Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

21 d'octubre de 2011

El Punt Òmnia del Consell Comarcal a Riudoms es tresllada al nou edifici de la biblioteca “Antoni Gaudí”

El Punt Òmnia, que el Consell Comarcal té a Riudoms, es trasllada al nou edifici de la biblioteca Antoni Gaudí on estrena una sala annexa a la biblioteca. L'edifici recentment inaugurat trenca amb les barreres arquitectòniques que tenia l'antiga ubicació, i està equipat amb els últims avenços constructius per al major confort per als usuaris.

20 d'octubre de 2011

Obertes les places per les II Jornades de Formació de Polítiques de Gènere

Ja estan obertes les places per inscriure's en les II Jornades de Formació de Polítiques de Gènere que organitza l'Ajuntament de Prades amb la col•laboració del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Institut Català de les Dones, i que tindran lloc el proper 3 i 10 de novembre.

19 d'octubre de 2011

El president del Consell Comarcal obrirà la Marató de Sang de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, obrirà la Marató de Sang de Reus, sota l'eslògan “Enguany 1000, amb tu”, el proper dijous 27 d'octubre a les 10h del matí al Teatre Fortuny, amb l'objectiu d'arribar a les mil donacions de sang.

17 d'octubre de 2011

Les dones del Baix Camp evidencien la necessitat de potenciar nous jaciments d'ocupació al món rural

La necessitat de promoure nous jaciments d'ocupació que responguin a les necessitats específiques del món rural és una de les conclusions a les que es va arribar en la Taula Rodona que va tenir lloc el passat 14 d'octubre de 2011 a Prades en motiu del Dia Internacional de les Dones en el Món Rural.

14 d'octubre de 2011

La Generalitat i el Consell Comarcal del Baix Camp inicien un projecte pioner per a l'eficiència en la gestió dels residus

El director de l'Agència de Residus de Catalunya, Josep Maria Tost, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, han presentat un projecte pilot a 12 municipis de la comarca per assolir millors resultats en la gestió dels seus residus.

13 d'octubre de 2011

L'ajuntament de Prades i el Consell Comarcal del Baix Camp celebren el dia Internacional de les Dones en el Món Rural

En motiu del Dia Internacional de la Dona Rural del 15 d'octubre, des de l'Ajuntament de Prades i amb la col·laboració del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, el Consell Comarcal del Baix Camp i de l'Institut Català de les Dones, s'ha preparat una taula rodona per reflexionar sobre el paper de la dona en el medi rural..

13 d'octubre de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp tanca la Casa d'Oficis en la que han pres part 40 joves

El president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, i el director territorial del SOC a Tarragona, Francesc Xavier Viejo, han presidit aquest dijous, 13 d'octubre, l'acte de cloenda de la Casa d'Oficis que ha desenvolupat el Consell Comarcal del Baix Camp durant l'últim any per facilitar la inserció laboral de 40 joves d'entre 16 i 24 anys. En l'acte hi ha pres part també l'alcalde de Castellvell del Camp, Agustí Domingo; l'alcalde de Vinyols i els Arcs, Josep M.

12 d'octubre de 2011

Avís als afectats per l'avaria de Blackberry

L'Oficina d'Atenció al Consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp informa als afectats per l'avaria de Blackberry sobre el dret a rebre una compensació del seu operador de telefonia.
 
L'operador ha de compensar amb la devolució de l'import de la quota d'abonament i altres quotes fixes, prorratejades pel temps que hagi durat la interrupció en el servei d'accés a internet.

11 d'octubre de 2011

Campanya de Donació de Sang del 17 al 23 d'octubre de 2011

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca del 17 al 23 d'octubre de 2011.

11 d'octubre de 2011

El Baix Camp exposa les accions per promoure el patrimoni cultural dels municipis d'interior a Expro/Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha explicat a Expro/Reus les accions desenvolupades en el marc del Pla de Foment Turístic de la comarca per promoure i revaloritzar el patrimoni cultural dels 19 municipis inclosos en la marca Muntanyes de la Costa Daurada. Calatayud ha fet l'explicació en el marc de les Jornades de Turisme que es realitzen cada any en el dia que Fira de Reus dedica a les comarques.

Registres del 1621 al 1630 de 1977
« Pàgina 163 »  [ 1 | ... | 160 | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | ... | 198 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773