Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

20 de setembre de 2010

El SIAD del Baix Camp programa 5 xerrades a associacions de dones de la comarca

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp ha programat per aquest segon semestre del 2010 un total de 5 xerrades, que tindran lloc a diferents associacions de dones de Vilanova d'Escornalbou, Prades, Vandellós i L'Hospitalet, Alforja i Mont-roig del Camp. Un total 8 associacions i 200 dones ja han participat d'aquest cicle de xerrades que s'organitzen amb el suport de la Federació de Dones del Baix Camp i l'Institut Català de les Dones.

17 de setembre de 2010

Acaba la segona part del curs per a persones cuidadores no professionals

Dilluns, 20 de setembre, finalitza la segona part del curs per a persones cuidadores no professionals que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Camp al nucli de Miami Platja de Mont-roig del Camp, dins el Programa de Suport Integral que realitza el Departament d'Acció Social i Ciutadania i la Fundació Caixa Catalunya. En total, hi ha pres part 20 persones del nucli de Miami Platja, de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant i de Vilanova d'Escornalbou.

16 de setembre de 2010

Obert el període d'inscripcions al Punt Òmnia de Riudoms

 
Des del dia 15 de setembre de 2010 queda obert el període d'inscripcions als cursos de formació que ofereix el Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té instal·lat a l'edifici de les Escoles Velles de Riudoms.
Els cursos que s'imparteixen són:
-    Introducció a la informàtica: el curs comença des de zero per a totes aquelles persones que no tenen cap coneixement d'informàtica.

14 de setembre de 2010

Visita dels coordinadors d'emergències municipals del Baix Camp a l'edifici 112

Els coordinadors municipals i comarcals de Protecció Civil del Baix Camp han visitat el  Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112  de Reus el 14 de setembre de 2010, acompanyats per Hortènsia Grau, directora dels Serveis Territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i Joan Mas, conseller comarcal responsable de l'àrea de Serveis d'Assistència als Municipis. En total, han participat en la visita una cinquantena de persones.

11 de setembre de 2010

Josep Masdeu diu que s'ha de ser “agosarats en les idees, tenir en compte les persones i ser rigorosos en la gestió” per commemorar l'11 de Setembre

En el seu discurs de l'acte comarcal de commemoració de l'11 de Setembre, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha destacat que s'ha de ser agosarats en les idees, s'ha de tenir en compte les persones i s'ha de ser rigorosos en la gestió per afrontar els moments de dificultats actuals i superar-los exitosament.

9 de setembre de 2010

El periodista Toni Orensanz , en l'acte comarcal de la Diada a la Selva del Camp

El proper divendres, 10 de setembre de 2010, tindrà lloc l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya que anualment organitza el Consell Comarcal del Baix Camp. Aquest any, l'acte es realitzarà al municipi de la Selva del Camp. El parlament commemoratiu anirà a càrrec del periodista i escriptor Toni Orensanz. L'acte s'iniciarà a les 20 h a l'auditori del Castell de la Selva del Camp.

9 de setembre de 2010

El periodista Toni Orensanz, en l'acte comarcal de la Diada a la Selva del Camp

El proper divendres, 10 de setembre de 2010, tindrà lloc l'acte institucional de commemoració de la Diada Nacional de Catalunya que anualment organitza el Consell Comarcal del Baix Camp. Aquest any, l'acte es realitzarà al municipi de la Selva del Camp. El parlament commemoratiu anirà a càrrec del periodista i escriptor Toni Orensanz. L'acte s'iniciarà a les 20 h a l'auditori del Castell de la Selva del Camp.

9 de setembre de 2010

Josep Masdeu felicita les Borges per la declaració de la Festa Major com a Patrimoni Festiu de Catalunya

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha felicitat el poble de les Borges del Camp perquè aquets any ha rebut la declaració de la Festa Major com a Festa Tradicional d'Interès Nacional i del Ball de Diables com a Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional, durant el seu parlament de salutació a la Mare de Déu de la Riera en l'acte de l'Arribada de la imatge al poble des de l'ermita, en processó.

7 de setembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp transporta 1250 alumnes i gestiona més de 1.000 menús cada dia

 
Aquest curs 2010-2011, el Consell Comarcal del Baix Camp transportarà 1250 alumnes cada dia i gestionarà 1050 menús diaris entre alumnes de primària i de secundària de la comarca. En total es realitzaran aquest any 36 rutes de transport escolar i es gestiona directament el servei de menjador de 12 centres de secundària i de primària de la comarca.

6 de setembre de 2010

Josep Masdeu protagonitza l'acte central de la Festa Major de les Borges del Camp després de la declaració com a Patrimoni Festiu de Catalunya

 
El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, protagonitzarà l'acte central de la Festa Major de les Borges del Camp, després que la Generalitat l'hagi declarada Festa Tradicional d'Interès Nacional i el Ball de Diables com a Element Festiu Patrimonial d'Interès Nacional. Masdeu participarà demà dimarts, 7 de setembre, a les 21.30 h, a la processó que anirà a buscar la patrona de les Borges, la Mare de Déu de la Riera, fins a l'ermita per portar-la al municipi.

Registres del 1661 al 1670 de 1789
« Pàgina 167 »  [ 1 | ... | 164 | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | ... | 179 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773