Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

28 de juliol de 2010

Divendres, 30 de juliol, comencen les primeres projeccions del cicle “Cinema en català” al Baix Camp

Divendres, 30 de juliol, es realitzaran les primeres projeccions del cicle “Cinema en català al Baix Camp, que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp i el Centre de Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, per promoure el català en les projeccions cinematogràfiques.

27 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza el curs “Millorem la festa”

Dins el programa d'intervencions preventives amb joves que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des dels àmbits de joventut i salut, dimecres, 28 de juliol de 2010, a les 19 h, al Local Jove de Botarell té lloc el curs “Millorem la festa”.
  
Aquesta proposta consisteix en una formació bàsica per a joves que promouen i organitzen festes amb forta afluència de públic.

27 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza un Busdenit per portar els joves a les festes de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments d'Almoster, Botarell, l'Argentera, Castellvell del Camp, les Borges del Camp i Vilaplana posen a disposició dels joves de la comarca un servei de transport nocturn, el Busdenit, per tal que puguin assistir a les festes i concerts que s'organitzen per als joves en aquests municipis aquest estiu.

27 de juliol de 2010

Es tanca la primera part del curs per a persones cuidadores no professionals

Dimecres, 28 de juliol, finalitza la primera part del curs per a persones cuidadores no professionals que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Camp al nucli de  Miami Platja de Mont-roig del Camp, dins el Programa de Suport Integral que realitza el Departament d'Acció Social i Ciutadania i la Fundació Caixa Catalunya. En total, hi ha pres part 20 persones del nucli de Miami Platja, de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant i de Vilanova d'Escornalbou.

22 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp promou el cicle “Racons de Poesia” per difondre el patrimoni turístic de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp, a través del Patronat Comarcal de Turisme, promou aquest estiu el cicle “Racons de poesia” que té per objectiu difondre el patrimoni turístic de la comarca a partir de la poesia i la música.

22 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp renova el contracte programa de serveis socials

El Consell Comarcal del Baix Camp ha renovat el contracte programa de serveis socials per a l'any 2010 que suposa un import de gairebé 1,6 milions d'euros per al desenvolupament dels diferents programes que gestiona l'ens comarcal, que assumeix els serveis d'atenció social dels 26 municipis de menys de 20.000 habitants de la comarca, i que són tots menys Reus i Cambrils. En total el contracte programa s'ha incrementat en 94.000 euros respecte a l'any anterior.

22 de juliol de 2010

Comencen les colònies del Consell Esportiu i del Consell Comarcal del Baix Camp

Dissabte 24 de juliol surt el primer dels tres torns de colònies que organitzen el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp a l'Alberg la Solana, una finca rústica habilitada situada a Salàs de Pallars en la Conca Alta de Tremp, a tocar del riu Noguera Pallaresa on s'hi podran fer activitats relacionades amb la natura, activitats aquàtiques, esports d'aventura, tallers i jocs educatius, entre d'altres. En total hi prendran part 63 infants i joves d'entre 3 i 16 anys.

15 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp contracta 41 persones durant 6 mesos amb els plans d'ocupació extraordinaris

EL president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha donat avui dijous, 15 de juliol, la benvinguda a les 41 persones aturades que ha contractat l'ens comarcal en el marc dels plans extraordinaris d'ocupació que finança el Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) i pel Fons Social Europeu (FSE). De las 41 persones contractades, 28 corresponen a un pla d'ocupació que agrupa 19 municipis de la comarca.

15 de juliol de 2010

Caminada nocturna de la Baronia d'Escornalbou

El proper 24 de juliol de 2010 tindrà lloc la II Caminada Noctura de la Baronia d'Escornalbou, que organitza l'associació esportiva del mateix nom amb el suport dels municipis que integren la baronia: l'Argenera, Duesaigües, Riudecanyes i Vilanova d'Escornalbou. La sortida serà a les 21.45 h de la plaça 15 d'Agost de Duesaigües. El preu d'inscripció és de 5 euros i inclou un regal. Per a més informació: www.baroniaescornalbou.com.
 
 

14 de juliol de 2010

El Consell d'Alcaldes del Baix Camp aprova una declaració en defensa de l'Estatut

El Consell d'Alcaldes del Baix Camp, reunit avui dimecres 14 de juliol de 2010, al migdia a la seu del nou Arxiu Comarcal, ha aprovat una declaració en defensa de l'Estatut, que rebutja al Sentència del Tribunal Constitucional i dóna ple suport a les accions que puguin emprendre les més altes institucions catalanes per defensar l'Estatut aprovar el 2006.

Registres del 1631 al 1640 de 1733
« Pàgina 164 »  [ 1 | ... | 161 | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | ... | 174 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773