Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

23 de març de 2011

Contenidors de Roba Amiga al Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp, amb la voluntat d'implantar la recollida de residu tèxtil familiar a la comarca, en el marc del programa Roba Amiga, s'ha adherit al conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i la Fundació Formació i Treball.

23 de març de 2011

Formació sobre Participació Ciutadana

 
Un any més la Xarxa per a la Participació del Camp de Tarragona, de la qual forma part el Consell Comarcal del Baix Camp, ha impulsat més formació relacionada amb la participació ciutadana a través del Pla de Formació de la Diputació de Tarragona.

17 de març de 2011

Els consells comarcals del Baix Camp, l'Alt Camp, Conca de Barberà, el Priorat i els ajuntaments de Reus i Cambrils signen el conveni per la gestió del pis d'urgència per a dones maltractades

Els consells comarcals del Baix Camp, de l'Alt Camp, de la Conca de Barberà, Priorat i els ajuntaments de Reus i Cambrils, signen avui 17 de març un conveni de col·laboració per gestionar un pis que atén les urgències de dones víctimes de la violència de gènere que han d'abandonar la seva llar i no tenen on anar. Aquest és el cinquè any que es renova el conveni.

16 de març de 2011

Avís a les persones afectades per les"clàusules terra" en les seves hipoteques

Des del Consell Comarcal del Baix Camp, informem a les persones consumidores i usuàries que tinguin "clàusules terra" en els seus préstecs/crèdits hipotecaris sotmesos a revisió, que el Jutjat Mercantil núm.11 de Madrid ha admès a tràmit la demanda presentada per l'Asociación de Usuarios de Bancos, Cajas de Ahorro y Seguros de España (ADICAE) i per 545 perjudicats més, contra determinades entitats bancàries perquè es dicti sentència declarant, entre altres aspectes, que són abusives.

14 de març de 2011

Un total de 75 joves participen del programa SUMA'T impulsat pel Consell Comarcal del Baix Camp per la inserció laboral

El Consell Comarcal del Baix Camp ha presentat avui, 14 de març, el programa SUMA'T destinat l'orientació, la formació professionalitzadora, l'acompanyament, la tutorització a la inserció i l'experiència professional a les empreses, mitjançant un contracte de formació de 75 joves entre 18 i 24 anys que hi participen. Els joves que hi prenen part no tenen l'ESO i havien d'estar inscrits a l'atur com a demandats d'ocupació no ocupats.

9 de març de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp reivindica la igualtat efectiva entre dones i homes

El Consell Comarcal del Baix Camp reivindica la igualtat efectiva entre dones i homes en l'acte de commemoració del Dia Internacional de les Dones fet el 8 de març a la seu de l'entitat, durant el qual es va fer lectura del manifest que es va aprovar per unanimitat de totes les forces polítiques representades en la Junta de Govern de 3 de març de 2011.

8 de març de 2011

“ El teu oli ens mou” es realitzarà a Cambrils del 10 al 25 de març

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Cambrils del 10 al 25 de març de 2011. Concretament, s'han programat les següents actuacions: - Sessions informatives el dia 10 de març a les 19h al Centre Cultural i Ocupacional.

7 de març de 2011

El Consorci de Gestió de Residus del Baix Camp inverteix 1,6 M€ en el Parc de Vehicles del Servei de Recollida

El Consorci de Gestió de Residus del Baix Camp inverteix 1,6 milions d'euros en la construcció d'un Parc de Vehicles del Servei de Recollida de Residus Municipals. Aquesta instal·lació s'ubica al Centre Comarcal de Gestió de Residus Municipals a Botarell i disposarà d'una àrea d'aparcament a cel obert de 10.000 metres quadrats per a la flota de 50 vehicles del servei comarcal de recollida i d'una nau de 500 metre quadrats.

6 de març de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp acull l'exposició “Simone de Beauvoir, feminista i escriptora”

 
El Consell Comarcal del Baix Camp acull l'exposició Simone de Beauvoir, feminista i escriptora, en el marc del Dia Internacional de les Dones.
 
Aquesta exposició proposa un trajecte per la vida i l'obra de Simone de Beauvoir, filòsofa i escriptora, una dona que amb el seu enfrontament a les convencions dominants del seu temps va provocar debats apassionants que, encara avui, a cent anys del seu naixement, generen reflexions i polèmiques.

3 de març de 2011

Commemoració del Dia Internacional de les Dones

 
Coincidint amb el Dia Internacional de les Dones, el proper 8 de març de 2011, el Consell Comarcal del Baix Camp col·labora en diverses activitats commemoratives:
 
-    Exposició Simone de Beauvoir
     Del 7 a l'11 de març, hall del Consell Comarcal del Baix Camp
  
-    Lectura del Manifest del 8 de març
     Dia 8 de març, 19h al saló de Plens del Consell Comarcal ...

Registres del 1501 al 1510 de 1722
« Pàgina 151 »  [ 1 | ... | 148 | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | ... | 173 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773