Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

13 de desembre de 2010

Els responsables municipals d'emergències reben l'acreditació per actuar en matèria de Protecció Civil

 
Avui dilluns 13 de desembre de 2010 a les 11 hores ha tingut lloc una jornada de suport i acreditació als responsables municipals d'emergències dins la línia de les reunions de la xarxa de coordinadors que programa regularment el departament de Protecció Civil del Consell Comarcal del Baix Camp i on han participat més de 40 persones.

9 de desembre de 2010

Jornada d'acreditació dels responsables municipals d'emergències

Dilluns 13 de desembre tindrà lloc una jornada de suport i acreditació dels responsables municipals d'emergències a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, a partir de les 11 del matí. A més de resoldre dubtes sobre la Xarxa Rescat, també s'informarà sobre el decret d'autoprotecció aprovat pel Govern (RD 82/2010, de 28 de juny)que entrarà en vigor a començaments de l'any vinent.

8 de desembre de 2010

Xerrada sobre el VHI Sida a Vilaplana

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del VHI Sida del passat 1 de desembre de 2010, el Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb l'ajuntament Vilaplana, ha organitzat una xerrada informativa que consistirà en una taula informativa i un vídeo fòrum que es realitzarà al Casal Jove de Vilaplana a les 19 hores del dimecres 15 de desembre.

2 de desembre de 2010

Campanyes de donació de sang durant el mes de desembre de 2010 al Baix Camp

 
L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp ja té a punt les campanyes de donació de sang als diferents municipis de la comarca, que començaran el divendres 3 de desembre a Botarell i finalitzaran el dijous dia 30 de desembre a Cambrils.

2 de desembre de 2010

Assemblea Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp

 
 El Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran ha valorat les diferents activitats realitzades durant l'assemblea realitzada el passat 29 de novembre de 2010 a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp. Els membres de la comissió executiva van informar de les diverses visites que estan realitzant a casals i associacions de la comarca per informar-los de les funcions i activitats del Consell Consultiu i aconseguir d'aquesta manera una major col•laboració i participació.

2 de desembre de 2010

Parlem de drogues amb els fills

 
Dins el programa d'intervencions preventives que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des de l'àmbit de joventut i salut, dijous, 9 de desembre, a les 19h, a la Casa de Cultura de Vilaplana es farà la xerrada: “Parlem de drogues amb els nostres fills”.
 
Aquesta activitat, a càrrec de la tècnica de l'àrea de Salut del Consell Comarcal del Baix Camp, va dirigida a pares i avis d'adolescents.

30 de novembre de 2010

Dia Mundial del VIH Sida a Castellvell del Camp i Vilaplana

Amb motiu de la celebració del Dia Mundial del VHI Sida el proper 1 de desembre de 2010, el Consell Comarcal del Baix Camp en col·laboració amb els ajuntaments de Castellvell del Camp i Vilaplana ha organitzat diverses activitats informatives que es realitzaran en aquets dos municipis. Concretament, el dilluns, 29 de novembre, de les 16.30 hores i fins les 18 hores hi haurà instal•lada una taula informativa a la plaça Jacint de Castellvell del Camp i a les 18.

30 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels empresaris en matèria de consum a Cambrils

El Consell Comarcal del Baix Camp, la Cambra de Comerç de Reus i la Unió de Botiguers de Cambrils organitzen, amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum, una xerrada gratuïta sobre “Garanties dels productes i tràmit de les queixes, reclamacions i denúncies”.

25 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Manifest
per a l'eliminació de la violència envers les dones

 
Amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Camp, amb participació de totes les forces polítiques representades a l'ens comarcal, ha aprovat l'adhesió al manifest elaborat conjuntament per les entitats municipalistes de Catalunya, les diputacions i la Generalitat.

23 de novembre de 2010

L'1 de desembre finalitza el procés participatiu per la
creació del Consell Supramunicipal de Serveis Socials

El dimecres 1 de desembre tindrà lloc al Consell Comarcal del Baix Camp l'última de les quatre sessions participatives que s'han programat de consulta sobre la futura creació del Consell Supramunicipal de Serveis Socials del Baix Camp. Aquesta sessió serà a les 20 hores i aplegarà representants de diferents associacions relacionades amb l'àmbit dels serveis socials.

Registres del 1571 al 1580 de 1735
« Pàgina 158 »  [ 1 | ... | 155 | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | ... | 174 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773