Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

3 d'abril de 2011

“El teu oli ens mou” es realitzarà a Arbolí el 6 d'abril i a l'Argentera el 7 d'abril

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Arbolí el 6 d'abril i a l'Argentera el 7 d'abril de 2011.
 
Les sessions informatives tindran lloc:
-    A Arbolí el 6 d'abril a les 16h al Local Social.
-    A l'Argentera el 7 d'abril de 12 a 14h al Local de la Societat.

2 d'abril de 2011

Avís a les persones usuàries del gas butà i del gas natural

El Consell Comarcal del Baix Camp recomana als consumidors i usuaris que tinguin cura de les revisions del gas i que es desconfiï de les visites inesperades d'empreses instal·ladores de gas que vénen al vostre domicili per realitzar la revisió del gas butà o del gas natural, si no heu sol·licitat expressament i prèviament el seu servei o no han estat notificades per les empreses corresponents.
 
Sol·liciteu sempre el carnet oficial professional.

1 d'abril de 2011

El Consell Esportiu del Baix Camp ofereix tots els serveis necessaris per gestionar les piscines municipals d'estiu

El Consell Esportiu del Baix Camp, posa a l'abast dels ajuntaments i les entitats, un seguit de serveis per dinamitzar i garantir el bon funcionament de les piscines d'estiu de la comarca.
 
La contractació es pot fer de manera integral o parcial i inclou els serveis de socorrisme, manteniment integral de les piscines, organització de festes aquàtiques i la realització de cursos d'activitats aquàtiques per a totes les edats.

31 de març de 2011

El cap dels Mossos d'Esquadra pel Baix Camp i el Priorat s'acomiada del president del Consell Comarcal

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha rebut avui, 31 de març, la visita de l'intendent dels Mossos d'Esquadra David Boneta, que s'ha acomiadat com a responsable de l'Àrea Bàsica Policial (ABP) del Baix Camp i el Priorat, que inclou les comissaries de Reus, Cambrils i Falset. Boneta ha estat destinat a l'ABP del Segrià, el Pla d'Urgell i les Garrigues després d'una reestructuració del cos policial.

30 de març de 2011

"El teu oli ens mou” es realitzarà a Alforja l'1 i el 5 d'abril

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Alforja l'1 i el 5 d'abril de 2011.
 
Les sessions informatives tindran lloc el dia 1 d'abril a les 19 i 19h a la Casa de Cultura.
 
El lliurament de material per la recollida d'oli domèstic i informació sobre la campanya tindrà lloc el 5 d'abril a les 16.

28 de març de 2011

Alumnes de secundària de Normandia visiten Mont-roig i el Baix Camp

El vicepresident del Consell Comarcal del Baix Camp, Ernest Aymamí, ha donat avui, 28 de març, a la seu de l'ens comarcal, la benvinguda als estudiants de Normandia que estan fent un intercanvi amb alumnes de l'IES Anton Ballester de Mont-roig del Camp. El grup de trenta joves francesos van arribar divendres, 25 de març, a aquest municipi del Baix Camp on romandran fins l'1 d'abril.

27 de març de 2011

“Taller de reflexió: la igualtat, un discurs o una realitat?”

El proper 31 de març de 2011 a les 17h a les Escoles Velles de l'Argentera tindrà lloc el taller de reflexió “La igualtat, un discurs o una realitat?”, adreçat principalment al col·lectiu de dones Club 79 de l'Argentera, i organitzat pel SIAD del Consell Comarcal.

24 de març de 2011

Alumnes de la Normandia fan un intercanvi amb l'IES Antoni Ballester de Mont-roig del Camp

Una trentena de persones entre professors i alumnes de la Normandia es desplacen, el proper 25 de març, a la nostra comarca on faran un intercanvi amb els alumnes de l'Institut Antoni Ballester de Mont-roig del Camp que van visitar la Normandia el passat 4 de febrer de 2011.

24 de març de 2011

Taller Parlem de Drogues

El proper dimecres 30 de març, de 10 a 14h a l'Oficina Jove del Baix Camp, situada al carrer Castellvell número 4 de Reus, tindrà lloc el Taller “Parlem de Drogues, Intervenir per Prevenir”. Es tracta d'un taller de 4 hores de durada adreçat a persones interessades en l'abordatge del consum de drogues i la seva prevenció en la població jove i adolescent. Està organitzat per l'Oficina Jove del Baix Camp amb la intervenció de la tècnica de Salut del Consell Comarcal del Baix Camp.

23 de març de 2011

Contenidors de Roba Amiga al Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp, amb la voluntat d'implantar la recollida de residu tèxtil familiar a la comarca, en el marc del programa Roba Amiga, s'ha adherit al conveni de col·laboració entre la Diputació de Tarragona i la Fundació Formació i Treball.

Registres del 1681 al 1690 de 1911
« Pàgina 169 »  [ 1 | ... | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773