Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

5 d'agost de 2010

Capafonts, Riudecols i Vilanova d'Escornalbou, protagonistes del cicle “Cinema en català al Baix Camp”

Divendres, 6 d'agost, té lloc la segona sessió de projeccions cinematogràfiques dins el cicle “Cinema en català al Baix Camp”. Concretament, els horaris i les pel·lícules previstes són les següents:
 

a les 22 h, a Capafonts: Up
 a les 22 h, a Riudecols: Millennium 1. Els homes que no estimaven les dones
a les 22 h, a Vilanova d'Escornalbou: Més enllà del dubte
 

5 d'agost de 2010

Prades acull la segona sessió del cicle “Racons de poesia”

Prades acull divendres, 6 d'agost, la segona sessió del cicle “Racons de poesia”, una activitat promoguda pel Consell Comarcal del Baix Camp, a través del Patronat Comarcal de Turisme, per difondre el patrimoni turístic de la comarca a partir de la poesia i la música. El cicle s'estructura en un circuit amb 4 racons en cada municipi: el Racó dels Poetes del Camp de Tarragona, el Racó dels Paisatge del Baix Camp, el Racó de la Natura, i el Racó dels Poemes d'Amor.

4 d'agost de 2010

Campanyes de donació de sang durant el mes d'agost de 2010 al Baix Camp

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp ja té a punt les campanyes de donació de sang als diferents municipis de la comarca, que començaran el divendres 6 d'agost a l'Albiol i finalitzaran el 27 d'agost a Cambrils. El detall del calendari previst és el següent:
 
 
Divendres,6        L'ALBIOL
            Hora: de 18.30 a 21.

3 d'agost de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp porta la jornada “Millorem la festa” a Castellvell del Camp

Dins el programa d'intervencions preventives amb joves que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des dels àmbits de joventut i salut, dimecres, 4 d'agost de 2010, a les 19 h, a Cal Baranxó, de Castellvell del Camp té lloc el curs “Millorem la festa”. Aquesta proposta consisteix en una formació bàsica per a joves que promouen i organitzen festes amb forta afluència de públic.

29 de juliol de 2010

Acord per a una una gestió conjunta i integral dels residus al Camp de Tarragona

L'alcalde de Tarragona i president de la Mancomunitat d'Incineració de Residus Urbans del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Consell Comarcal i del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals del Baix Camp, Josep Masdeu, han signat dimecres, 28 de juliol de 2010, un conveni de cooperació que pretén una gestió integral i conjunta de les plantes de tractament de gestió de residus de què disposen aquests dues entitats.

28 de juliol de 2010

Divendres, 30 de juliol, comencen les primeres projeccions del cicle “Cinema en català” al Baix Camp

Divendres, 30 de juliol, es realitzaran les primeres projeccions del cicle “Cinema en català al Baix Camp, que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp i el Centre de Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, per promoure el català en les projeccions cinematogràfiques.

27 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza el curs “Millorem la festa”

Dins el programa d'intervencions preventives amb joves que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des dels àmbits de joventut i salut, dimecres, 28 de juliol de 2010, a les 19 h, al Local Jove de Botarell té lloc el curs “Millorem la festa”.
  
Aquesta proposta consisteix en una formació bàsica per a joves que promouen i organitzen festes amb forta afluència de públic.

27 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza un Busdenit per portar els joves a les festes de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Almoster, Botarell, l'Argentera, Castellvell del Camp, les Borges del Camp i Vilaplana posen a disposició dels joves de la comarca un servei de transport nocturn, el Busdenit, per tal que puguin assistir a les festes i concerts que s'organitzen per als joves en aquests municipis aquest estiu.

27 de juliol de 2010

Es tanca la primera part del curs per a persones cuidadores no professionals

Dimecres, 28 de juliol, finalitza la primera part del curs per a persones cuidadores no professionals que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Camp al nucli de  Miami Platja de Mont-roig del Camp, dins el Programa de Suport Integral que realitza el Departament d'Acció Social i Ciutadania i la Fundació Caixa Catalunya. En total, hi ha pres part 20 persones del nucli de Miami Platja, de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant i de Vilanova d'Escornalbou.

22 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp promou el cicle “Racons de Poesia” per difondre el patrimoni turístic de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp, a través del Patronat Comarcal de Turisme, promou aquest estiu el cicle “Racons de poesia” que té per objectiu difondre el patrimoni turístic de la comarca a partir de la poesia i la música.

Registres del 1571 al 1580 de 1678
« Pàgina 158 »  [ 1 | ... | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | ... | 168 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773