Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

27 de maig de 2011

Obert el termini per apuntar-se als viatges que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp per aquest 2011

El departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp ha obert el termini per participar en algun dels viatges programats per aquest 2011 per a la gent de la comarca.
 
Aquest any les destinacions programades són Normandia i Bretanya, Cadis i el Corral de les Comèdies, i Huelva, Mines del Riotinto i Camí del Rocio. La informació s'ha fet arribar als ajuntaments de la comarca, així com a les associacions de Gent Gran i de Dones.

26 de maig de 2011

XVIII Trobada Comarcal de Dones del Baix Camp a la Terra Alta

Gairebé 350 dones participaran el proper 1 de juny de 2011 en la XVIIIa Trobada Comarcal de Dones del Baix Camp, amb l'objectiu de celebrar un merescut final de curs de les diverses activitats que organitzen les diferents associacions de dones de la comarca.
 
Aquest any el programa previst és el següent:
 
9.30h          Arribada a Gandesa
10.

25 de maig de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb la campanya “Posa't la Gorra”

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb la campanya Posa't la Gorra que cada any organitza l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona, mitjançant la venda de gorres (15€) que donen accés a la jornada de solidaritat amb els nens amb càncer que tindrà lloc Port Aventura el proper 5 de juny de 2011.
 
Aquesta jornada, que arriba a la 9a edició, té per objectiu donar a conèixer una malaltia encara desconeguda per part de la societat com és el càncer infantil.

25 de maig de 2011

Avís als passatgers afectats per les cancel·lacions de vols com a conseqüència d'un núvol de cendres produït per una erupció volcànica a Islàndia

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum recomanen a les persones usuàries afectades per les cancel·lacions de vols com a conseqüència d'un núvol de cendres produït per una erupció volcànica a Islàndia (volcà Grimsvötn), que contactin amb la seva companyia aèria i s'informin, o bé, amb la seva agència de viatges si el seu vol forma part d'un viatge combinat.

24 de maig de 2011

La Xarxa Perifèrics premiada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

La Xarxa Perifèrics, de la qual forma part el Consell Comarcal del Baix Camp, ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria d'Estratègies, Plans de Prevenció i Reptes en Prevenció de Drogodependències per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb el projecte “Red Perifèrics, Red de Municipis, Entitats Locals i Associacions que treballen en prevenció en l'àmbit de les drogues”, en la IV Convocatòria de Bones Pràctiques en Drogodependències.

23 de maig de 2011

Convergència i Unió incrementa la seva representació al Consell Comarcal del Baix Camp

Després de les eleccions municipals celebrades el passat 22 de maig, els resultats provisionals atorguen a Convergència i Unió (CiU) un increment en la seva representació al Consell Comarcal del Baix Camp, en passar dels 12 consellers/res comarcals actuals a 15, mentre el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PM) és manté amb 10 consellers/res comarcals.

20 de maig de 2011

La Trobada de Gent Gran lliura els premis del concurs de jocs de taula i bitlles

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu; l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges; i el president del Consell Consultiu de la Gent Gran de la comarca, Josep Montané, amb altres membres de la Comissió Executiva van lliurar els premis del concurs de Jocs de Taula i Bitlles del Consell Consultiu durant la Trobada de la Gent Gran de la Comarca, celebrada el 19 de maig. Hi van prendre part més de 500 persones de la trentena d'associacions de gent gran existents a la comarca.

18 de maig de 2011

Taller de quan els fills i filles volen de casa

El proper 9 de juny de 2011, a les 16h al local de l'Associació de Dones de la Selva del Camp, tindrà lloc el “Taller de quan els fills i filles volen de casa”, adreçat principalment a l'Associació de Dones de la Selva, i organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp.

18 de maig de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre les noves obligacions dels empresaris a Cambrils

El Consell Comarcal del Baix Camp, la Cambra de Comerç de Reus, la Unió de Botiguers de Cambrils , amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum, han organitzat una xerrada gratuïta sobre “El Codi de Consum de Catalunya”, que va tenir lloc el passat 17 de maig a les 15.30h a la seu de la Unió de Botiguers de Cambrils , amb una vintena d'assistents.

17 de maig de 2011

Tres municipis del Baix Camp entre els 5 primers de Catalunya amb l'índex de donacions de sang més alt

L'Argentera, Maspujols i Capafonts han estat tres dels municipis que se situen dins dels cinc primers de Catalunya pel que fa a l'índex de donacions de sang durant l'any 2010. En el seu conjunt al Baix Camp hi van haver 7.509 donacions que representen un 39,43% d'índex de donacions, un 3,13% més que l'any 2009 i un 9,16% més que l'any 2008.

Registres del 1511 al 1520 de 1789
« Pàgina 152 »  [ 1 | ... | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | ... | 179 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773