Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

3 de juliol de 2009

Torna el cicle Nits Musicals al Baix Camp

Demà dissabte, 4 de juliol, a les 22.30 hores comença de nou el cicle Nits Musicals al Baix Camp amb l'actuació del grup Small River Dixie al Parc Amics d'Alforja d'aquest municipi.

2 de juliol de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Cambrils signen un conveni de col·laboració per controlar la venda de productes perillosos

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i l'alcalde de l'Ajuntament de Cambrils, Robert Benaiges, han signat un conveni de col•laboració entre les dues entitats sobre temes de consum. L'objectiu d'aquest acord és articular un sistema conjunt perquè els dos organismes col•laborin i es coordinin en les funcions de control en els comerços de productes alertats com a perillosos.

20 de juny de 2008

Es posa en marxa l'Escola Taller Baix Camp 5

L'escola taller Baix Camp 5 que promou el Consell Comarcal del Baix Camp ofereix 3 mòduls formatius adreçats a joves d'entre 16 i 25 anys. L'objectiu es oferir-los formació teòrica i pràctica sobre un ofici per facilitarlos la seva inserció laboral.

14 de març de 2008

Ernest Aymamí, nou president del Consell Esportiu del Baix Camp

El regidor de Vilaplana i conseller comarcal del Baix Camp, Ernest Aymamí, ha estat escollit per unanimitat nou president del Consell Esportiu del Baix Camp. L'elecció es va dur a terme en el transcurs d'una assemblea de l'entitat que va tenir lloc el passat dilluns 10 de març. Aymamí substitueix en el càrrec a Sebastià Bondia, que durant 25 anys ha estat al front del Consell Esportiu, i que a principi d'any va anunciar públicament que no es tornaria a presentar a la reelecció.

7 de març de 2008

EDE: l'eina informàtica per ajudar a redactar els plans locals de joventut

L'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp organitza la sessió pràctica “ L'EDE: una eina per a l'anàlisi de la realitat juvenil”, que pretén donar a conèixer i posar en pràctica les utilitats que el programa ofereix en la redacció dels plans locals de joventut.
 
joventut@baixcamp.cat

25 de febrer de 2008

Es presenta el SIAD

El Consell Comarcal del Baix Camp ha organitzat diverses xerrades adreçades a les associacions de dones de la comarca per tal de presentar el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Camp. Aquest servei pretèn ser un punt de referència per donar suport i ajut a les dones en àmbits diversos com la salut, la formació o l'ocupació, entre altres.

20 de febrer de 2008

Acord amb la Unió de Botiguers de Reus per promoure l\'arbitratge de consum

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Xavier Llauradó, i el president de la Unió de Botiguers de Reus (UBR), Pere Margalef, han renovat avui, 20 de febrer de 2008 el conveni de col·laboració entre les dues entitats sobre temes de consum. L'adhesió a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (JACC) permet disposar d'un distintiu oficial que l'empresari col·loca en un lloc destacat de l'establiment, del producte o de la seva documentació.

24 de gener de 2008

L'Oficina comarcal d'informació al consumidor (OCIC) del Baix Camp ha atès a gairebé 5.000 persones

L'Oficina comarcal d'informació al consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp ha donat resposta a gairebé 5.000 persones durant aquest últim any. La funció principal de l'OCIC és garantir el compliment dels drets del consumidor a través de diferents accions, com ara informar al consumidor i gestionar reclamacions, entre d'altres.

23 de gener de 2008

El sisè Taller d'Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp es desenvolupa a Vinyols i els Arcs

Vinyols i els Arcs és el municipi que aquest any acull el sisè Taller d'Ocupació Baix Camp, promogut pel Consell Comarcal del Baix Camp. L'objectiu d'aquest projecte és la inserció laboral de persones majors de 25 anys, preferentment dones que es troben a l'atur, a través d'una formació teòrica i pràctica. L'especialització que s'hi desenvolupa aquest any és la d'auxiliar d'ajut a domicili.

21 de gener de 2008

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp ha realitzat 1.200 actuacions al 2007.

L'Àrea de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp ha dut a terme gairebé 1.200 actuacions durant l'any 2007. Aquestes actuacions estan dividides segons els 3 blocs en què actua el departament: Atenció Social, Serveis i Programes i Programes d'acció comunitària.
Dins d'Atenció Social s'hi troba el SSAP i l'EAIA.

Registres del 1611 al 1620 de 1624
« Pàgina 162 »  [ 1 | ... | 159 | 160 | 161 | 162 | 163 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773