Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

14 d'octubre de 2010

I Jornades de Formació en Polítiques de Dones al Baix Camp

Divendres 15 d'octubre de 2010 el Consell Comarcal del Baix Camp organitza les I Jornades de Formació en Polítiques de Dones al Baix Camp.Aquesta és la primera actuació del procés participatiu que s'ha de realitzar durant el novembre i el gener i que ha de conduir a la constitució del Consell de Dones del Baix Camp. Des del 2008, el Consell Comarcal del Baix Camp desenvolupa polítiques específiques per tal d'assumir la dimensió del gènere en totes les seves actuacions.

13 d'octubre de 2010

Dia de les comarques a Fira de Reus

Com cada any coincidint amb la celebració del certamen Expro/Reus, diferents alcaldes i alcaldesses, regidors, regidores i consellers/res comarcals van participar en el Dia de les Comarques que organitza Fira de Reus. A més de la tradicional visita a la fira multisectorial, també esva celebrar una jornada sobre turisme que es va iniciar sobre les 10.30 h amb la xerrada inaugural sobre cooperació interterritorial a càrrec de Josep Ros, director de ROS Development & Planning, SL.

11 d'octubre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza el curs “Millorem la festa” a Vilaplana

 
Dins el programa d'intervencions preventives amb joves que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des dels àmbits de joventut i salut, dimecres, 13 d'octubre, a les 19 h, al Casal Jove de Vilaplana tindrà lloc el curs “Millorem la festa”.
 
Aquesta proposta consisteix en una formació bàsica per a joves que promouen i organitzen festes amb forta afluència de públic.

7 d'octubre de 2010

Jornada sobre com implantar la Responsabilitat Social Empresarial en el medi rural

Dijous 7 d'octubre, el Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit  una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que organitza el Consorci Leader Priorat – Baix Camp. Aquesta activitat divulgativa s'emmarca en el projecte Gestió Sostenible Rural, que pretén implantar polítiques de responsabilitat social empresarial a les entitats i empreses beneficiàries de les ajudes Leader, amb l'objectiu de fomentar una nova cultura empresarial en les organitzacions del medi rural.

7 d'octubre de 2010

Cinc representants del Baix Camp participen al 6è Congrés Nacional de la Gent Gran

El Congrès Nacional de la Gent Gran de Catalunya s'ha celebrat el 7 d'octubre de 2010 al Citilab de Cornellà, amb la participació de gairebé 300 delegats i delegades de la gent gran de tot el país.

7 d'octubre de 2010

El Busdenit portarà als joves de la comarca al aquest dissabte 9 d'octubre al Concert Jove de Vilaplana

El servei de Busdenit que ha promogut el Consell Comarcal del Baix Camp aquest estiu per portar els joves de la comarca a les festes i concerts que s'organitzen per als joves en diversos municipis de la comarca, farà la última sortida aquest dissabte, 9 d'octubre, per portar tots aquells joves que vulguin assistir al concert jove que tindrà lloc al municipi de Vilaplana.

30 de setembre de 2010

El Consorci de Benestar Social del Camp organitza les I Jornades de formació en polítiques de dones

 
El Consorci de Gestió de Benestar Social del Camp, que està format per l'Ajuntament de Cambrils i pel Consell Comarcal del Baix Camp, ha organitzat les I Jornades de formació en polítiques de dones que es desenvoluparan en tres sessions els dies 15 d'octubre, el 4 de novembre i al gener de l'any vinent.

30 de setembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial

 
El proper dijous, 7 d'octubre, el Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial que organitza el Consorci Leader Priorat – Baix Camp. Aquesta activitat divulgativa s'emmarca en el projecte Gestió Sostenible Rural, que pretén implantar polítiques de responsabilitat social empresarial a les entitats i empreses beneficiàries de les ajudes Leader, amb l'objectiu de fomentar una nova cultura empresarial en les organitzacions del medi rural.

30 de setembre de 2010

El Govern invertirà 4 milions d'euros en la millora de les infraestructures de residus del Baix Camp

El Govern de la Generalitat ha aprovat finançar la inversió de 4 milions d'euros per millorar les infraestructures de residus de la comarca del Baix Camp. Així, el Consorci per a la Gestió dels  Residus del Baix Camp podrà millorar l'operativitat del Centre de Gestió de Residus comarcal, les instal·lacions del qual van ser desenvolupades en diferents èpoques de forma totalment independent.

22 de setembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp posa en marxa una casa d'oficis

 
El Consell Comarcal del Baix Camp posarà en marxa properament una casa d'oficis adreçada a joves d'entre 16 i 24 anys per facilitar-los la seva formació i inserció laboral. La casa d'oficis tindrà una durada de 12 mesos i impartirà els mòduls de treballador/a forestal, de manteniment de sistemes informàtics, equips i disseny de pàgines web i rehabilitació de la Casa Pairal del municipi de Vinyols i els Arcs.

Registres del 1651 al 1660 de 1789
« Pàgina 166 »  [ 1 | ... | 163 | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | ... | 179 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773