Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

30 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels empresaris en matèria de consum a Cambrils

El Consell Comarcal del Baix Camp, la Cambra de Comerç de Reus i la Unió de Botiguers de Cambrils organitzen, amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum, una xerrada gratuïta sobre “Garanties dels productes i tràmit de les queixes, reclamacions i denúncies”.

25 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Manifest
per a l'eliminació de la violència envers les dones

 
Amb motiu del Dia Internacional per l'Eliminació de la Violència Envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, la Junta de Govern del Consell Comarcal del Baix Camp, amb participació de totes les forces polítiques representades a l'ens comarcal, ha aprovat l'adhesió al manifest elaborat conjuntament per les entitats municipalistes de Catalunya, les diputacions i la Generalitat.

23 de novembre de 2010

L'1 de desembre finalitza el procés participatiu per la
creació del Consell Supramunicipal de Serveis Socials

El dimecres 1 de desembre tindrà lloc al Consell Comarcal del Baix Camp l'última de les quatre sessions participatives que s'han programat de consulta sobre la futura creació del Consell Supramunicipal de Serveis Socials del Baix Camp. Aquesta sessió serà a les 20 hores i aplegarà representants de diferents associacions relacionades amb l'àmbit dels serveis socials.

18 de novembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp dóna feina a 27 persones aturades

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa dilluns 15 de novembre de 2010 diversos plans d'ocupació que donen feina durant 6 mesos a 27 persones que estaven aturades, en una actuació inclosa en el programa Impuls del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de la Generalitat. Aquests plans d'ocupació se sumen a uns altres d'extraordinaris que també està executant el Consell Comarcal del Baix Camp i que donen feina, també durant 6 mesos a 41 persones.

18 de novembre de 2010

S'inicia el procés participatiu per crear el Consell Supramunicipal de
Serveis Socials del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp ha iniciat el procés participatiu de consulta sobre el futur Consell Supramunicipal de Serveis Socials del Baix Camp. Aquest ens ha d'esdevenir un espai de participació comunitària per a l'assessorament i la consulta en matèria de serveis socials per tota la comarca, l'objectiu principal del qual és la coordinació dels diferents agents que intervenen en matèria de serveis socials a la comarca i la planificació i optimització dels recursos existents.

17 de novembre de 2010

Punt informatiu itinerant sobre el certificat digital

Una dotzena de municipis de la comarca han rebut fins ara el Punt TIC Baix Camp que de manera itinerant es desplaça als municipis de la comarca per informar i formar sobre l'ús del certificat digital idCAT als ciutadans i ciutadanes de la comarca. L'idCAT és un identificador digital que garanteix la identitat de les persones a Internet.

12 de novembre de 2010

Més de 30 joves d'una desena d'entitats del Baix Camp a la Trobada d'Entitats Juvenils

Més de 30 joves d'una desena d'associacions participen demà dissabte, 13 de novembre, en la I Trobada d'Entitats Juvenils del Baix Camp, que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp amb el suport de la Secretaria de Joventut de la Generalitat i dels municipis de la comarca. La trobada tindrà lloc al Castell de Botarell i té per objectiu que els joves participants es coneguin, que estableixen col·laboracions i puguin intercanviar experiències de les seves entitats.

10 de novembre de 2010

Alcaldes/sses i consellers/res comarcals del Baix Camp visiten l'edifici 112

Alcaldes, alcaldesses i consellers i conselleres comarcals han visitat l'edifici 112 avui dijous, 11 de novembre, a partir de les 12 h, en la que és l'única activitat que realitzaran conjuntament organitzada pel Consell Comarcal del Baix Camp. En aquest sentit cal recordar no tots els alcaldes o alcaldesses són consellers o conselleres comarcals.

9 de novembre de 2010

Dissabte comença el TASTATardor per promocionar els
productes agraris de qualitat del Baix Camp

Un any més, el Patronat Comarcal de Turisme del Baix Camp organitza les jornades gastronòmiques TASTATardor, en les que 10 restaurants, 2 agrobotigues i 2 comerços dels municipis de la comarca oferiran els productes agraris de qualitat del Baix Camp: DOP Oli Siurana, IGP Patata de Prades i DO Avellana de Reus, a més de mel, castanyes i bolets. Les jornades comencen el dissabte 13 de novembre de 2010 i finalitzaran el 19 de desembre.

5 de novembre de 2010

Taller participació Consell de les Dones del Baix Camp:
Construïm els nostres pobles amb ulls de dona

El procés de constitució del Consell Consultiu de les Dones del Baix seguix el seu ritme de treball. Després de la Jornada de sensibilització en polítiques de Dones celebrada el passat dia 15 d'octubre, van tenir lloc a Castellvell, els tallers deliberatius per a la constitució del futur Consell Consultiu de ls Dones del Baix Camp.

Registres del 1801 al 1810 de 1958
« Pàgina 181 »  [ 1 | ... | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | ... | 196 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773