Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

25 de juliol de 2011

S'inicien les obres de condicionament del Camí Natural de Prades

Aquest mes de juliol l'empresa pública TRAGSa ha iniciat les obres de condicionament del Camí Natural de Prades, amb un recorregut total de 35,8 Km., i un pressupost d'execució de l'obra de 1.546.212 €, per potenciar el turisme verd i familiar respectuós amb la natura i el medi ambient.
 
El projecte de condicionament pretén mantenir en funcionament i en bon estat uns camins que sovint es perden o es malmeten per manca d'ús o per un ús irresponsable.

20 de juliol de 2011

Entrevista de TDCamp al president del Consell Comarcal del Baix Camp

La televisió digital del Camp TDCamp ha entrevistat el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, per conèixer els eixos d'acció del seu govern durant aquest mandat i els serveis que realitza l'ens comarcal. Calatayud també ha fet incidència en la voluntat de consens entre totes les forces polítiques que forma part del tarannà de la institució.

19 de juliol de 2011

El president del Consell Comarcal i l'alcalde de Reus es troben en visita oficial

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i l'alcalde de Reus, Carles Pellicer, s'han realitzat la primera trobada oficial des que van prendre possessió dels seus respectius càrrecs, amb l'objectiu de mantenir un primer contacte oficial entre els màxims responsables d'ambdues institucions.

18 de juliol de 2011

Els alumnes de la Casa d'Oficis del Consell Comarcal ja treballen en diferents projectes laborals

Els 40 alumnes de la Casa d'Oficis Baix Camp I, que promou el Consell Comarcal del Baix Camp, es troben ja en la segona fase del programa de formació de les cases d'oficis en la que s'alternen les classes teòriques amb la pràctica laboral.
 
Els 10 alumnes-treballadors del mòdul de Manteniment d'Interior d'edificis estant realitzant reformes a diferents instal·lacions del municipi de Vandellós i Hospitalet de l'Infant, d'entre les quals es troba l'antiga Casa del Conserge.

15 de juliol de 2011

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova la nova organització per al mandat 2011-2015

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat dijous, 14 de juliol ha aprovat la nova organització de l'ens per al mandat 2011-2015 i ha aprovat els diversos nomenaments dels òrgans de govern de la Corporació i dels seus organisme dependents, començant per la Gerència de l'ens comarcal, càrrec que ocuparà Joan Emili Llauradó.

14 de juliol de 2011

Finalitzen els cursos del segon trimestre del Punt Òmnia

El 14 de juliol la consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Camp i alcaldessa de Riudecols, Anna Aragonès, i el regidor de cultura de l'ajuntament de Riudoms, Eudald Salvat, han participat en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat a les escoles velles de Riudoms.

13 de juliol de 2011

El mòdul d'informàtica de la Casa d'Oficis del Consell Comarcal visita el Campus Party de València

La Casa d'Oficis Baix Camp 1, que promou el Consell Comarcal del Baix Camp dins del seu Programa formatiu-laboral, té programada pel proper dia 15 de juliol una sortida que realitzarà el Mòdul d'Operacions de Muntatge i Manteniment de Sistemes informàtics a la Campus Party Valenciana.
 
La Campus Party valenciana està reconeguda com el major esdeveniment de tecnologia, creativitat i cultura digital en xarxa del món.

12 de juliol de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum expliquen el nou Codi de Consum als empresaris de la comarca

Dimarts 12 de juliol, el director de l'Agència de Consum de Catalunya (ACC), Alfons Conesa, s'ha reunit amb empresaris i comerciants del Baix Camp per donar-los a conèixer el nou Codi de Consum de Catalunya, que entrarà plenament en vigor el proper 23 de juliol. Aquesta trobada ha tingut lloc a la Cambra de Comerç de Reus, en un acte convocat per l'ACC en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp i la mateixa Cambra.

9 de juliol de 2011

Joaquim Calatayud, president del Consell Comarcal del Baix Camp per unanimitat

Joaquim Calatayud ha estat escollit president del Consell Comarcal del Baix Camp per unanimitat de totes les forces Polítiques (CiU, PSC, PP i ERC) durant el Ple de constitució de la nova corporació comarcal per al mandat 2011-2015 que ha tingut lloc el dissabte 9 de juliol a partir de les 11.30 h.

7 de juliol de 2011

Dissabte 9 de juliol es constitueix la Corporació comarcal per al mandat 2011-2015

Dissabte 9 de juliol, a les 11.30 h tindrà lloc el Ple de Constitució de la nova Corporació comarcal per al mandat 2011-2015, i està prevista l'elecció de l'alcalde de les Borges del Camp, Joaquim Calatayud, com a president de l'ens comarcal. Durant el plenari, els consellers i conselleres comarcals electes juraran o prometran el càrrec i, a continuació, es procedirà a la votació de la candidatura presentada per CiU per ocupar la presidència del Consell Comarcal.

Registres del 1671 al 1680 de 1977
« Pàgina 168 »  [ 1 | ... | 165 | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | ... | 198 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773