Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

20 d'octubre de 2010

Diàgnostic comunitari participatiu a Vinyols i els Arcs

 
Diverses àrees del Consell Comarcal del Baix Camp (Serveis Socials, Immigració, Salut Pública i Participació Ciutadana), amb el suport de la Direcció General de Participació Ciutadana de la Generalitat de Catalunya, han portat a terme un procés participatiu convocat per l'Ajuntament de Vinyols i els Arcs sobre la qualitat de vida al poble.
 
En total hi van prendre part una trentena de veïns del municipi.

15 d'octubre de 2010

Èxit de participació en la I Jornada de Formació en Polítiques de Dones al Baix Camp

Una quarantena de persones han participat en les I Jornades de Formació en Polítiques de Dones al Baix Camp que ha tingut lloc al Consell Comarcal del Baix Camp el divendres 15 d'octubre de 2010. Aquesta és la primera actuació del procés participatiu que s'ha de realitzar durant el novembre i el gener i que ha de conduir a la constitució del Consell Consultiu de Dones del Baix Camp.

14 d'octubre de 2010

I Jornades de Formació en Polítiques de Dones al Baix Camp

Divendres 15 d'octubre de 2010 el Consell Comarcal del Baix Camp organitza les I Jornades de Formació en Polítiques de Dones al Baix Camp.Aquesta és la primera actuació del procés participatiu que s'ha de realitzar durant el novembre i el gener i que ha de conduir a la constitució del Consell de Dones del Baix Camp. Des del 2008, el Consell Comarcal del Baix Camp desenvolupa polítiques específiques per tal d'assumir la dimensió del gènere en totes les seves actuacions.

13 d'octubre de 2010

Dia de les comarques a Fira de Reus

Com cada any coincidint amb la celebració del certamen Expro/Reus, diferents alcaldes i alcaldesses, regidors, regidores i consellers/res comarcals van participar en el Dia de les Comarques que organitza Fira de Reus. A més de la tradicional visita a la fira multisectorial, també esva celebrar una jornada sobre turisme que es va iniciar sobre les 10.30 h amb la xerrada inaugural sobre cooperació interterritorial a càrrec de Josep Ros, director de ROS Development & Planning, SL.

11 d'octubre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza el curs “Millorem la festa” a Vilaplana

 
Dins el programa d'intervencions preventives amb joves que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des dels àmbits de joventut i salut, dimecres, 13 d'octubre, a les 19 h, al Casal Jove de Vilaplana tindrà lloc el curs “Millorem la festa”.
 
Aquesta proposta consisteix en una formació bàsica per a joves que promouen i organitzen festes amb forta afluència de públic.

7 d'octubre de 2010

Jornada sobre com implantar la Responsabilitat Social Empresarial en el medi rural

Dijous 7 d'octubre, el Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit  una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial (RSE) que organitza el Consorci Leader Priorat – Baix Camp. Aquesta activitat divulgativa s'emmarca en el projecte Gestió Sostenible Rural, que pretén implantar polítiques de responsabilitat social empresarial a les entitats i empreses beneficiàries de les ajudes Leader, amb l'objectiu de fomentar una nova cultura empresarial en les organitzacions del medi rural.

7 d'octubre de 2010

Cinc representants del Baix Camp participen al 6è Congrés Nacional de la Gent Gran

El Congrès Nacional de la Gent Gran de Catalunya s'ha celebrat el 7 d'octubre de 2010 al Citilab de Cornellà, amb la participació de gairebé 300 delegats i delegades de la gent gran de tot el país.

7 d'octubre de 2010

El Busdenit portarà als joves de la comarca al aquest dissabte 9 d'octubre al Concert Jove de Vilaplana

El servei de Busdenit que ha promogut el Consell Comarcal del Baix Camp aquest estiu per portar els joves de la comarca a les festes i concerts que s'organitzen per als joves en diversos municipis de la comarca, farà la última sortida aquest dissabte, 9 d'octubre, per portar tots aquells joves que vulguin assistir al concert jove que tindrà lloc al municipi de Vilaplana.

30 de setembre de 2010

El Consorci de Benestar Social del Camp organitza les I Jornades de formació en polítiques de dones

 
El Consorci de Gestió de Benestar Social del Camp, que està format per l'Ajuntament de Cambrils i pel Consell Comarcal del Baix Camp, ha organitzat les I Jornades de formació en polítiques de dones que es desenvoluparan en tres sessions els dies 15 d'octubre, el 4 de novembre i al gener de l'any vinent.

30 de setembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial

 
El proper dijous, 7 d'octubre, el Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial que organitza el Consorci Leader Priorat – Baix Camp. Aquesta activitat divulgativa s'emmarca en el projecte Gestió Sostenible Rural, que pretén implantar polítiques de responsabilitat social empresarial a les entitats i empreses beneficiàries de les ajudes Leader, amb l'objectiu de fomentar una nova cultura empresarial en les organitzacions del medi rural.

Registres del 1771 al 1780 de 1911
« Pàgina 178 »  [ 1 | ... | 175 | 176 | 177 | 178 | 179 | 180 | 181 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773