Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

5 de maig de 2011

Mor qui havia estat gerent del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep M. Sugranyes

El passat 4 de maig es va produir el traspàs de Josep M. Sugranyes i Nogués, que havia estat gerent del Consell Comarcal del Baix Camp. Suganyes era una persona molt vinculada al moviment associatiu reusenc i actualment era vicepresident de la Fundació Privada Reddis, i responsable de la comissió de cultura. El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp fet el mateix dia 4 de maig va expressar el seu condol a la família.

4 de maig de 2011

Obertes les incripcions del segon quadrimestre del 2011 al Punt Òmnia Riudoms

Ja estan obertes les inscripcions del segon quadrimestre del 2011 pels cursos que organitza el Punt Òmnia de Riudoms.
 
Els cursos que s'ofereixen són:
 


Introducció a la informàtica
Un curs que comença des de zero per a tots aquells que no tenen cap coneixement d'informàtica.
 
Introducció al processador de textos
Per als que volen adquirir els coneixements bàsics per escriure documents de text amb l'ordinador.

3 de maig de 2011

Campanyes de donacions de sang del mes de maig als municipis del Baix Camp

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per aquest mes de maig.

3 de maig de 2011

“Taller de gestió i prevenció de l'estrès”

El proper 5 de maig de 2011, a les 17h, a la Llar Social de Colldejou, tindrà lloc el “Taller de gestió i prevenció de l'estrès”, adreçat principalment a “l'Associació de Dones de Colldejou”, i organitzat pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp.

2 de maig de 2011

El Consell Esportiu del Baix Camp posa en marxa un pla d'igualtat entre dones i homes

El Consell Esportiu del Baix Camp posa en marxa el seu primer Pla d'Igualtat. Es tracta d'un projecte en consonància amb la missió, la visió i els valors de l'organització i especialment, amb tot allò que fa referència a la tasca educativa i formativa del Consell, la contribució a la millora del desenvolupament físic, psíquic i social de les persones i el convenciment que les dones i els homes que treballen a l'entitat, són el màxim potencial del qual disposa.

2 de maig de 2011

“ El teu oli ens mou” es realitzarà a Maspujols el 4 i 5 de maig

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Maspujols el 4 i 5 de maig de 2011.
 
Les sessions informatives tindran lloc el dia 4 de maig a les 19h a la Sala del Casal.

28 d'abril de 2011

El Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp obren les inscripcions per a les colònies d'estiu

Dilluns 2 de maig s'obre el termini d'inscipcions per a participar en algun dels 4 torns de colònies que han organitzat el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp per als infants i joves de les comarca. Els diferents torns es realitzaran a la casa de colònies Marcel Maillot de l'Estartit (Girona), a 500 metres de la platja dins l'espai protegit dels aiguamolls del Baix Empordà (tocant les aigües del riu Ter i prop de les Illes Medes).

28 d'abril de 2011

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp visita el Casal de les Dones de Reus

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp han preparat una visita al Casal de les Dones de Reus (situat a la Plaça de la Patacada) per al proper dilluns 2 de maig, a les 17 hores. A més de les membres del Consell també hi prendran part representants de les associacions de dones de la Federació de Dones del Baix Camp.
 
 
Es farà la visita guiada al nou equipament i a l'exposició “Sabó, sabó...

27 d'abril de 2011

“El teu oli ens mou” es realitzarà a Maspujols el 5 i 6 de maig

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Maspujols el 5 i 6 de maig de 2011.
 
La sessió informativa tindrà lloc el dia 5 de maig a les 19h a la sala del Casal.
 
El lliurament de material per la recollida d'oli domèstic i informació sobre la campanya tindrà lloc el 6 de maig de 12 a 13h a la sala del Casal.

26 d'abril de 2011

El Consell Esportiu del Baix Camp prepara la nova temporada de natació

El proper 9 de maig el Consell Esportiu del Baix Camp obre el període d'inscripció per la nova temporada 2011-2012 del programa natació a la comarca. Des d'aquest dia i fins el 13 de maig s'hi podrà inscriure els alumnes que han fet natació aquest curs 2010-2011 i els seus germans. Per a nous alumnes la inscripció s'obrirà al setembre, concretament del 12 al 30 de setembre.

Registres del 1701 al 1710 de 1958
« Pàgina 171 »  [ 1 | ... | 168 | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | ... | 196 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773