Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

27 de gener de 2011

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses acorda traspassar al Consell Comarcal del Baix Camp les competències municipals sobre salut pública

El Consell d'Alcaldes i Alcaldesses del Baix Camp va acordar el 26 de gener, en el transcurs de la reunió mantinguda a l'Argentera, que els ajuntaments traspassaran al Consell Comarcal del Baix Camp les competències municipals que tenen sobre salut pública.

26 de gener de 2011

Més de 50 persones prenen part en la I Jornada Divulgativa sobre Protecció Civil

Més de 50 persones entre regidors d'ajuntaments, consellers comarcals, alcaldes, tècnics municipals de diferents ajuntaments de Catalunya, representants d'AENA, i d'altres organismes han pres part en la I Jornada Divulgativa sobre la Protecció Civil, que ha tingut al Consell Comarcal del Baix Camp.

26 de gener de 2011

La campanya “El teu oli, ens mou” arriba a Riudoms

 
El Consell Comarcal del Baix Camp inicia la campanya “El teu oli, ens mou” per implantar la recollida selectiva d'oli domèstic usat al municipi de Riudoms. L'objectiu d'aquesta campanya és impulsar la recollida selectiva de l'oli domèstic usat, per tal de reduir la contaminació de l'aigua i el sòl i les emissions de gasos d'efecte hivernacle mitjançant la reutilització dels olis domèstics usats per a transformar-los en biocombustibles.

24 de gener de 2011

El servei de recollida de vehicles abandonats i fora d'ús del Consell Comarcal del Baix Camp retira 87 vehicles durant el 2010

 
Des de principis de l'any 2010 el Consell Comarcal del Baix Camp va retirar un total de 87 vehicles a través del servei de retirada, dipòsit i custòdia, i si s'escau, desballestament dels vehicles abandonats i fora d'ús. El Consell ofereix aquest servei als municipis així com els tràmits administratius associats a aquesta actuació.

24 de gener de 2011

Obert el període d'inscripcions al Punt Òmnia de Riudoms

 
Des del dia 17 de gener de 2010 queda obert el període d'inscripcions als cursos de formació que ofereix el Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té instal•lat a l'edifici de les Escoles Velles de Riudoms.
Els cursos que s'imparteixen són:
- Introducció a la informàtica: el curs comença des de zero per a totes aquelles persones que no tenen cap coneixement d'informàtica.

24 de gener de 2011

L'Albiol inicia un procés participatiu per determinar l'acció municipal del futur

 
El passat diumenge 23 de gener de va tenir lloc a l'Albiol una consulta ciutadana sobre el futur del municipi a les noves dependències municipals de Les Masies Catalanes de les 10 del matí fins al migdia. Aquesta acció impulsada per l'ajuntament ha rebut el suport de la Generalitat de Catalunya, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'empresa Ceres, d'estudis sociològics.

20 de gener de 2011

I Jornada divulgativa sobre la Protecció Civil

El proper dimecres 26 de gener de 2011 a la sala de plens del Consell Comarcal del Baix Camp tindrà lloc la I jornada divulgativa sobre Protecció Civil a càrrec del Centre d'Enfortiment de la Protecció Civil i la Gestió del Risc, en col·laboració amb l'ens comarcal.

20 de gener de 2011

Acte de comiat a la primera treballadora que es jubila del Consell Comarcal del Baix Camp

La treballadora familiar Dolors Satorras és la primera treballadora del Consell Comarcal del Baix Camp que es jubila i per això el Consell Comarcal del Baix Camp i el president de l'ens, Josep Masdeu, li han fet un acte de comiat per agrair-li la feina feta els 15 anys que ha dedicat a ajudar persones i famílies incloses en el Servei d'Ajut de Domicili (SAD) que desenvolupa l'ens comarcal.

18 de gener de 2011

Primera trobada oficial del delegat del Govern i el president del Consell Comarcal del Baix Camp

Avui dimarts, 18 de gener, ha tingut lloc la primera trobada oficial entre el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i el delegat del Govern de la Generalitat a Tarragona, Joaquim Nin, que ha visitat l'ens comarcal. Durant la trobada, el president del Consell Comarcal ha fet un breu repàs dels principals projectes que està desenvolupant el Consell Comarcal.

17 de gener de 2011

Es constitueix el Consell de les Dones del Baix Camp

Una cinquantena de persones entre alcaldes i alcaldesses, regidores i regidors, consellers i consellers comarcals i personal tècnic s'han trobat dilluns 17 de gener al Consell Comarcal del Baix Camp per constituir el Consell Consultiu de les Dones de la comarca.

Registres del 1751 al 1760 de 1942
« Pàgina 176 »  [ 1 | ... | 173 | 174 | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | ... | 195 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773