Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

15 de desembre de 2011

Finalitzen els cursos del tercer quadrimestre del Punt Òmnia

Avui 15 de desembre de 2011, l'alcalde de Riudoms, Josep Cruset, ha participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí.

14 de desembre de 2011

TVE2 emetrà un reportatge sobre els atractius de les Muntanyes de la Costa Daurada

El proper dijous 22 de desembre de 2011 a les 20.20h en el canal TVE2 l'equip del programa “Racons” de TVE a Catalunya emetrà un reportatge sobre els atractius culturals, patrimonials i turístics dels municipis de les Muntanyes de la Costa Daurada.
 
Entre els llocs emblemàtics enregistrats hi ha l'ermita de l'Abellera de Prades; el forn de pa medieval i els rentadors de Capafonts, i els Motllats.

5 de desembre de 2011

El departament de Consum del Consell Comarcal del Baix Camp fa unes recomanacions a l'hora de comprar les joguines

Com cada any l'Agència Catalana de Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp realitzen tot un seguit de recomanacions a tenir en compte a l'hora de comprar joguines per les festes de Nadal. Les recomanacions a l'hora de comprar les joguines són: •    Heu de pensar que les joguines han de servir per a divertir els petits. •    Tingueu en compte l'edat i la maduresa dels infants.

5 de desembre de 2011

El Consorci Leader Priorat-Baix Camp presenta l'exposició “La Responsabilitat Social Empresarial” a Reus

El Consori Leader Priorat- Baix Camp amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, la Universitat Rovira i Virgili, el departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural i el Fons Europeu Agrícola de Desenvolupament Rural presenta al Centre de Formació Permanent de Reus l'exposició sobre “Responsabilitat Social Empresarial en el nostre territori”.

5 de desembre de 2011

Campanyes de Donació de Sang al Baix Camp pel mes de desembre

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca pel mes de desembre de 2011.

3 de desembre de 2011

El conseller d'Agricultura inaugura el Centre d'Interpretació sobre els mites i llegendes de la Serra de Llaberia

Les Muntanyes de la Costa Daurada comptem amb un nou espai dedicat a la natura, el turisme actiu i la mitologia: el Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia i Oficina de Turisme de Pratdip ha obert lles portes als visitants amb l'acte d'inauguració fet el 3 de desembre que ha estat presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, acompanyat pel president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud; l'alcalde ...

1 de desembre de 2011

El Conseller d'Agricultura Josep M. Pelegrí, inaugura el centre d'interpretació de la Serra de Llaberia

Les Muntanyes de la Costa Daurada compten amb un nou espai dedicat a la natura, el turisme actiu i la mitologia. El Centre d'Interpretació de la Serra de Llaberia i l'Oficina de Turisme de Pratdip obren les portes el proper dissabte 3 de desembre amb l'acte d'inauguració presidit pel conseller d'Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural de la Generalitat, Josep Maria Pelegrí, on també es presentarà la Guia Turística i de Serveis de la Serra de Llaberia.

1 de desembre de 2011

Onze municipis del Baix Camp deleguen al Consell Comarcal la sol·licitud dels plans d'ocupació

Onze municipis del Baix Camp deleguen al Consell Comarcal del Baix Camp la gestió del programa de plans d'ocupació per tal de sol·licitar la contractació d'onze persones, a jornada complerta, durant 6 mesos, que estiguin aturades o que hagin exhaurit la prestació de desocupació o el subsidi d'atur per realitzar els programes de “Millora dels Serveis d'Atenció Domiciliària del Baix Camp” i “Manteniment dels equipaments i espais Públics del Baix Camp”.

1 de desembre de 2011

El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, felicita als voluntaris per la seva dedicació solidària a la Marató de Donació de Sang de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, va felicitar als voluntaris de la Marató de Donació de Sang en un acte que va tenir lloc ahir 30 de novembre de 2011, a les 19.

24 de novembre de 2011

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp fa un acte d'agraïment als voluntaris

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp realitzarà el proper dimecres, 30 d'octubre a la tarda, a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp, un acte de reconeixement a la trentena de persones voluntàries dels diferents municipis de la comarca que van ajudar al bon desenvolupament de la Marató de Donació de Sang que es va fer a Reus el passat 27 d'octubre al Teatre Fortuny de Reus.

Registres del 1591 al 1600 de 1977
« Pàgina 160 »  [ 1 | ... | 157 | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | ... | 198 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773