Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

27 de maig de 2010

Gemma Capella assumeix l'alcaldia d'Alforja

La fins ara regidora d'Ensenyament, Serveis Socials, Immigració i Ciutadania de l'Ajuntament d'Alforja, Gemma Capella Ferré, ha estat escollida avui, 27 de maig, alcaldessa d'Alforja en el transcurs del Ple Extraordinari que ha tingut lloc a les 19.30 hores a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura d'aquest municipi. L'elecció de Capella es produeix després que el passat 18 de maig va traspassar l'alcalde Josep Viñas Juncosa per malaltia.

24 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp acull una sessió participativa del 6è Congrés de la Gent Gran de Catalunya

El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit dilluns, 24 de maig, a partir de les 9.30 h una sessió territorial del 6è Congrés de la Gent Gran de Catalunya, que va obrir el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu; la directora dels Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau, i l'adjunta a la direcció dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania, Isabel Solà.

20 de maig de 2010

El Baix Camp s'aboca en el comiat a l'alcalde d'Alforja, Josep Viñas Juncosa

Dijous, 20 de maig, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, alcaldes, consellers comarcals, diputats i altres autoritats van assistir  en ple, a les 10 h al Pavelló d'Alforja, al funeral civil de comiat a l'alcalde del municipi, Josep Viñas Juncosa, que va morir dimarts 18 de maig a causa d'un càncer fulminant. No obstant això, fins unes hores abans del decés no va deixar d'exercir d'alcalde, atenent la feina diària i participant de la vida social de la vila.

20 de maig de 2010

Gairebé 400 persones a la XXIII Trobada de la Gent Gran del Baix Camp

El 20 de maig de 2010 gairebé 400 persones han participat en la XXIII Trobada Comarcal de la Gent Gran del Consell Consultiu Comarcal del Baix Camp a Mont-roig del Camp, qeu ha comptat amb la participació del delegat del Govern de la Generlitat, Xavier Sabaté; del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i del president del Consell Consultiu de la Gent Gran, Josep Montané. La trobada començàa les 10.

19 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels consumidors a Riudecanyes

 
El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, amb la col•laboració de l'Agència Catalana del Consum i l'Associació de Dones de Riudecanyes, una xerrada gratuïta sobre “El consum en general” on es donarà resposta a consultes i dubtes dels consumidors en temes generals de consum i, específicament, sobre els seus drets.

19 de maig de 2010

Avís als clients de Viatges Marsans

 
Cal recordar que les agències de viatge estan obligades a dipositar una fiança en els organismes administratius de Turisme on tenen la seva seu social. Els diners d'aquesta fiança són exclusivament per fer front als incompliments de les agències de viatges vers els consumidors i només es poden fer valdre mitjançant un laude arbitral o una sentència judicial.

18 de maig de 2010

El delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona destaca la capacitat d'innovació del Consell Comarcal del Baix Camp

El delegat del Govern de la Generalitat, Xavier Sabaté, ha destacat la capacitat d'innovació del Consell Comarcal del Baix Camp després de la reunió que el Consell de Direcció del Govern de la Generalitat a Tarragona ha realitzat el 18 de maig a la seu de l'ens comarcal, en la primera de les reunions descentralitzades que realitzarà al Camp de Tarragona per explicar l'acció del Govern.

17 de maig de 2010

El Consell de Direcció Territorial de la Generalitat al Camp de Tarragona es reuneix per primer cop al Consell Comarcal del Baix Camp

El Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat al Camp de Tarragona es reunirà demà dimarts, 18 de maig, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp.

13 de maig de 2010

XXIII Trobada de la Gent Gran del Consell Consultiu Comarcal del Baix Camp

 
 
El proper 20 de maig de 2010 gairebé 400 persones participen en la XXIII Trobada Comarcal de la Gent Gran del Consell Consultiu Comarcal del Baix Camp a Mont-roig del Camp. La trobada començarà a les 10.30h a l'Ermita Mare de Déu de la Roca, i a partir de llavors estan previstes diferents activitats al llarg de la jornada entre les quals es troba la visita de l'església de Mont-roig del Camp, el Centre Miró i el Casal d'Avis de Sant Jaume a Miami Platja.

13 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum alerten sobre les assegurances del tipus d'interès de les hipoteques

 
El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum tenen coneixement que un determinat producte financer vinculat a la hipoteca: "Swap" o "clip hipotecari" o "cobertura de tipus d'interès" o "IRS" o "permuta financera" pot arribar a comportar greus perjudicis econòmics als usuaris que no han estat suficientment informats, per això recomana que, abans de contractar-lo, tingueu en compte els aspectes següents:
 
...

Registres del 1611 al 1620 de 1679
« Pàgina 162 »  [ 1 | ... | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | ... | 168 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773