Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

22 de març de 2010

Professionals dels Serveis Socials tracten sobre la pràctica de l'ètica al Consell Comarcal del Baix Camp

El Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat avui un curs sobre “Practica l'Ètica dels Serveis Socials” que s'adreça als professionals de serveis socials dels ens locals, així com aquells professionals d'altres organitzacions interessats. En total hi prenen part un total de 20 persones.

22 de març de 2010

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'incorpora al servei de gestió integral de l'aigua del Consell Comarcal del Baix Camp

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Josep Castellnou, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, han signat avui, 22 de març, el conveni de delegació a favor de la comarca del servei d'abastament d'aigua i de manteniment del clavegueram d'aquest municipi.

18 de març de 2010

El Baix Camp exhibirà la Marca de Cuina Catalana en 5 restaurants

La Fundació Institut Català de la Cuina, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat una campanya de difusió perquè els consumidors puguin identificar tots els establiments de restauració que elaboren cuina tradicional catalana.

18 de març de 2010

Es presenten les ajudes al turisme Pladetur

 
Avui 18 de març s'ha presentat a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp la presentació del Pla de Desenvolupament del Turisme (Pladetur) 2010. La presentació ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Madeu, i del director dels Serveis Territorials d'Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré.

26 de febrer de 2010

El Departament de Treball finançarà la contractació de 390 persones aturades al Baix Camp amb una mesura extraordinària anticrisi

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, han explicat avui l'impuls del Govern a les polítiques d'ocupació mitjançant el projecte extraordinari de plans d'ocupació que ha convocat el departament i que al Baix Camp suposarà la contractació de fins a 390 persones aturades.

8 de febrer de 2010

El Baix Camp tindrà un dels parcs fotovoltaics sobre coberta més grans de Catalunya

El Consorci de Gestió de Residus del Baix Camp i l'empresa COMSA EMTE han presentat el projecte del Parc Fotovoltaic del Centre de Residus del Baix Camp, que serà un dels parcs sobre coberta més importants de Catalunya. El projecte preveu la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a les cobertes de les plantes de tractament de residus (planta comarcal de compostatge i planta de tractament mecànicobiològica), amb una inversió de 8,6 milions d'Euros.

5 de febrer de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Registre de Sol·licitants d'Habitatge Protegit

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, han signat avui 5 de febrer, el conveni d'adhesió al Registre de Sol•licitants d'Habitatge Protegit. Aquest Registre és l'eina on tots els ciutadans de Catalunya s'han d'inscriure per optar a un habitatge amb protecció oficial.

4 de febrer de 2010

Es presenta l'estudi de necessitats formatives a la comarca del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp va presentar ahir dijous 4 de febrer l'estudi de necessitats formatives de la comarca del Baix Camp que es realitzarà durant aquest trimestre. L'estudi pretén detectar l'oferta formativa de la comarca i les necessitats/motivacions que tenen els joves a l'hora de formar-se per a accedir al món del treball.

18 de gener de 2010

Impuls a les polítiques de joventut entre 1.200 joves de 5 municipis del Baix Camp

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i els alcaldes de Prades, Santiago Pons; de Vilaplana, Tomàs Bigorra; de Vilanova d'Escornalbou, Sergi Ciurana; d'Alforja, Josep Viñas; i l'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré, han signat un conveni de col·laboració per donar suport a les polítiques de joventut en aquests municipis.

10 de desembre de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova un pressupost de 48 milions d'euros per al 2010

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat avui, 10 de desembre de 2009, a partir de les 18 h, ha aprovat per unanimitat el pressupost per a l'exercici 2010, que en el seu muntant global puja a 48,5 milions d'Euros. Tots els portaveus dels grups (PSC, CiU, ERC, PPC, IC-V i la FIC) han valorat l'esforç de contenció del pressupost però també el treball fet per aconseguir tirar els projectes endavant malgrat les dificultats de la complicada conjuntura econòmica d'aquests moments.

Registres del 1641 al 1650 de 1679
« Pàgina 165 »  [ 1 | ... | 162 | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773