Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

17 de setembre de 2009

El FEDER finança la promoció dels municipis d'interior del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aconseguit 123.000 euros dels fons FEDER 2007-2011 per finançar el 50 % del projecte “Pla de Foment turístic Muntanyes de la Costa Daurada: creació de la imatge corporativa i campanya de comunicació”. Aquest projecte esta valorat en 246.000 euros i és una fase del Pla de Foment turístic que està desenvolupant el Consell Comarcal del Baix Camp per promoure el turisme com a sector de dinamització econòmic de 19 municipis de la comarca.

11 de setembre de 2009

El futur social i econòmic centren els parlaments de l'acte commemoratiu de la Diada a Riudoms

La preocupació pel futur social i econòmic del país en aquests moments de crisi van centrar els parlaments de l'acte commemoratiu de la Diada Nacional organitzat pel Consell Comarcal del Baix Camp ahir a Riudoms. L'alcalde del municipi, Josep Cruset, va donar la benvinguda i va fer una breu presentació del municipi i d'alguns personatge il·lustres que han marcat el tarannà del municipi i han fet aportacions destacades a la història del país.

10 de setembre de 2009

El president del Consell Comarcal del Baix Camp protagonitza demà l'acte institucional de la Diada a Cambrils

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, serà l'encarregat demà divendres, 11 de setembre, de fer el parlament commemoratiu de la Diada en l'acte institucional organitzat per l'Ajuntament de Cambrils al Parc del Pescador a partir de les 19 hores. El programa previst és el següent:
 
 Presentarà l'acte Raquel Lozano, directora de Ràdio Cambrils
 Breus Parlaments:
 · Sr.

9 de setembre de 2009

Riudoms acull la commemoració de la Diada que organitza cada any el Consell Comarcal del Baix Camp

Demà dijous, 10 de setembre, a les 19 h, tindrà lloc a la plaça de l'Arbre de Riudoms, l'acte institucional que organitza cada any el Consell Comarcal del Baix Camp. El parlament commemoratiu d'aquest any anirà a càrrec del Sr. Josep Oliveras Samitier, doctor en Geografia i catedràtic d'Anàlisi Geogràfica Regional a la Facultat de Lletres de Tarragona.

31 d'agost de 2009

Acció Social i el Consell Comarcal del Baix Camp destinen 1,5 milions d'euros als serveis socials bàsics

El Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat aportarà aquest any 1,5 milions d'euros per als programes de serveis socials bàsics que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp en 26 municipis de la comarca, tots menys Reus i Cambrils. Aquesta xifra representa poc més de 100.000 euros més respecte a la dotació econòmica gestionada l'any passat.

4 d'agost de 2009

Oferta formativa gratuïta en participació ciutadana: informació i inscripcions

Us presentem la proposta formativa en participació ciutadana per aquest 2009, pensada per a aquelles persones interessades en promoure la participació ciutadana des de les administracions públiques.
 
Mòdul I


La participació: concepte, bases i criteris
30 de setembre de 9 a 15h.
Ajuntament de Pratdip


 
Mòdul II


Processos i tècniques. Metodologia
7 d'octubre de 9 a 15h.

9 de juliol de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp signa el contracte programa pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, han signat el contracte programa per al funcionament del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Camp per a l'any 2009 i 2010. En virtut de l'acord l'ICD aportarà 40.

3 de juliol de 2009

Torna el cicle Nits Musicals al Baix Camp

Demà dissabte, 4 de juliol, a les 22.30 hores comença de nou el cicle Nits Musicals al Baix Camp amb l'actuació del grup Small River Dixie al Parc Amics d'Alforja d'aquest municipi.

2 de juliol de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Cambrils signen un conveni de col·laboració per controlar la venda de productes perillosos

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i l'alcalde de l'Ajuntament de Cambrils, Robert Benaiges, han signat un conveni de col•laboració entre les dues entitats sobre temes de consum. L'objectiu d'aquest acord és articular un sistema conjunt perquè els dos organismes col•laborin i es coordinin en les funcions de control en els comerços de productes alertats com a perillosos.

20 de juny de 2008

Es posa en marxa l'Escola Taller Baix Camp 5

L'escola taller Baix Camp 5 que promou el Consell Comarcal del Baix Camp ofereix 3 mòduls formatius adreçats a joves d'entre 16 i 25 anys. L'objectiu es oferir-los formació teòrica i pràctica sobre un ofici per facilitarlos la seva inserció laboral.

Registres del 1651 al 1660 de 1671
« Pàgina 166 »  [ 1 | ... | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773