Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

8 de juny de 2010

Les dones del Baix Camp celebren la seva XVII Trobada al Baix Ebre

 
Unes 400 dones d'una trentena d'associacions del Baix Camp participen dimecres 9 de juny en la seva trobada anual, que arriba a la XVIIena edició. En aquesta ocasió, la diada festiva es realitza a la comarca del Baix Ebre . Concretament el programa és el següent:
 
09.30 h    Arribada al centre de negocis-viver d'empreses del Baix Ebre a Camarles
10.

3 de juny de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i la Unió de Botiguers de Reus fomenten el sistema arbitral de consum

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i la nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, Leonor Bartolí, han signat avui 3 de juny al Consell Comarcal del Baix Camp un conveni de col·laboració per fomentar l'adhesió dels comerços al Sistema Arbitral de Consum. Fins ara al conjunt de la comarca n'hi ha gairebé 200 comerços adherits, 130 dels quals són de Reus.

31 de maig de 2010

Obert el termini per apuntar-se als viatges que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp

 
El departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp ha obert el termini per participar en algun dels viatges programats per aquest 2010 per a la gent de la comarca.
Aquest any les destinacions programades són Rússia Imperial, la Ruta Colombina, i Galícia. La informació s'ha fet arribar als ajuntaments de la comarca, així com a les associacions de Gent Gran i de Dones.

28 de maig de 2010

El president del Consell Comarcal del Baix Camp participa de la col·locació de la primera pedra de la residència per a gent gran Misericòrdia de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat avui divendres 28 de maig, en l'acte de col·locació de la primera pedra de la residència assistida i centre de dia Misericòrdia de la Fundació STS. L'acte era presidit per la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. Aquest equipament que s'ubica a la carretera de Cambrils, darrera del santuari de Misericòrdia de Reus, tindrà més de 6.

27 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Col·legi d'Enginyers Agrònoms col·laboraran per l'assistència tècnica als municipis

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i el degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), Josep M. Rofes, han signat avui dijous, 27 de maig un conveni per establir un acord marc de col·laboració entre les dues institucions i promoure entre els municipis les funcions d'assessorament i suport que poden oferir els enginyers agrònoms en la gestió tècnica municipal.

27 de maig de 2010

Gemma Capella assumeix l'alcaldia d'Alforja

La fins ara regidora d'Ensenyament, Serveis Socials, Immigració i Ciutadania de l'Ajuntament d'Alforja, Gemma Capella Ferré, ha estat escollida avui, 27 de maig, alcaldessa d'Alforja en el transcurs del Ple Extraordinari que ha tingut lloc a les 19.30 hores a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura d'aquest municipi. L'elecció de Capella es produeix després que el passat 18 de maig va traspassar l'alcalde Josep Viñas Juncosa per malaltia.

24 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp acull una sessió participativa del 6è Congrés de la Gent Gran de Catalunya

El Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit dilluns, 24 de maig, a partir de les 9.30 h una sessió territorial del 6è Congrés de la Gent Gran de Catalunya, que va obrir el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu; la directora dels Serveis Territorials d'Interior, Relacions Institucionals i Participació, Hortènsia Grau, i l'adjunta a la direcció dels serveis territorials d'Acció Social i Ciutadania, Isabel Solà.

20 de maig de 2010

El Baix Camp s'aboca en el comiat a l'alcalde d'Alforja, Josep Viñas Juncosa

Dijous, 20 de maig, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, alcaldes, consellers comarcals, diputats i altres autoritats van assistir  en ple, a les 10 h al Pavelló d'Alforja, al funeral civil de comiat a l'alcalde del municipi, Josep Viñas Juncosa, que va morir dimarts 18 de maig a causa d'un càncer fulminant. No obstant això, fins unes hores abans del decés no va deixar d'exercir d'alcalde, atenent la feina diària i participant de la vida social de la vila.

20 de maig de 2010

Gairebé 400 persones a la XXIII Trobada de la Gent Gran del Baix Camp

El 20 de maig de 2010 gairebé 400 persones han participat en la XXIII Trobada Comarcal de la Gent Gran del Consell Consultiu Comarcal del Baix Camp a Mont-roig del Camp, qeu ha comptat amb la participació del delegat del Govern de la Generlitat, Xavier Sabaté; del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i del president del Consell Consultiu de la Gent Gran, Josep Montané. La trobada començàa les 10.

19 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels consumidors a Riudecanyes

 
El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, amb la col•laboració de l'Agència Catalana del Consum i l'Associació de Dones de Riudecanyes, una xerrada gratuïta sobre “El consum en general” on es donarà resposta a consultes i dubtes dels consumidors en temes generals de consum i, específicament, sobre els seus drets.

Registres del 1811 al 1820 de 1884
« Pàgina 182 »  [ 1 | ... | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | ... | 189 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773