Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

19 de setembre de 2011

Arriba a Reus la Campanya “Tinc Sang de Sibarita”

Els propers 29 i 30 de setembre arriba a Reus la campanya de donació de sang “Tinc Sang de Sibarita” en la que els cuiners Diego Campos i Joan Bosch oferiran una degustació dels seus millors plats a les persones que donin sang a l'Hospital Universitari Sant Joan de Reus.

16 de setembre de 2011

Obertes les incripcions dels cursos del Punt Òmnia de Riudoms

 
Ja estan obertes les inscripcions pels cursos que organitza el Punt Òmnia de Riudoms per aquest 2011-2012.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 
Introducció a la informàtica
Un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.
 
Introducció al processador de textos
Per als que volen adquirir els coneixements bàsics per escriure documents de text amb l'ordinador.

15 de setembre de 2011

Prades celebra la Festa de la Patata aquest cap de setmana

Prades celebra aquest diumenge 18 de setembre l'inici de la Campanya de la Patata amb la XXI Festa de la Patata de Prades. La cita tindrà lloc durant el matí del diumenge i començarà la seva agenda d'actes amb un esmorzar on la patata serà l'ingredient protagonista. La festa comptarà, a més, amb un mercat on es vendran productes tradicionals artesanals i es podrà gaudir d'una mostra d'eines que s'utilitzaven per a conrear aquest producte.

13 de setembre de 2011

Campanyes Donacions de Sang Setembre de 2011

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per al proper mes de setembre.

12 de setembre de 2011

El president del Consell Comarcal del Baix Camp defensa el català en la commemoració de la Diada Nacional a Cambrils

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha defensat que el català és una “eina d'integració i cohesió” en el parlament de l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament de Cambrils per commemorar la Diada Nacional de Catalunya. Calatayud ha dit que “els catalans assenyats, que som la majoria, no podem entendre com no podem viure en català al nostre país”.

8 de setembre de 2011

Declaració Institucional de l'11 de Setembre

En commemoració de la Diada Nacional de l'11 de Setembre, les diferents forces polítiques del Consell Comarcal del Baix Camp, CiU, PSC, PPC i ERC, han aprovat per unanimitat el següent manifest:
 
“Cada any, la commemoració de l'11 de Setembre de 1714 permet obrir un període de reflexió sobre el nostre país i la seva situació en el context general espanyol i europeu.

8 de setembre de 2011

El president del Consell Comarcal del Baix Camp participarà en l'Acte Institucional de la Diada de Catalunya a Cambrils

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, farà el diumenge 11 de setembre a les 19h al Parc del Pescador a Cambrils, el parlament commemoratiu de l'Acte Institucional de la Diada Nacional de Catalunya que ha organitzat l'ajuntament de Cambrils.

7 de setembre de 2011

El Consell Esportiu del Baix Camp prepara la nova temporada de natació

El proper 12 de setembre el Consell Esportiu del Baix Camp obre el període d'inscripció per a la temporada 2011-2012 del programa natació a la comarca per als nous alumnes.
 
El nou curs del programa natació a la comarca començarà l'1 d'octubre a les piscines del Reus Deportiu, CN Reus Ploms, Cambrils i la Selva del Camp.
 
Aquest programa, que funciona des dels anys vuitanta, té per objectiu oferir l'oportunitat a tots els infants de la comarca d'aprendre a nedar.

6 de setembre de 2011

Trobada Casa d'Oficis "dels mòduls de rehabilitació i manteniment d'edificis “” a Vinyols i els Arcs

Vinyols i els Arcs junt amb el Consell Comarcal del Baix Camp acullen el proper 13 de setembre de 2011, la trobada de Cases d'Oficis de rehabilitació i manteniment d'edificis del Camp de Tarragona organitzada pel Servei d'Ocupació de Tarragona, i amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Vinyols i els Arcs, amb l'objectiu de posar en comú els projectes que estan portant a terme des de cada entitat.

5 de setembre de 2011

Terra de Dips, llegenda a la Serra de Llaberia

La llegenda diu que en les muntanyes que envolten Pratdip i Colldejou s'hi amaguen els dips, uns gossets vampírics, negres, que atacaven els ramats i els homes ebris que voltaven de nit. Alguns diuen que van desaparèixer durant el segle XVIII, d'altres sostenen que encara sotgen aquestes muntanyes... La seva imatge custodia l'entrada al poble de Pratdip i apareix en el seu escut, així com en el retaule de Santa Marina.

Registres del 1641 al 1650 de 1977
« Pàgina 165 »  [ 1 | ... | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | ... | 198 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773