Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

12 de novembre de 2010

Més de 30 joves d'una desena d'entitats del Baix Camp a la Trobada d'Entitats Juvenils

Més de 30 joves d'una desena d'associacions participen demà dissabte, 13 de novembre, en la I Trobada d'Entitats Juvenils del Baix Camp, que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat i dels municipis de la comarca. La trobada tindrà lloc al Castell de Botarell i té per objectiu que els joves participants es coneguin, que estableixen col·laboracions i puguin intercanviar experiències de les seves entitats.

10 de novembre de 2010

Alcaldes/sses i consellers/res comarcals del Baix Camp visiten l'edifici 112

Alcaldes, alcaldesses i consellers i conselleres comarcals han visitat l'edifici 112 avui dijous, 11 de novembre, a partir de les 12 h, en la que és l'única activitat que realitzaran conjuntament organitzada pel Consell Comarcal del Baix Camp. En aquest sentit cal recordar no tots els alcaldes o alcaldesses són consellers o conselleres comarcals.

9 de novembre de 2010

Dissabte comença el TASTATardor per promocionar els
productes agraris de qualitat del Baix Camp

Un any més, el Patronat Comarcal de Turisme del Baix Camp organitza les jornades gastronòmiques TASTATardor, en les que 10 restaurants, 2 agrobotigues i 2 comerços dels municipis de la comarca oferiran els productes agraris de qualitat del Baix Camp: DOP Oli Siurana, IGP Patata de Prades i DO Avellana de Reus, a més de mel, castanyes i bolets. Les jornades comencen el dissabte 13 de novembre de 2010 i finalitzaran el 19 de desembre.

5 de novembre de 2010

Taller participació Consell de les Dones del Baix Camp:
Construïm els nostres pobles amb ulls de dona

El procés de constitució del Consell Consultiu de les Dones del Baix seguix el seu ritme de treball. Després de la Jornada de sensibilització en polítiques de Dones celebrada el passat dia 15 d'octubre, van tenir lloc a Castellvell, els tallers deliberatius per a la constitució del futur Consell Consultiu de ls Dones del Baix Camp.

4 de novembre de 2010

I Trobada d'entitats juvenils del Baix Camp

El proper dissabte 13 de novembre les diferents entitats i grups juvenils de la comarca estan convocades a la primera Trobada d'entitats de joves del Baix Camp, que tindrà lloc al Castell de Botarell, amb l'objectiu de posar en contacte les diferents associacions, que es coneguin que estableixen col·aboracions i puguin intercanviar-se experiències. A la comarca n'hi ha una setantena d'entitats i grups juvenils.

El programa previst és el següent:

18.00 h. Acreditació

18.

3 de novembre de 2010

Es posa la primera pedra del Forn del Tallero a Cambrils

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat en l'acte de col·locació de la primera pedra del Forn del Tallero a Cambrils, l'edifici que ha de ser la seu del Consorci de Gestió de Benestar Social del Camp, format pel mateix Consell i per l'Ajuntament de Cambrils, i impulsat pel Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, amb l'objectiu de millorar i fer més eficient la gestió dels serveis socials bàsics i especialitzats que es realitzen a 27 dels 28 ...

2 de novembre de 2010

Es constitueix l'Equip Comarcal del Baix Camp Priorat del Circuit de Tarragona
per l'abordatge de la violència masclista

El 2 de novembre de 2010 s'ha constituït a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp l'Equip Comarcal del Baix Camp i el Priorat del Circuit de Tarragona per l'abordatge de la violència masclista, que integra responsables tècnics de diferents administracions locals i comarcals del Baix Camp i del Priorat, així com diverses entitats que treballen per l'eradicació de la violència contra les dones, com ara la xarxa sanitària, els cossos de seguretat, o els recursos judicials i els de serveis socials, ...

28 d'octubre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i el SOC destinen 457.000 euros a la Casa d'Oficis

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) destinaran els propers 12 mesos 457.000 euros per formar 40 joves menors de 25 anys a la Casa d'Oficis que s'ha inaugurat dijous, 28 d'octubre. L'objectiu és facilitar la formació i la inserció laboral d'aquest col·lectiu.

26 d'octubre de 2010

Places disponibles pel curs “T'ajudem a crear el teu correu electrònic
i t'ensenyem a fer-lo servir”

 
Encara queden places lliures per inscriure's al curs de correu electrònic que organitza el Punt Òmnia del Consell Comarcal del Baix Camp a les Escoles Velles de Riudoms.
El curs s'imparteix cada dimecres d'11h a 12h del matí des de principis del mes d'octubre, i finalitza el 15 de desembre. El temari gira entorn la creació del propi correu electrònic i com fer-lo servir.

21 d'octubre de 2010

V Jornada Dones al Món i per al Món

 
El 23 d'octubre de 2010 la Federació de Dones del Baix Camp celebra la V Jornada Dones del Món i per al Món al municipi d'Alforja. Aquesta és la cinquena vegada que s'organitza una jornada al voltant del tema de migracions i gènere. Enguany, el contingut estarà vinculat al paper de la dona immigrant com a agent d'integració.

Registres del 1551 al 1560 de 1702
« Pàgina 156 »  [ 1 | ... | 153 | 154 | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | ... | 171 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773