Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

1 d'agost de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp edita un mapa de turisme actiu

El Consell Comarcal del Baix Camp, a través de la campanya de comunicació del Pla de Foment Turístic, edita un mapa de turisme actiu per tal de facilitar als visitants diverses rutes per descobrir els valors naturals, paisatgístics, arquitectònics i culturals de les muntanyes de la Costa Daura.

27 de juliol de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp signa el protocol per al 2011 de contracte programa de Benestar Social i Família

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha signat el protocol addicional per a l'any 2011 del contracte programa per a la coordinació, cooperació i col·laboració amb el Departament de Benestar Social i Família, amb un pressupost global de 1.534.176.08 euros.

26 de juliol de 2011

Campanyes de Donacions de Sang Agost 2011

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per al proper mes d'agost.

26 de juliol de 2011

Comencen les colònies organitzades pel Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp

Comencen els quatre torns de colònies que han organitzat el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp per als infants i joves de les comarca. Els diferents torns es realitzaran a la casa de colònies Marcel Maillot de l'Estartit (Girona), a 500 metres de la platja dins l'espai protegit dels aiguamolls del Baix Empordà (tocant les aigües del riu Ter i prop de les Illes Medes).

25 de juliol de 2011

S'inicien les obres de condicionament del Camí Natural de Prades

Aquest mes de juliol l'empresa pública TRAGSa ha iniciat les obres de condicionament del Camí Natural de Prades, amb un recorregut total de 35,8 Km., i un pressupost d'execució de l'obra de 1.546.212 €, per potenciar el turisme verd i familiar respectuós amb la natura i el medi ambient.
 
El projecte de condicionament pretén mantenir en funcionament i en bon estat uns camins que sovint es perden o es malmeten per manca d'ús o per un ús irresponsable.

20 de juliol de 2011

Entrevista de TDCamp al president del Consell Comarcal del Baix Camp

La televisió digital del Camp TDCamp ha entrevistat el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, per conèixer els eixos d'acció del seu govern durant aquest mandat i els serveis que realitza l'ens comarcal. Calatayud també ha fet incidència en la voluntat de consens entre totes les forces polítiques que forma part del tarannà de la institució.

19 de juliol de 2011

El president del Consell Comarcal i l'alcalde de Reus es troben en visita oficial

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, s'han realitzat la primera trobada oficial des que van prendre possessió dels seus respectius càrrecs, amb l'objectiu de mantenir un primer contacte oficial entre els màxims responsables d'ambdues institucions.

18 de juliol de 2011

Els alumnes de la Casa d'Oficis del Consell Comarcal ja treballen en diferents projectes laborals

Els 40 alumnes de la Casa d'Oficis Baix Camp I, que promou el Consell Comarcal del Baix Camp, es troben ja en la segona fase del programa de formació de les cases d'oficis en la que s'alternen les classes teòriques amb la pràctica laboral.
 
Els 10 alumnes-treballadors del mòdul de Manteniment d'Interior d'edificis estant realitzant reformes a diferents instal·lacions del municipi de Vandellós i Hospitalet de l'Infant, d'entre les quals es troba l'antiga Casa del Conserge.

15 de juliol de 2011

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova la nova organització per al mandat 2011-2015

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat dijous, 14 de juliol ha aprovat la nova organització de l'ens per al mandat 2011-2015 i ha aprovat els diversos nomenaments dels òrgans de govern de la Corporació i dels seus organisme dependents, començant per la Gerència de l'ens comarcal, càrrec que ocuparà Joan Emili Llauradó.

14 de juliol de 2011

Finalitzen els cursos del segon trimestre del Punt Òmnia

El 14 de juliol la consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Camp i alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i el regidor de cultura de l'ajuntament de Riudoms, Eudald Salvat, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat a les escoles velles de Riudoms.

Registres del 1601 al 1610 de 1911
« Pàgina 161 »  [ 1 | ... | 158 | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773