Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

11 de maig de 2011

La campanya “El teu oli ens mou” reparteix més de 4.000 embuts als municipis del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha repartit més de 4.000 embuts per la recollida selectiva de l'oli domèstic en el marc de la campanya “ El teu oli ens mou”, que s'ha realitzat en 22 municipis de la comarca. Durant la campanya s'han realitzat 124 accions de difusió durant les quals s'ha repartit material informatiu i els embuts per recollir l'oli domèstic usat. La campanya va començar el passat 3 de gener i va finalitzar el 6 de maig de 2011.

10 de maig de 2011

“Taller de quan els fills i filles volen de casa”

El passat 9 de maig de 2011 a les 16h a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp va tenir lloc el “Taller de quan els fills i filles volen de casa”, adreçat principalment a la Federació de Dones del Baix Camp, i organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp.

9 de maig de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp aconsegueix la certificació EMAS

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit la certificació del sistema EMAS (Eco-Management and Audit Scheme, o Reglament Comunitari d'Ecogestió i Ecoauditoria) després d'implantar un Sistema de Gestió Ambiental (SGMA) a tota l'organització. Aquesta és una normativa voluntària de la Unió Europea que reconeix la implantació d'aquest sistema i el compromís de l'organització vers la millora contínua, verificat mitjançant auditories independents.

5 de maig de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp celebra l'últim Ple de la legislatura

El Consell Comarcal del Baix Camp va celebrar el 4 de maig l'últim Ple de la legislatura amb un balanç més que positiu pels 48 milions d'euros d'inversió que s'ha realitzat en aquests 4 anys de legislatura i les 400 persones que s'han beneficiat d'algunes de les accions de formació o dels programes d'inserció laboral o plans d'ocupació que s'han realitzat.

5 de maig de 2011

La vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, nova coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones

La vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Lídia Bargas, ha estat nomenada nova coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones (ICD) a Tarragona. També és primera tinenta d'alcalde a l'Ajuntament de Prades. 
 
Bargas és Diplomada en Magisteri, especialitat de Ciències. Ha exercit la docència des de l'any 1985 i la direcció de centres educatius des de l'any 1991. Actualment dirigia el centre d'educació secundària SES Montsant de Cornudella.

5 de maig de 2011

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp estrena blog

Amb l'objectiu de dinamitzar el Consell de Dones del Baix Camp i facilitar la comunicació entre els seus membres, i l'accés a la informació i la documentació relativa a aquest òrgan participatiu, s'ha posat en marxa el blog del Consell Consultiu de les Dones de la comarca.
 
 
A més de les notícies i comunicacions que es puguin trobar a la pàgina inicial, també es pot trobar una presentació del Consell de les Dones, el seu reglament i les actes de les reunions realitzades.

5 de maig de 2011

Mor qui havia estat gerent del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep M. Sugranyes

El passat 4 de maig es va produir el traspàs de Josep M. Sugranyes i Nogués, que havia estat gerent del Consell Comarcal del Baix Camp. Suganyes era una persona molt vinculada al moviment associatiu reusenc i actualment era vicepresident de la Fundació Privada Reddis, i responsable de la comissió de cultura. El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp fet el mateix dia 4 de maig va expressar el seu condol a la família.

4 de maig de 2011

Obertes les incripcions del segon quadrimestre del 2011 al Punt Òmnia Riudoms

Ja estan obertes les inscripcions del segon quadrimestre del 2011 pels cursos que organitza el Punt Òmnia de Riudoms.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 


Introducció a la informàtica
Un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.
 
Introducció al processador de textos
Per als que volen adquirir els coneixements bàsics per escriure documents de text amb l'ordinador.

3 de maig de 2011

Campanyes de donacions de sang del mes de maig als municipis del Baix Camp

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per aquest mes de maig.

3 de maig de 2011

“Taller de gestió i prevenció de l'estrès”

El proper 5 de maig de 2011, a les 17h, a la Llar Social de Colldejou, tindrà lloc el “Taller de gestió i prevenció de l'estrès”, adreçat principalment a “l'Associació de Dones de Colldejou”, i organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp.

Registres del 1531 al 1540 de 1794
« Pàgina 154 »  [ 1 | ... | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | ... | 180 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773