Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

12 d'agost de 2010

El Busdenit portarà els joves de la comarca a la festa Flaix FM de Botarell aquest dissabte

 
El servei Busdenit que ha promogut el Consell Comarcal del Baix Camp aquest estiu per portar els joves de la comarca a les festes i concerts que s'organitzen per als joves en diversos municipis de la comarca, sortirà aquest dissabte, 14 d'agost, per portar tots aquells joves que vulguin assistir a la festa Flaix FM que tindrà lloc a Botarell.

12 d'agost de 2010

Slumdog Millonaire i Up es projecten en català el 13 d'agost a Pratdip i Arbolí

Dins del cicle “Cinema en català al Baix Camp” divendres, 13 d'agost, es projectaran les pel·lícules “Slumdog Millonaire” a Pratdip, a les 21.30 h i “Up” a l'Arbolí, a les 22 h.

12 d'agost de 2010

Riudecanyes protagonitza el cicle “Racons de poesia”

Riudecanyes acull diumenge, 15 d'agost, la tercera sessió del cicle “Racons de poesia”, una activitat promoguda pel Consell Comarcal del Baix Camp, a través del Patronat Comarcal de Turisme, per difondre el patrimoni turístic de la comarca a partir de la poesia i la música. El cicle s'estructura en un circuit amb 4 racons en cada municipi: el Racó dels Poetes del Camp de Tarragona, el Racó dels Paisatge del Baix Camp, el Racó de la Natura, i el Racó dels Poemes d'Amor.

5 d'agost de 2010

Capafonts, Riudecols i Vilanova d'Escornalbou, protagonistes del cicle “Cinema en català al Baix Camp”

Divendres, 6 d'agost, té lloc la segona sessió de projeccions cinematogràfiques dins el cicle “Cinema en català al Baix Camp”. Concretament, els horaris i les pel·lícules previstes són les següents:
 

a les 22 h, a Capafonts: Up
 a les 22 h, a Riudecols: Millennium 1. Els homes que no estimaven les dones
a les 22 h, a Vilanova d'Escornalbou: Més enllà del dubte
 

5 d'agost de 2010

Prades acull la segona sessió del cicle “Racons de poesia”

Prades acull divendres, 6 d'agost, la segona sessió del cicle “Racons de poesia”, una activitat promoguda pel Consell Comarcal del Baix Camp, a través del Patronat Comarcal de Turisme, per difondre el patrimoni turístic de la comarca a partir de la poesia i la música. El cicle s'estructura en un circuit amb 4 racons en cada municipi: el Racó dels Poetes del Camp de Tarragona, el Racó dels Paisatge del Baix Camp, el Racó de la Natura, i el Racó dels Poemes d'Amor.

4 d'agost de 2010

Campanyes de donació de sang durant el mes d'agost de 2010 al Baix Camp

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp ja té a punt les campanyes de donació de sang als diferents municipis de la comarca, que començaran el divendres 6 d'agost a l'Albiol i finalitzaran el 27 d'agost a Cambrils. El detall del calendari previst és el següent:
 
 
Divendres,6        L'ALBIOL
            Hora: de 18.30 a 21.

3 d'agost de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp porta la jornada “Millorem la festa” a Castellvell del Camp

Dins el programa d'intervencions preventives amb joves que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des dels àmbits de joventut i salut, dimecres, 4 d'agost de 2010, a les 19 h, a Cal Baranxó, de Castellvell del Camp té lloc el curs “Millorem la festa”. Aquesta proposta consisteix en una formació bàsica per a joves que promouen i organitzen festes amb forta afluència de públic.

29 de juliol de 2010

Acord per a una una gestió conjunta i integral dels residus al Camp de Tarragona

L'alcalde de Tarragona i president de la Mancomunitat d'Incineració de Residus Urbans del Camp de Tarragona, Josep Fèlix Ballesteros, i el president del Consell Comarcal i del Consorci per a la Gestió dels Residus Municipals del Baix Camp, Josep Masdeu, han signat dimecres, 28 de juliol de 2010, un conveni de cooperació que pretén una gestió integral i conjunta de les plantes de tractament de gestió de residus de què disposen aquests dues entitats.

28 de juliol de 2010

Divendres, 30 de juliol, comencen les primeres projeccions del cicle “Cinema en català” al Baix Camp

Divendres, 30 de juliol, es realitzaran les primeres projeccions del cicle “Cinema en català al Baix Camp, que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp i el Centre de Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura, per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, per promoure el català en les projeccions cinematogràfiques.

27 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza el curs “Millorem la festa”

Dins el programa d'intervencions preventives amb joves que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des dels àmbits de joventut i salut, dimecres, 28 de juliol de 2010, a les 19 h, al Local Jove de Botarell té lloc el curs “Millorem la festa”.
  
Aquesta proposta consisteix en una formació bàsica per a joves que promouen i organitzen festes amb forta afluència de públic.

Registres del 1801 al 1810 de 1911
« Pàgina 181 »  [ 1 | ... | 178 | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773