Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

28 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp nomena els seus representants al Consell de Direcció del Consorci de Benestar Social del Camp

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp fet avui dimecres, 28 d'abril, ha aprovat per unanimitat el nomenament del seus representants al Consell de Direcció del Consorci de Benestar Social del Camp. Concretament, i d'acord amb els estatuts de l'ens, s'ha nomenat el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu; la consellera comarcal de l'àrea de Serveis Socials, Gemma Capella; i quatre representants més que són: Lídia Bargas, Josep Castellnou, Joan Recasens i Joan Gallardo.

28 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova el primer Pla Comarcal d'Assistència i Suport als municipis en matèria de Protecció Civil del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

 
El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar dimecres, 28 d'abril, per unanimitat el primer Pla Comarcal d'Assistència i Suport als municipis en matèria de Protecció Civil (PAS-PC Baix Camp) del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquest document estableix les actuacions que ha de realitzar el Consell Comarcal per tal de coordinar i donar suport a les actuacions que realitzin els municipis en situacions d'emergència.

20 d'abril de 2010

Avís als passatgers afectats per les cancel·lacions de vols com a conseqüència d'un núvol de cendres produït per una erupció volcànica a Islàndia

 
El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum recomanen a les persones usuàries afectades per les cancel•lacions de vols com a conseqüència d'un núvol de cendres produït per una erupció volcànica a Islàndia, que contactin amb:
- La seva companyia aèria i s'informin
- La seva agència de viatges si el seu vol forma part d'un viatge combinat.

20 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels consumidors a Prades

 
El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum i l'Associació de Dones de Prades, una xerrada gratuïta sobre “El consum en general” on es donarà resposta a consultes i dubtes dels consumidors en temes generals de consum i, específicament, sobre els seus drets.

15 d'abril de 2010

L'Ajuntament de Cambrils i el Consell Comarcal constitueixen formalment el Consorci de Benestar Social del Camp

Avui s'ha signat el conveni per a la constitució formal del Consorci de Benestar Social del Camp. L'acte ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i de l'alcalde de Cambrils, Robert Benaiges. Aquest consorci ha de gestionar els  serveis socials a tota la comarca del Baix Camp.

14 d'abril de 2010

S'obre el termini per les colònies d'estiu 2010 del Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp

Ja s'ha obert el termini per participar en algun dels tres torns de colònies que organitzen el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp a l'Alberg la Solana, una finca rústica habilitada situada a Salàs de Pallars en la Conca Alta de Tremp, a tocar del riu Noguera Pallaresa on s'hi podran fer activitats relacionades amb la natura, activitats aquàtiques, esports d'aventura, tallers i jocs educatius, entre d'altres.

12 d'abril de 2010

Sis administracions signen un conveni de col·laboració per ajudar les dones maltractades

Els consells comarcals del Baix Camp, de l'Alt Camp, de la Conca de Barberà, Priorat i els ajuntaments de Reus i Cambrils, signen avui un conveni de col·laboració per gestionar un pis que atén les urgències de dones víctimes de la violència de gènere que han d'abandonar la seva llar i no tenen on anar. Aquest és el quart any que es renova el conveni, i a més s'ha ampliat amb la incorporació del Consell Comarcal de l'Alt Camp.

10 d'abril de 2010

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inaugura el Centre d'Interpretació Muntanyes de Prades

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha inaugurat avui el Centre d'Interpretació Natural i Etnogràfic Muntanyes de Prades, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, de l'alcalde de Prades, Santiago Pons, i del director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré. Aquest centre s'emmarca en el Pla de Foment Turístic "Muntanyes de la Costa Daurada”.

8 d'abril de 2010

El conseller Josep Huguet visita les principals actuacions del Pla de Foment Turístic

El conseller d'Innovació, Universitats I Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, acompanyat pel president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, visitarà dissabte, 10 d'abril, les principals actuacions que s'han començat a realitzar del Pla de Foment Turístic Muntanyes de la Costa Daurada que impulsa l'ens comarcal amb el cofinançament de la Generalitat.

7 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp s'afegeix a la campanya 30+5 de promoció de la salut

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut, el Consell Comarcal del Baix Camp s'afegeix a la campanya 30+5 de la Generalitat de Catalunya per promoure l'activitat física moderada amb 30 minuts al dia i la consumició diària de 5 racions de fruita i verdura.

Registres del 1681 al 1690 de 1733
« Pàgina 169 »  [ 1 | ... | 166 | 167 | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 174 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773