Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

23 de desembre de 2011

El Baix Camp recuperarà fins a un 40 per cent dels residus del Baix Penedès

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Olivella, han signat al Consell Comarcal del Baix Camp el conveni que permetrà que el Baix Camp recuperi fins al 40 Per cent dels residus municipals que es generen als municipis del Baix Penedès.

22 de desembre de 2011

Bones Festes de Nadal i els millors desitjos per a l'any 2012

Cliqueu sobre la imatge per veure la felicitació completa

21 de desembre de 2011

Els consells comarcals del Baix Camp i del Baix Penedès signen un conveni per la gestió de la fracció resta dels residus municipals del Baix Penedès

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el president del Consell Comarcal del Baix Penedès, Joan Olivella, signen el dijous 22 de desembre de 2011 a les 17 hores, a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, un conveni en virtut del qual l'ens comarcal del Baix Penedès encarrega al del Baix Camp la gestió del servei de valorització de la fracció resta dels residus municipals segregats en origen que provinguin dels municipis del Baix Penedès que tenen delegada la gestió ...

20 de desembre de 2011

Recomanacions per les últimes compres de Nadal

El departament de consum del Consell Comarcal del Baix Camp vol fer unes petites recomanacions als consumidors de cara a les compres de la campanya de Nadal, ja que és important gaudir de les compres de manera responsable, planificant les despeses i evitant sobreendeutament. Es recomana comparar els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.

19 de desembre de 2011

El president del Consell Comarcal del Baix Camp agraeix la tasca del Consell Consultiu de la Gent Gran

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha felicitat els membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran per la tasca que han realitzat aquest any en benefici del col·lectiu de gent gran de la comarca i els ha encoratjat a continuar la seva activitat amb la mateixa il•lusió i energia.

15 de desembre de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova una reducció del pressupost del 13 per cent per al 2012

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques representades (CiU, PSC, PP i ERC) el pressupost de l'ens comarcal per al 2012, que es rebaixa en un 13 per cent respecte al pressupost d'aquest any. El pressupost global de l'ens de 48 milions d'euros front els 55 milions aprovats per a l'exercici de 2011.

15 de desembre de 2011

Finalitzen els cursos del tercer quadrimestre del Punt Òmnia

Avui 15 de desembre de 2011, l'alcalde de Riudoms, Josep Cruset, ha participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí.

14 de desembre de 2011

TVE2 emetrà un reportatge sobre els atractius de les Muntanyes de la Costa Daurada

El proper dijous 22 de desembre de 2011 a les 20.20h en el canal TVE2 l'equip del programa “Racons” de TVE a Catalunya emetrà un reportatge sobre els atractius culturals, patrimonials i turístics dels municipis de les Muntanyes de la Costa Daurada.
 
Entre els llocs emblemàtics enregistrats hi ha l'ermita de l'Abellera de Prades; el forn de pa medieval i els rentadors de Capafonts, i els Motllats.

5 de desembre de 2011

El departament de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp fa unes recomanacions a l'hora de comprar les joguines

Com cada any l'Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp realitzen tot un seguit de recomanacions a tenir en compte a l'hora de comprar joguines per les festes de Nadal. Les recomanacions a l'hora de comprar les joguines són: •    Heu de pensar que les joguines han de servir per a divertir els petits. •    Tingueu en compte l'edat i la maduresa dels infants.

5 de desembre de 2011

El Consorci Leader Priorat-Baix Camp presenta l'exposició “La Responsabilitat Social Empresarial” a Reus

El Consori Leader Priorat- Baix Camp amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, la Universitat Rovira i Virgili, el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural presenta al Centre de Formació Permanent de Reus l'exposició sobre “Responsabilitat Social Empresarial en el nostre territori”.

Registres del 1521 al 1530 de 1913
« Pàgina 153 »  [ 1 | ... | 150 | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773