Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

18 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp dóna feina a 27 persones aturades

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa dilluns 15 de novembre de 2010 diversos plans d'ocupació que donen feina durant 6 mesos a 27 persones que estaven aturades, en una actuació inclosa en el programa Impuls del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat. Aquests plans d'ocupació se sumen a uns altres d'extraordinaris que també està executant el Consell Comarcal del Baix Camp i que donen feina, també durant 6 mesos a 41 persones.

18 de novembre de 2010

S'inicia el procés participatiu per crear el Consell Supramunicipal de
Serveis Socials del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha iniciat el procés participatiu de consulta sobre el futur Consell Supramunicipal de Serveis Socials del Baix Camp. Aquest ens ha d'esdevenir un espai de participació comunitària per a l'assessorament i la consulta en matèria de serveis socials per tota la comarca, l'objectiu principal del qual és la coordinació dels diferents agents que intervenen en matèria de serveis socials a la comarca i la planificació i optimització dels recursos existents.

17 de novembre de 2010

Punt informatiu itinerant sobre el certificat digital

Una dotzena de municipis de la comarca han rebut fins ara el Punt TIC Baix Camp que de manera itinerant es desplaça als municipis de la comarca per informar i formar sobre l'ús del certificat digital idCAT als ciutadans i ciutadanes de la comarca. L'idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet.

12 de novembre de 2010

Més de 30 joves d'una desena d'entitats del Baix Camp a la Trobada d'Entitats Juvenils

Més de 30 joves d'una desena d'associacions participen demà dissabte, 13 de novembre, en la I Trobada d'Entitats Juvenils del Baix Camp, que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat i dels municipis de la comarca. La trobada tindrà lloc al Castell de Botarell i té per objectiu que els joves participants es coneguin, que estableixen col·laboracions i puguin intercanviar experiències de les seves entitats.

10 de novembre de 2010

Alcaldes/sses i consellers/res comarcals del Baix Camp visiten l'edifici 112

Alcaldes, alcaldesses i consellers i conselleres comarcals han visitat l'edifici 112 avui dijous, 11 de novembre, a partir de les 12 h, en la que és l'única activitat que realitzaran conjuntament organitzada pel Consell Comarcal del Baix Camp. En aquest sentit cal recordar no tots els alcaldes o alcaldesses són consellers o conselleres comarcals.

9 de novembre de 2010

Dissabte comença el TASTATardor per promocionar els
productes agraris de qualitat del Baix Camp

Un any més, el Patronat Comarcal de Turisme del Baix Camp organitza les jornades gastronòmiques TASTATardor, en les que 10 restaurants, 2 agrobotigues i 2 comerços dels municipis de la comarca oferiran els productes agraris de qualitat del Baix Camp: DOP Oli Siurana, IGP Patata de Prades i DO Avellana de Reus, a més de mel, castanyes i bolets. Les jornades comencen el dissabte 13 de novembre de 2010 i finalitzaran el 19 de desembre.

5 de novembre de 2010

Taller participació Consell de les Dones del Baix Camp:
Construïm els nostres pobles amb ulls de dona

El procés de constitució del Consell Consultiu de les Dones del Baix seguix el seu ritme de treball. Després de la Jornada de sensibilització en polítiques de Dones celebrada el passat dia 15 d'octubre, van tenir lloc a Castellvell, els tallers deliberatius per a la constitució del futur Consell Consultiu de ls Dones del Baix Camp.

4 de novembre de 2010

I Trobada d'entitats juvenils del Baix Camp

El proper dissabte 13 de novembre les diferents entitats i grups juvenils de la comarca estan convocades a la primera Trobada d'entitats de joves del Baix Camp, que tindrà lloc al Castell de Botarell, amb l'objectiu de posar en contacte les diferents associacions, que es coneguin que estableixen col·aboracions i puguin intercanviar-se experiències. A la comarca n'hi ha una setantena d'entitats i grups juvenils.

El programa previst és el següent:

18.00 h. Acreditació

18.

3 de novembre de 2010

Es posa la primera pedra del Forn del Tallero a Cambrils

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat en l'acte de col·locació de la primera pedra del Forn del Tallero a Cambrils, l'edifici que ha de ser la seu del Consorci de Gestió de Benestar Social del Camp, format pel mateix Consell i per l'Ajuntament de Cambrils, i impulsat pel Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat, amb l'objectiu de millorar i fer més eficient la gestió dels serveis socials bàsics i especialitzats que es realitzen a 27 dels 28 ...

2 de novembre de 2010

Es constitueix l'Equip Comarcal del Baix Camp Priorat del Circuit de Tarragona
per l'abordatge de la violència masclista

El 2 de novembre de 2010 s'ha constituït a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp l'Equip Comarcal del Baix Camp i el Priorat del Circuit de Tarragona per l'abordatge de la violència masclista, que integra responsables tècnics de diferents administracions locals i comarcals del Baix Camp i del Priorat, així com diverses entitats que treballen per l'eradicació de la violència contra les dones, com ara la xarxa sanitària, els cossos de seguretat, o els recursos judicials i els de serveis socials, ...

Registres del 1581 al 1590 de 1735
« Pàgina 159 »  [ 1 | ... | 156 | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | ... | 174 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773