Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

5 de març de 2012

El Servei de Transport Adaptat del Consell Comarcal del Baix Camp renova el vehicle

El Servei de Transport Adaptat que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp ha renovat el vehicle que transporta cada dia 30 usuaris amb disminució física o psíquica i amb dificultats de mobilitat de 13 municipis de la comarca (Aleixar, Alforja, les Borges del Camp, Montbrió del Camp, el nucli de Miami Platja, Riudecanyes, Riudecols, Riudoms, la Selva del Camp, Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Vilanova d'Escornalbou, Vinyols i els Arcs i Maspujols).

29 de febrer de 2012

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova una moció contra la supressió dels drets de plantació de vinya

Els grups comarcal de CiU, PSC, PP i ERC representats al Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, han aprovat per unanimitat la moció presentada per l'associació Joves Agricultors de Catalunya (JARC) en contra de la supressió dels drets de plantació de vinya a partir de l'any 2018, tal i com sembla que apunten diversos estudis de la Unió Europea.

27 de febrer de 2012

Cambrils obre les campanyes de donació de sang del mes de març a la comarca

Cambrils obre aquest mes de març les campanyes de donació de sang a la comarca que organitza l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp, amb la col·laboració del Banc de Sang i Teixits de la Generalitat a Tarragona. Les donacions es podran fer el dijous 1 de març i el divendres 2 de març a l'àrea bàsica de les 10 a les 14 h i de les 17 a les 21 hores.

24 de febrer de 2012

El president del Consell Comarcal del Baix Camp elogia els serveis als municipis

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha defensat la qualitat dels serveis que l'ens comarcal presta als municipis de la comarca, i sobretot a la vintena de poblacions que tenen menys de 2000 habitants, en el transcurs d'una entrevista realitzada per al programa El Far de TDCamp a Cambrils, i que es va emetre el passat dijous 23 de febrer de 2012.

22 de febrer de 2012

El Consell Comarcal de la Selva s'interessa pel model de gestió de Secomsa Aigües

Una representació del Consell Comarcal de la Selva (Girona) va visitar aquest dimecres, 22 de febrer de 2012, la seu de l'empresa comarcal Secomsa Aigües per tal de conèixer aquest model de gestió del cicle integral de l'aigua al Baix Camp. El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, acompanyat del president de la societat i alcalde de Vinyols i els Arcs, Josep M.

21 de febrer de 2012

Trobada amb els regidors de joventut del Baix Camp

El Servei Comarcal de Joventut del Baix Camp ha iniciat el cicle de trobades amb els regidors de la comarca amb l'objectiu de fer un acompanyament que contribueixi a marcar la direcció de les polítiques locals de joventut a la comarca. La trobada va comptar amb la presència del responsable de la coordinació Territorial de Joventut a Tarragona, Joan Plana, qui es va encarregar de presentar les línies marc que guiaran el suport als municipis.

20 de febrer de 2012

Els serveis socials del Consell Comarcal atenen un 60 % més de famílies en 2011

Els equips de serveis socials bàsics (EBAS) del Consell Comarcal del Baix Camp han atès un 60 % més d'expedients familiars en 2011 respecte a 2010 a causa del gran volum de famílies dels municipis de la comarca que actualment depenen dels subsidis. En total, l'any passat s'han tramitat 2854 expedients front els 1712 de l'any 2010, la qual cosa ha representat l'atenció a 4633 usuaris.

16 de febrer de 2012

Les Muntanyes de la Costa Daurada es promocionen a Navartur

La marca turística Muntanyes de la Costa Daurada promocionarà els seus atractius naturals, paisatgístics, gastronòmics, patrimonials i culturals aquest cap de setmana a la fira Navartur del Reyno de Navarra, fruit de l'acord signat recentment entre el Patronat Comarcal de Turisme de la comarca i el Patronat de Turisme de la Diputació de Tarragona. La fira es desenvoluparà entre el 17 i el 19 de febrer i s'ubica al Palau de Congressos Baluarte de Pamplona.

15 de febrer de 2012

Els consells comarcals de l'Alt Camp i el Baix Camp signen un acord per la gestió dels residus

Els presidents del Consell Comarcal de l'Alt Camp, Joan Josep Raventós, i del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, han signat avui 15 de febrer de 2012, un conveni de cooperació per a la gestió del servei de tractament de la fracció resta dels residus municipals de l'Alt Camp a la planta mecanicobiològica del Baix Camp.

14 de febrer de 2012

El Consorci Leader Priorat – Baix Camp acull una jornada del projecte “Más vino menos CO2”

Aquest mes de febrer, el Consorci Leader Priorat – Baix Camp ha acollit una jornada tècnica a Torroja del Priorat destinada a cellers, en el marc del projecte de cooperació “Más vino menos CO2”, que és un projecte de cooperació interterritorial que pretén revaloritzar la viticultura i la seva aportació al medi ambient, a més a més de dotar d'una qualificació mediambiental a aquells cellers que incorporin tècniques que contribueixin a la disminució dels Gasos d'Efecte Hivernacle, ...

Registres del 1571 al 1580 de 1993
« Pàgina 158 »  [ 1 | ... | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | ... | 200 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773