Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

21 de juny de 2010

El 60 % dels alumnes de l'Escola Taller té feina o torna a l'ensenyament reglat

El Consell Comarcal del Baix Camp tanca la seva cinquena escola taller, que ha aconseguit que un 30 per cent dels alumnes trobin feina gràcies al seu pas per l'Escola i que un altre 30 per cent reprengui la seva formació reglada mitjançant cicles formatius.

18 de juny de 2010

Tobada de Centres Oberts i Programes Diürns del Baix Camp a l'Hospitalet de l'Infant

 
El dia 19 de juny de 2010 es realitza una trobada de centres oberts i programes diürns a l'Hospitalet de l'Infant. És una iniciativa del departament d'Atenció Primària dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp per facilitar un espai de coneixença i d'intercanvi entre els diferents centres oberts de la comarca, on hi assisteixen infants d'edats compreses entre 3 i 13 anys que formen part d'un col•lectiu amb necessitats especials.

18 de juny de 2010

A finals de 2010 funcionarà el Parc fotovoltaic sobre cobertes més important de Catalunya

A finals de 2010 entrarà en funcionament el parc fotovoltaic que s'està instal·lant sobre les cobertes de la planta comarcal de compostatge i de la planta mecanicobiològica del Baix Camp que s'ubiquen a Botarell. El parc tindrà una superfície de 17.424 metres quadrats de captació de plaques solars fotovoltaiques, que el converteix en un dels més importants de Catalunya d'aquest tipus.

17 de juny de 2010

Acte de cloenda de l'Escola Taller Baix Camp 5

 
Dilluns 21 de juny de 2010 tindrà lloc l'acte de cloenda de l'Escola Taller Baix Camp 5 del Consell Comarcal del Baix Camp a les 12h a la sala de plens. L'acte serà presidit pel president de l'entitat el Sr. Josep Masdeu Isern i el director del SOC de Tarragona, el Sr. Ramón Inglés.

17 de juny de 2010

Visita d'obres al parc fotovoltaic del Centre de Gestió de Residus del Baix Camp

 
Demà divendres, 18 de juny, a les 9.30 h, a planta comarcal de compostatge de Botarell tindrà lloc una visita d'obres per conéixer els treballs de desenvolupament del Parc Fotovoltaic sobre cobertes que s'hi està instal·lant.
La visita serà presidida pel Sr. Xavier Sabaté, delegat del govern, el Sr. Josep Masdeu, president del Consell Comarcal del Baix Camp, i el Sr. Ernest Benito, director dels Serveis Territorials d'Economia i Finances, el Sr.

14 de juny de 2010

El Consell Consultiu de la Gent Gran tracta sobre les pensions

L'assemblea del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, celebrada el 14 de juny, ha tractat sobre el sistema de pensions amb l'exposició dels responsables tècnics de l'Institut Nacional de la Seguretat Social.

11 de juny de 2010

El Baix Camp promociona el Dia Mundial del Donant amb una campanya de donacions al Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Camp promociona el Dia Mundial del Donant que tindrà lloc el proper 14 de juny amb l'organització d'una campanya de donació de sang a les dependències de l'ens comarcal. Amb aquesta actuació serà el primer ens comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en organitzar a la seva seu una campanya de donació de sang, i ho fa conjuntament amb l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp.

11 de juny de 2010

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, en l'obertura del congrés FSP- UGT

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat l'11 de juny en l'acte d'inauguració del 6è Congrés de la Federació de Serveis Públics (FSP) d'UGT, que ha tingut lloc a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Durant la breu salutació que ha fet als congressistes ha remarcat la necessitat que hi hagi un esforç conjunt de totes les administracions i organismes públics per superar la crisi, en uns moments de molta dificultat.

10 de juny de 2010

Campanya de Donació de Sang al Consell Comarcal del Baix Camp

 
El Consell Comarcal del Baix Camp és el primer ens comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en organitzar a les seves dependències una campanya de donació de sang, conjuntament amb l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp. La campanya serà el proper divendres, 11 de maig durant tot el matí fins les 14 hores.

9 de juny de 2010

Homenatge a la primera presidenta de la Federació de Dones del Baix Camp

Maria Valls, la que va ser la primera presidenta de la Federació de Dones del Baix Camp, ha rebut un sentit homenatge per part de les seves companyes en el transcurs de la XVII Trobada Comarcal que ha tingut lloc el 9 de juny a Camarles (Baix Ebre).

Registres del 1571 al 1580 de 1654
« Pàgina 158 »  [ 1 | ... | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | ... | 166 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773