Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

2 de desembre de 2010

Assemblea Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp

 
 El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran ha valorat les diferents activitats realitzades durant l'assemblea realitzada el passat 29 de novembre de 2010 a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp. Els membres de la comissió executiva van informar de les diverses visites que estan realitzant a casals i associacions de la comarca per informar-los de les funcions i activitats del Consell Consultiu i aconseguir d'aquesta manera una major col•laboració i participació.

2 de desembre de 2010

Parlem de drogues amb els fills

 
Dins el programa d'intervencions preventives que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des de l'àmbit de joventut i salut, dijous, 9 de desembre, a les 19h, a la Casa de Cultura de Vilaplana es farà la xerrada: “Parlem de drogues amb els nostres fills”.
 
Aquesta activitat, a càrrec de la tècnica de l'àrea de Salut del Consell Comarcal del Baix Camp, va dirigida a pares i avis d'adolescents.

30 de novembre de 2010

Dia Mundial del VIH Sida a Castellvell del Camp i Vilaplana

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del VHI Sida el proper 1 de desembre de 2010, el Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb els ajuntaments de Castellvell del Camp i Vilaplana ha organitzat diverses activitats informatives que es realitzaran en aquets dos municipis. Concretament, el dilluns, 29 de novembre, de les 16.30 hores i fins les 18 hores hi haurà instal•lada una taula informativa a la plaça Jacint de Castellvell del Camp i a les 18.

30 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels empresaris en matèria de consum a Cambrils

El Consell Comarcal del Baix Camp, la Cambra de Comerç de Reus i la Unió de Botiguers de Cambrils organitzen, amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum, una xerrada gratuïta sobre “Garanties dels productes i tràmit de les queixes, reclamacions i denúncies”.

25 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Manifest
per a l'eliminació de la violència envers les dones

 
Amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Camp, amb participació de totes les forces polítiques representades a l'ens comarcal, ha aprovat l'adhesió al manifest elaborat conjuntament per les entitats municipalistes de Catalunya, les diputacions i la Generalitat.

23 de novembre de 2010

L'1 de desembre finalitza el procés participatiu per la
creació del Consell Supramunicipal de Serveis Socials

El dimecres 1 de desembre tindrà lloc al Consell Comarcal del Baix Camp l'última de les quatre sessions participatives que s'han programat de consulta sobre la futura creació del Consell Supramunicipal de Serveis Socials del Baix Camp. Aquesta sessió serà a les 20 hores i aplegarà representants de diferents associacions relacionades amb l'àmbit dels serveis socials.

18 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp dóna feina a 27 persones aturades

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa dilluns 15 de novembre de 2010 diversos plans d'ocupació que donen feina durant 6 mesos a 27 persones que estaven aturades, en una actuació inclosa en el programa Impuls del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat. Aquests plans d'ocupació se sumen a uns altres d'extraordinaris que també està executant el Consell Comarcal del Baix Camp i que donen feina, també durant 6 mesos a 41 persones.

18 de novembre de 2010

S'inicia el procés participatiu per crear el Consell Supramunicipal de
Serveis Socials del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha iniciat el procés participatiu de consulta sobre el futur Consell Supramunicipal de Serveis Socials del Baix Camp. Aquest ens ha d'esdevenir un espai de participació comunitària per a l'assessorament i la consulta en matèria de serveis socials per tota la comarca, l'objectiu principal del qual és la coordinació dels diferents agents que intervenen en matèria de serveis socials a la comarca i la planificació i optimització dels recursos existents.

17 de novembre de 2010

Punt informatiu itinerant sobre el certificat digital

Una dotzena de municipis de la comarca han rebut fins ara el Punt TIC Baix Camp que de manera itinerant es desplaça als municipis de la comarca per informar i formar sobre l'ús del certificat digital idCAT als ciutadans i ciutadanes de la comarca. L'idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet.

12 de novembre de 2010

Més de 30 joves d'una desena d'entitats del Baix Camp a la Trobada d'Entitats Juvenils

Més de 30 joves d'una desena d'associacions participen demà dissabte, 13 de novembre, en la I Trobada d'Entitats Juvenils del Baix Camp, que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat i dels municipis de la comarca. La trobada tindrà lloc al Castell de Botarell i té per objectiu que els joves participants es coneguin, que estableixen col·laboracions i puguin intercanviar experiències de les seves entitats.

Registres del 1511 al 1520 de 1671
« Pàgina 152 »  [ 1 | ... | 149 | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | ... | 168 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773