Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

13 de desembre de 2012

Una trentena de persones assisteixen a les jornades RESCAT que organitza el Consell Comarcal

Una trentena de persones dels ajuntaments de la comarca han assistit a les jornades de formació teòrico-pràctica de la Xarxa RESCAT, destinada a alcaldes/ses i coordinadors/es municipals d'emergències de la comarca, organitzades pel Consell Comarcal del Baix Camp, amb la col.laboració de la Direcció General de Protecció Civil. L'objectiu principal ha estat aprendre totes les funcions de les emissores.

12 de desembre de 2012

Campanyes de donació de sang per la segona quinzena de desembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per la segona quinzena del mes de desembre de 2012, a través de la unitat mòbil del Banc de Sang i Teixits, que es desplaçarà pels diferents municipis del Baix Camp d'acord amb el calendari següent:
 
Dilluns,17 de desembre de 2012
Reus
Hora: de 10 a 13 i de 17 a 21 h
Lloc: Unitat Mòbil plaça de la Llibertat
 
Dimarts ,18 de desembre de 2012
Vinyols ...

11 de desembre de 2012

Montbrió del Camp acull la primera sessió de l'escola de pares

El proper dijous 20 de desembre de 2012 es realitzarà la primera sessió de l'Escola de Pares i Mares de Montbrió de Camp, una iniciativa liderada per la regidoria de joventut de l'Ajuntament del municipi que compta amb la col·laboració de l'Àrea de Salut del Consell Comarcal del Baix Camp. Aquesta primera sessió serà a l'antiga biblioteca del municipi, a les 18.30h.

10 de desembre de 2012

Aquestes festes compres responsables

El departament de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp vol fer unes recomanacions als consumidors de cara a les compres de la campanya de Nadal, ja que és important realitzar les compres de manera responsable, planificant les despeses i evitant sobre endeutament:
 
-    Tingueu en compte que el preu d'alguns productes s'incrementa pels volts de Nadal.
-    Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.

5 de desembre de 2012

Finalitzen els cursos del quart trimestre del Punt Òmnia

Avui 5 de desembre de 2012, l'alcalde de l'Ajuntament de Riudoms, Josep Mª Cruset, ha participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí, d'aquest municipi del Baix Camp.

4 de desembre de 2012

El Consell Comarcal del Baix Camp programa unes jornades teòrico-pràctiques sobre la xarxa RESCAT

El Consell Comarcal del Baix Camp, amb la col.laboració de la Direcció General de Protecció Civil, ha preparat una jornada de formació teòrico-pràctica de la Xarxa RESCAT, destinada a alcaldes/ses i coordinadors/es municipals d'emergències de la comarca. La jornada tindrà lloc el proper 13 de desembre de 2012 a les 12h a la sala de Plens de l'ens. L'objectiu principal és aprendre totes les funcions de les emissores.

3 de desembre de 2012

El Consell Comarcal aprova el Pla de Polítiques de Dones i d'Igualtat del Baix Camp

La Junta de Govern del Consell Comarcal, amb representació de totes les formacions polítiques presenta a l'ens (CIU, PSC, PP i ERC) ha aprovat per unanimitat el Pla de Polítiques de Dones i d'Igualtat del Baix Camp.
 
Aquest pla té per objectiu definir les estratègies i accions a desenvolupar en matèria d'igualtat de gènere entre homes i dones, per transformar i generar canvis vers una societat amb més igualtat a la comarca.

29 de novembre de 2012

El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, felicita als voluntaris per la seva dedicació solidària a la Marató de Donació de Sang de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va felicitar als voluntaris de la Marató de Donació de Sang de Reus en un acte que va tenir lloc ahir 28 de novembre de 2012, a les 19.30h a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp.

28 de novembre de 2012

Encara hi ha places disponibles en un curs per aprendre a parlar en català a Prades

Encara hi ha places disponibles per particpar en un curs per aprendre a parlar català que es realitzarà a Prades a partir de l'11 de desembre. Es tracta d'un curs per a no catalanoparlants de nivell Bàsic 2 (B2) i s'impartirà de 19.30 a 21.30 h els dimarts i dijous fins al 12 de març. Entre altres, hi assistiran persones de Romania i de l'Argentina que ja van fer el B1 abans de l'estiu.

27 de novembre de 2012

Vuit associacions de dones de la comarca participen en les jornades del Dia Internacional Contra la Violència Masclista que organitza l'Ajuntament de Riudecols

 Un total de 8 associacions de dones de la comarca es van trobar el passat dilluns 26 de novembre de 2012 a Riudecols per celebrar l'acte per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. L'acte estava organitzat per l'Ajuntament de Riudecols amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, el Consell Consultiu de les dones del Baix Camp, l'Institut Català de les Dones i la Federació de Dones del Baix Camp.

Registres del 1451 al 1460 de 1993
« Pàgina 146 »  [ 1 | ... | 143 | 144 | 145 | 146 | 147 | 148 | 149 | ... | 200 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773