Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

2 de maig de 2011

El Consell Esportiu del Baix Camp posa en marxa un pla d'igualtat entre dones i homes

El Consell Esportiu del Baix Camp posa en marxa el seu primer Pla d'Igualtat. Es tracta d'un projecte en consonància amb la missió, la visió i els valors de l'organització i especialment, amb tot allò que fa referència a la tasca educativa i formativa del Consell, la contribució a la millora del desenvolupament físic, psíquic i social de les persones i el convenciment que les dones i els homes que treballen a l'entitat, són el màxim potencial del qual disposa.

2 de maig de 2011

“ El teu oli ens mou” es realitzarà a Maspujols el 4 i 5 de maig

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Maspujols el 4 i 5 de maig de 2011.
 
Les sessions informatives tindran lloc el dia 4 de maig a les 19h a la Sala del Casal.

28 d'abril de 2011

El Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp obren les inscripcions per a les colònies d'estiu

Dilluns 2 de maig s'obre el termini d'inscipcions per a participar en algun dels 4 torns de colònies que han organitzat el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp per als infants i joves de les comarca. Els diferents torns es realitzaran a la casa de colònies Marcel Maillot de l'Estartit (Girona), a 500 metres de la platja dins l'espai protegit dels aiguamolls del Baix Empordà (tocant les aigües del riu Ter i prop de les Illes Medes).

28 d'abril de 2011

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp visita el Casal de les Dones de Reus

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp han preparat una visita al Casal de les Dones de Reus (situat a la Plaça de la Patacada) per al proper dilluns 2 de maig, a les 17 hores. A més de les membres del Consell també hi prendran part representants de les associacions de dones de la Federació de Dones del Baix Camp.
 
 
Es farà la visita guiada al nou equipament i a l'exposició “Sabó, sabó...

27 d'abril de 2011

“El teu oli ens mou” es realitzarà a Maspujols el 5 i 6 de maig

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca es desenvoluparà a Maspujols el 5 i 6 de maig de 2011.
 
La sessió informativa tindrà lloc el dia 5 de maig a les 19h a la sala del Casal.
 
El lliurament de material per la recollida d'oli domèstic i informació sobre la campanya tindrà lloc el 6 de maig de 12 a 13h a la sala del Casal.

26 d'abril de 2011

El Consell Esportiu del Baix Camp prepara la nova temporada de natació

El proper 9 de maig el Consell Esportiu del Baix Camp obre el període d'inscripció per la nova temporada 2011-2012 del programa natació a la comarca. Des d'aquest dia i fins el 13 de maig s'hi podrà inscriure els alumnes que han fet natació aquest curs 2010-2011 i els seus germans. Per a nous alumnes la inscripció s'obrirà al setembre, concretament del 12 al 30 de setembre.

21 d'abril de 2011

“El teu oli ens mou” arriba a Vilanova d'Escornalbou i Prades

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca arriba aquesta última setmana d'abril als municipis de Vilanova d'Escornalbou i Prades.

21 d'abril de 2011

Campanya per promoure la recollida selectiva del residu tèxtil al Baix Camp

En el marc del conveni al qual s'ha adherit el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva del residu tèxtil familiar a la comarca, la Fundació Formació i Treball, com a entitat responsable del servei, realitzarà una bustiada de material informatiu el 26 d'abril entre els municipis que han implantat els contenidors específics per a la recollida de roba.

20 d'abril de 2011

Finalitzen els cursos del primer trimestre del Punt Òmnia

El passat 15 d'abril la consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Camp i alcaldessa d'Alforja, Gemma Capella, i l'alcalde de Riudoms, Josep Cruset, van participar en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat a les escoles velles de Riudoms.

19 d'abril de 2011

El president del Consell Comarcal del Baix Camp exposa al director de l'Agència Catalana de l'Aigua les mancances que hi ha a la comarca

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, s'ha entrevistat avui 19 d'abril al migdia amb el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Leonard Carcolé, i ha tractat les diferents problemàtiques i mancances que afecten la comarca relatives al subministrament i el sanejament de l'aigua, com ara la finalització de diverses depuradores i les accions d'ampliació o millora d'altres infraestructures de subministrament i sanejament.

Registres del 1711 al 1720 de 1964
« Pàgina 172 »  [ 1 | ... | 169 | 170 | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | ... | 197 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773