóna ple suport a les accions que puguin emprendre les més altes institucions catalanes per defensar l'Estatut aprovar el 2006.

8 de juliol de 2010

Recomanacions en època de rebaixes

Com cada any l'Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp realitzen tot un seguit de recomanacions a tenir en compte durant la temporada de rebaixes en relació a la durada, la qualitat dels productes, les formes de pagament,  la publicitat o  l'etiquetatge, entre altres.

5 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp reuneix els coordinadors municipals d'emergències

Dilluns, 5 de juliol, ha tingut lloc al Consell Comarcal del Baix Camp la primera reunió dels coordinadors municipals d'emergències, després que 23 dels 28 municipis de la comarca ja hagin aprovat el conveni d'adhesió al Pla d'Assistència i Suport als municipis el Baix Camp en matèria de Protecció Civil (PAS-PC Baix Camp).

1 de juliol de 2010

La Junta de Portaveus del Consell Comarcal del Baix Camp es posicionarà sobre la sentència de l'Estatut

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha anunciat la propera reunió extraordinària de la Junta de Portaveus de l'ens per tal de consensuar una declaració comuna sobre la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. Masdeu va fer aquesta proposta al Ple del Consell Comarcal del 30 de juny de 2010 després d'una intervenció del conseller comarcal de CiU, Lluís M.

1 de juliol de 2010

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova les mesures per reduir el dèficit

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 30 de juny de 2010 ha aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques representades (PSC, CiU, ERC, PP, IC-V i FIC) les mesures extraordinàries per a la reducció del dèficit públic, que es basen en reduir un 7 % les compensacions econòmiques que pertoquin als consellers i conselleres comarcals, d'un 5 % al personal laboral i de diversos percentatges fins a un 5 % en el cas dels funcionaris de la corporació per als diversos conceptes salarials.

1 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de l'Albiol signaran un conveni per arranjar el camí Mas Vidal

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de 30 de juny de 2010 va aprovar per unanimitat el conveni amb l'Ajuntament de l'Albiol que ha de regular la col·laboració entre ambdues institucions per a l'arranjament del camí Mas Vidal d'aquest municipi, que té un pressupost de 40.800 euros(IVA inclòs).

Registres del 1411 al 1420 de 1508
« Pàgina 142 »  [ 1 | ... | 139 | 140 | 141 | 142 | 143 | 144 | 145 | ... | 151 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773