Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

2 de juny de 2011

Exitosa Trobada de Dones del Baix Camp

La XVIII Trobada de Dones del Baix Camp que va tenir lloc el passat 1 de juny es va desenvolupar sense cap incident remarcable i amb el compliment exitós del programa previst, que va fer gaudir les 350 dones participants dels paisatges i els recursos turístics de la Terra Alta. Les dones participants va assistir a una xerrada de presentació de la comarca i posteriorment va visitar el Poble Vell de Corbera d'Ebre.

2 de juny de 2011

Les Muntanyes de la Costa Daurada es donen a conèixer als professionals del turisme

En el marc de Pla de Foment Turístic de la marca Muntanyes de la Costa Daurada els dies 6, 7 i 8 de juny s'han programat diverses activitats per donar a conèixer els recursos turístics dels 19 municipis inclosos en la marca entre professionals dels patronats de turisme i entre periodistes especialitzats en turisme.

31 de maig de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp promou lipdubs a diversos municipis de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp promou, a través dels Programes Diürns Preventius, lipdubs en diversos municipis de la comarca per preparar la II Trobada de Centres Oberts i Programes Diürns Preventius del Baix Camp que desenvolupa el Consell Comarcal del Baix Camp i que tindrà lloc el proper 11 de juny a la Selva del Camp.

30 de maig de 2011

Campanyes de Donacions de Sang de Juny al Baix Camp

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per al proper mes de juny.

27 de maig de 2011

Obert el termini per apuntar-se als viatges que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp per aquest 2011

El departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp ha obert el termini per participar en algun dels viatges programats per aquest 2011 per a la gent de la comarca.
 
Aquest any les destinacions programades són Normandia i Bretanya, Cadis i el Corral de les Comèdies, i Huelva, Mines del Riotinto i Camí del Rocio. La informació s'ha fet arribar als ajuntaments de la comarca, així com a les associacions de Gent Gran i de Dones.

26 de maig de 2011

XVIII Trobada Comarcal de Dones del Baix Camp a la Terra Alta

Gairebé 350 dones participaran el proper 1 de juny de 2011 en la XVIIIa Trobada Comarcal de Dones del Baix Camp, amb l'objectiu de celebrar un merescut final de curs de les diverses activitats que organitzen les diferents associacions de dones de la comarca.
 
Aquest any el programa previst és el següent:
 
9.30h          Arribada a Gandesa
10.

25 de maig de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb la campanya “Posa't la Gorra”

El Consell Comarcal del Baix Camp col·labora amb la campanya Posa't la Gorra que cada any organitza l'Associació de Nens amb Càncer (AFANOC) a Tarragona, mitjançant la venda de gorres (15€) que donen accés a la jornada de solidaritat amb els nens amb càncer que tindrà lloc Port Aventura el proper 5 de juny de 2011.
 
Aquesta jornada, que arriba a la 9a edició, té per objectiu donar a conèixer una malaltia encara desconeguda per part de la societat com és el càncer infantil.

25 de maig de 2011

Avís als passatgers afectats per les cancel·lacions de vols com a conseqüència d'un núvol de cendres produït per una erupció volcànica a Islàndia

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum recomanen a les persones usuàries afectades per les cancel·lacions de vols com a conseqüència d'un núvol de cendres produït per una erupció volcànica a Islàndia (volcà Grimsvötn), que contactin amb la seva companyia aèria i s'informin, o bé, amb la seva agència de viatges si el seu vol forma part d'un viatge combinat.

24 de maig de 2011

La Xarxa Perifèrics premiada per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies

La Xarxa Perifèrics, de la qual forma part el Consell Comarcal del Baix Camp, ha estat guardonada amb el primer premi en la categoria d'Estratègies, Plans de Prevenció i Reptes en Prevenció de Drogodependències per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies amb el projecte “Red Perifèrics, Red de Municipis, Entitats Locals i Associacions que treballen en prevenció en l'àmbit de les drogues”, en la IV Convocatòria de Bones Pràctiques en Drogodependències.

23 de maig de 2011

Convergència i Unió incrementa la seva representació al Consell Comarcal del Baix Camp

Després de les eleccions municipals celebrades el passat 22 de maig, els resultats provisionals atorguen a Convergència i Unió (CiU) un increment en la seva representació al Consell Comarcal del Baix Camp, en passar dels 12 consellers/res comarcals actuals a 15, mentre el Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PM) és manté amb 10 consellers/res comarcals.

Registres del 1631 al 1640 de 1913
« Pàgina 164 »  [ 1 | ... | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773