Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

5 de desembre de 2011

Campanyes de Donació de Sang al Baix Camp pel mes de desembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca pel mes de desembre de 2011.

3 de desembre de 2011

El conseller d'Agricultura inaugura el Centre d'Interpretació sobre els mites i llegendes de la Serra de Llaberia

Les Muntanyes de la Costa Daurada comptem amb un nou espai dedicat a la natura, el turisme actiu i la mitologia: el Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia i Oficina de Turisme de Pratdip ha obert lles portes als visitants amb l'acte d'inauguració fet el 3 de desembre que ha estat presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, acompanyat pel president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; l'alcalde ...

1 de desembre de 2011

El Conseller d'Agricultura Josep M. Pelegrí, inaugura el centre d'interpretació de la Serra de Llaberia

Les Muntanyes de la Costa Daurada compten amb un nou espai dedicat a la natura, el turisme actiu i la mitologia. El Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia i l'Oficina de Turisme de Pratdip obren les portes el proper dissabte 3 de desembre amb l'acte d'inauguració presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, on també es presentarà la Guia Turística i de Serveis de la Serra de Llaberia.

1 de desembre de 2011

Onze municipis del Baix Camp deleguen al Consell Comarcal la sol·licitud dels plans d'ocupació

Onze municipis del Baix Camp deleguen al Consell Comarcal del Baix Camp la gestió del programa de plans d'ocupació per tal de sol·licitar la contractació d'onze persones, a jornada complerta, durant 6 mesos, que estiguin aturades o que hagin exhaurit la prestació de desocupació o el subsidi d'atur per realitzar els programes de “Millora dels Serveis d'Atenció Domiciliària del Baix Camp” i “Manteniment dels equipaments i espais Públics del Baix Camp”.

1 de desembre de 2011

El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, felicita als voluntaris per la seva dedicació solidària a la Marató de Donació de Sang de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va felicitar als voluntaris de la Marató de Donació de Sang en un acte que va tenir lloc ahir 30 de novembre de 2011, a les 19.

24 de novembre de 2011

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp fa un acte d'agraïment als voluntaris

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp realitzarà el proper dimecres, 30 d'octubre a la tarda, a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, un acte de reconeixement a la trentena de persones voluntàries dels diferents municipis de la comarca que van ajudar al bon desenvolupament de la Marató de Donació de Sang que es va fer a Reus el passat 27 d'octubre al Teatre Fortuny de Reus.

23 de novembre de 2011

El territori Leader Priorat-Baix Camp sorprèn els grups Leader de Galícia i el País Basc

La singularitat dels municipis del territori Leader Priorat-Baix Camp ha sorprès gratament el grup de 25 representants dels grups Leader de Galícia i el País Basc que aquesta setmana han visitat diversos municipis d'ambdues comarques per intercanviar experiències sobre els projectes de desenvolupament rural que s'estan realitzant.

22 de novembre de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp promou un compromís individual i col·lectiu contra la violència envers les dones

Representants d'entitats i col·lectius de dones i dels municipis de la comarca han participat avui, 21 de novembre, a les 17 hores, en l'acte que ha tingut lloc al Saló de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. Els i les assistents s'han sumat a la crida de l'entitat per sensibilitzar contra la violència envers les dones i les accions en favor de la igualtat de gènere.

17 de novembre de 2011

El Consell Comarcal se suma al dia Internacional contra la Violència envers les Dones

El proper dilluns 21 de novembre de 2011 el Consell Comarcal del Baix Camp celebra un acte per commemorar el Dia Internacional contra la Violència envers les Dones que se celebra el 25 de novembre de 2011, per tal de denunciar la violència de gènere en l'àmbit domèstic, la violació i l'assetjament sexual, incloent la tortura i els abusos soferts per presoneres polítiques.
  
L'acte al Consell Comarcal tindrà lloc el dia 21 de novembre a les 17h a la Sala de Plens de l'ens.

17 de novembre de 2011

Un grup de 25 persones del programa LEADER de Galícia i País Basc visiten el Baix Camp i el Priorat

El proper dimecres 23 de novembre de 2011 un grup de 25 persones entre tècnics i polítics del programa Leader de Galícia i el País Basc visitaran la zona Leader Priorat-Baix Camp dins del marc d'intercanvis territorials dels programes Leader, i mitjançant l' l'Associació d'Iniciatives Rurals de Catalunya (ARCA) que aplega els 13 grups d'acció local del programa Leader existents a Catalunya.
 
 
El grup arribarà a les 9.

Registres del 1531 al 1540 de 1913
« Pàgina 154 »  [ 1 | ... | 151 | 152 | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773