Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

5 de maig de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp celebra l'últim Ple de la legislatura

El Consell Comarcal del Baix Camp va celebrar el 4 de maig l'últim Ple de la legislatura amb un balanç més que positiu pels 48 milions d'euros d'inversió que s'ha realitzat en aquests 4 anys de legislatura i les 400 persones que s'han beneficiat d'algunes de les accions de formació o dels programes d'inserció laboral o plans d'ocupació que s'han realitzat.

5 de maig de 2011

La vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, nova coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones

La vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Lídia Bargas, ha estat nomenada nova coordinadora territorial de l'Institut Català de les Dones (ICD) a Tarragona. També és primera tinenta d'alcalde a l'Ajuntament de Prades. 
 
Bargas és Diplomada en Magisteri, especialitat de Ciències. Ha exercit la docència des de l'any 1985 i la direcció de centres educatius des de l'any 1991. Actualment dirigia el centre d'educació secundària SES Montsant de Cornudella.

5 de maig de 2011

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp estrena blog

Amb l'objectiu de dinamitzar el Consell de Dones del Baix Camp i facilitar la comunicació entre els seus membres, i l'accés a la informació i la documentació relativa a aquest òrgan participatiu, s'ha posat en marxa el blog del Consell Consultiu de les Dones de la comarca.
 
 
A més de les notícies i comunicacions que es puguin trobar a la pàgina inicial, també es pot trobar una presentació del Consell de les Dones, el seu reglament i les actes de les reunions realitzades.

5 de maig de 2011

Mor qui havia estat gerent del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep M. Sugranyes

El passat 4 de maig es va produir el traspàs de Josep M. Sugranyes i Nogués, que havia estat gerent del Consell Comarcal del Baix Camp. Suganyes era una persona molt vinculada al moviment associatiu reusenc i actualment era vicepresident de la Fundació Privada Reddis, i responsable de la comissió de cultura. El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp fet el mateix dia 4 de maig va expressar el seu condol a la família.

4 de maig de 2011

Obertes les incripcions del segon quadrimestre del 2011 al Punt Òmnia Riudoms

Ja estan obertes les inscripcions del segon quadrimestre del 2011 pels cursos que organitza el Punt Òmnia de Riudoms.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 


Introducció a la informàtica
Un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.
 
Introducció al processador de textos
Per als que volen adquirir els coneixements bàsics per escriure documents de text amb l'ordinador.

3 de maig de 2011

Campanyes de donacions de sang del mes de maig als municipis del Baix Camp

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per aquest mes de maig.

3 de maig de 2011

“Taller de gestió i prevenció de l'estrès”

El proper 5 de maig de 2011, a les 17h, a la Llar Social de Colldejou, tindrà lloc el “Taller de gestió i prevenció de l'estrès”, adreçat principalment a “l'Associació de Dones de Colldejou”, i organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp.

2 de maig de 2011

El Consell Esportiu del Baix Camp posa en marxa un pla d'igualtat entre dones i homes

El Consell Esportiu del Baix Camp posa en marxa el seu primer Pla d'Igualtat. Es tracta d'un projecte en consonància amb la missió, la visió i els valors de l'organització i especialment, amb tot allò que fa referència a la tasca educativa i formativa del Consell, la contribució a la millora del desenvolupament físic, psíquic i social de les persones i el convenciment que les dones i els homes que treballen a l'entitat, són el màxim potencial del qual disposa.

2 de maig de 2011

“ El teu oli ens mou” es realitzarà a Maspujols el 4 i 5 de maig

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Maspujols el 4 i 5 de maig de 2011.
 
Les sessions informatives tindran lloc el dia 4 de maig a les 19h a la Sala del Casal.

28 d'abril de 2011

El Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp obren les inscripcions per a les colònies d'estiu

Dilluns 2 de maig s'obre el termini d'inscipcions per a participar en algun dels 4 torns de colònies que han organitzat el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp per als infants i joves de les comarca. Els diferents torns es realitzaran a la casa de colònies Marcel Maillot de l'Estartit (Girona), a 500 metres de la platja dins l'espai protegit dels aiguamolls del Baix Empordà (tocant les aigües del riu Ter i prop de les Illes Medes).

Registres del 1651 al 1660 de 1911
« Pàgina 166 »  [ 1 | ... | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773