Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

26 d'abril de 2011

El Consell Esportiu del Baix Camp prepara la nova temporada de natació

El proper 9 de maig el Consell Esportiu del Baix Camp obre el període d'inscripció per la nova temporada 2011-2012 del programa natació a la comarca. Des d'aquest dia i fins el 13 de maig s'hi podrà inscriure els alumnes que han fet natació aquest curs 2010-2011 i els seus germans. Per a nous alumnes la inscripció s'obrirà al setembre, concretament del 12 al 30 de setembre.

21 d'abril de 2011

“El teu oli ens mou” arriba a Vilanova d'Escornalbou i Prades

La campanya "El teu oli ens mou" que impulsa el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic a diferents municipis de la comarca arriba aquesta última setmana d'abril als municipis de Vilanova d'Escornalbou i Prades.

21 d'abril de 2011

Campanya per promoure la recollida selectiva del residu tèxtil al Baix Camp

En el marc del conveni al qual s'ha adherit el Consell Comarcal del Baix Camp per implantar la recollida selectiva del residu tèxtil familiar a la comarca, la Fundació Formació i Treball, com a entitat responsable del servei, realitzarà una bustiada de material informatiu el 26 d'abril entre els municipis que han implantat els contenidors específics per a la recollida de roba.

20 d'abril de 2011

Finalitzen els cursos del primer trimestre del Punt Òmnia

El passat 15 d'abril la consellera comarcal del Consell Comarcal del Baix Camp i alcaldessa d'Alforja, Gemma Capella, i l'alcalde de Riudoms, Josep Cruset, van participar en l'acte de cloenda dels cursos realitzats pel Punt Òmnia que l'ens comarcal té ubicat a les escoles velles de Riudoms.

19 d'abril de 2011

El president del Consell Comarcal del Baix Camp exposa al director de l'Agència Catalana de l'Aigua les mancances que hi ha a la comarca

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, s'ha entrevistat avui 19 d'abril al migdia amb el director de l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA), Leonard Carcolé, i ha tractat les diferents problemàtiques i mancances que afecten la comarca relatives al subministrament i el sanejament de l'aigua, com ara la finalització de diverses depuradores i les accions d'ampliació o millora d'altres infraestructures de subministrament i sanejament.

18 d'abril de 2011

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la segona quinzena d'abril

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp recorda les campanyes de donació que hi ha programades a la comarca per aquesta segona quinzena d'abril, amb la cita el 18 d'abril a la plaça Llibertat de Reus  i dimecres, 20 d'abril a Miami Platja, on la Unitat Mòbil del Banc de Sang i Teixits serà a la plaça Tarragona de les 11 a les 14h i de les 18 a les 21 hores.

14 d'abril de 2011

Josep Masdeu: “El futur dels joves és el futur i els hem de donar confiança”

“El futur dels joves és el futur, i per això els hem de donar confiança” es el missatge positiu amb què el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha tancat la jornada d'experiències innovadores en el marc de les transicions escola-treball, que ha tingut lloc a l'edifici del Tecnoparc de Reus el 14 d'abril.
Masdeu ha ressaltat també que “els joves tenen dret a equivocar-se, i deixar els estudis és una equivocació però tenen dret a equivocar-se.

13 d'abril de 2011

Es presenta la nova web i el pla de promoció de la marca Muntanyes de la Costa Daurada

Just a l'inici de la temporada turística d'aquest any el Consell Comarcal del Baix Camp inicia el pla de promoció de la marca Muntanyes de la Costa Daurada, mitjançant la posada en marxa d'una pàgina web muntanyescostadaurada.cat on s'inclou tota l'oferta de recursos, rutes i serveis turístics dels 19 municipis inclosos en la marca. A la web també es pot trobar informació d'allotjaments, restaurants i diversos serveis turístics.

13 d'abril de 2011

Última reunió del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Baix Camp durant aquest mandat

EL president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha fet una valoració molt positiva de l'actuació del Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Baix Camp durant aquest mandat, amb motiu de l'última reunió del Consell feta el 13 d'abril a la seu de l'ens comarcal.

12 d'abril de 2011

El Consell Comarcal del Baix Camp atén més de 500 casos durant el 2010 d'infants en situació d'alt risc social

Durant l'any 2010 els Equips d'Atenció a la Infància i Adolescència (EAIA) del Consell Comarcal del Baix Camp han atès més de 500 casos d'infants i joves en situació de risc social.
 
D'aquests casos, l'EAIA Supra, que cobreix les comarques del Baix Camp i el Priorat, ha acabat el 2010 amb 226 casos oberts. Per la seva banda, l'EAIA Reus va finalitzar el 2010 amb 277 casos oberts.

Registres del 1731 al 1740 de 1979
« Pàgina 174 »  [ 1 | ... | 171 | 172 | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | ... | 198 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773