Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

7 d'octubre de 2010

El Busdenit portarà als joves de la comarca al aquest dissabte 9 d'octubre al Concert Jove de Vilaplana

El servei de Busdenit que ha promogut el Consell Comarcal del Baix Camp aquest estiu per portar els joves de la comarca a les festes i concerts que s'organitzen per als joves en diversos municipis de la comarca, farà la última sortida aquest dissabte, 9 d'octubre, per portar tots aquells joves que vulguin assistir al concert jove que tindrà lloc al municipi de Vilaplana.

30 de setembre de 2010

El Consorci de Benestar Social del Camp organitza les I Jornades de formació en polítiques de dones

 
El Consorci de Gestió de Benestar Social del Camp, que està format per l'Ajuntament de Cambrils i pel Consell Comarcal del Baix Camp, ha organitzat les I Jornades de formació en polítiques de dones que es desenvoluparan en tres sessions els dies 15 d'octubre, el 4 de novembre i al gener de l'any vinent.

30 de setembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial

 
El proper dijous, 7 d'octubre, el Consell Comarcal del Baix Camp acull una jornada sobre Responsabilitat Social Empresarial que organitza el Consorci Leader Priorat – Baix Camp. Aquesta activitat divulgativa s'emmarca en el projecte Gestió Sostenible Rural, que pretén implantar polítiques de responsabilitat social empresarial a les entitats i empreses beneficiàries de les ajudes Leader, amb l'objectiu de fomentar una nova cultura empresarial en les organitzacions del medi rural.

30 de setembre de 2010

El Govern invertirà 4 milions d'euros en la millora de les infraestructures de residus del Baix Camp

El Govern de la Generalitat ha aprovat finançar la inversió de 4 milions d'euros per millorar les infraestructures de residus de la comarca del Baix Camp. Així, el Consorci per a la Gestió dels  Residus del Baix Camp podrà millorar l'operativitat del Centre de Gestió de Residus comarcal, les instal·lacions del qual van ser desenvolupades en diferents èpoques de forma totalment independent.

22 de setembre de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp posa en marxa una casa d'oficis

 
El Consell Comarcal del Baix Camp posarà en marxa properament una casa d'oficis adreçada a joves d'entre 16 i 24 anys per facilitar-los la seva formació i inserció laboral. La casa d'oficis tindrà una durada de 12 mesos i impartirà els mòduls de treballador/a forestal, de manteniment de sistemes informàtics, equips i disseny de pàgines web i rehabilitació de la Casa Pairal del municipi de Vinyols i els Arcs.

20 de setembre de 2010

El SIAD del Baix Camp programa 5 xerrades a associacions de dones de la comarca

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp ha programat per aquest segon semestre del 2010 un total de 5 xerrades, que tindran lloc a diferents associacions de dones de Vilanova d'Escornalbou, Prades, Vandellós i L'Hospitalet, Alforja i Mont-roig del Camp. Un total 8 associacions i 200 dones ja han participat d'aquest cicle de xerrades que s'organitzen amb el suport de la Federació de Dones del Baix Camp i l'Institut Català de les Dones.

17 de setembre de 2010

Acaba la segona part del curs per a persones cuidadores no professionals

Dilluns, 20 de setembre, finalitza la segona part del curs per a persones cuidadores no professionals que ha organitzat el Consell Comarcal del Baix Camp al nucli de Miami Platja de Mont-roig del Camp, dins el Programa de Suport Integral que realitza el Departament d'Acció Social i Ciutadania i la Fundació Caixa Catalunya. En total, hi ha pres part 20 persones del nucli de Miami Platja, de Vandellòs i Hospitalet de l'Infant i de Vilanova d'Escornalbou.

16 de setembre de 2010

Obert el període d'inscripcions al Punt Òmnia de Riudoms

 
Des del dia 15 de setembre de 2010 queda obert el període d'inscripcions als cursos de formació que ofereix el Punt Òmnia que el Consell Comarcal del Baix Camp té instal·lat a l'edifici de les Escoles Velles de Riudoms.
Els cursos que s'imparteixen són:
-    Introducció a la informàtica: el curs comença des de zero per a totes aquelles persones que no tenen cap coneixement d'informàtica.

14 de setembre de 2010

Visita dels coordinadors d'emergències municipals del Baix Camp a l'edifici 112

Els coordinadors municipals i comarcals de Protecció Civil del Baix Camp han visitat el  Centre d'Atenció i Gestió de Trucades d'Urgència 112  de Reus el 14 de setembre de 2010, acompanyats per Hortènsia Grau, directora dels Serveis Territorials del Departament d'Interior, Relacions Institucionals i Participació i Joan Mas, conseller comarcal responsable de l'àrea de Serveis d'Assistència als Municipis. En total, han participat en la visita una cinquantena de persones.

11 de setembre de 2010

Josep Masdeu diu que s'ha de ser “agosarats en les idees, tenir en compte les persones i ser rigorosos en la gestió” per commemorar l'11 de Setembre

En el seu discurs de l'acte comarcal de commemoració de l'11 de Setembre, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha destacat que s'ha de ser agosarats en les idees, s'ha de tenir en compte les persones i s'ha de ser rigorosos en la gestió per afrontar els moments de dificultats actuals i superar-los exitosament.

Registres del 1811 al 1820 de 1944
« Pàgina 182 »  [ 1 | ... | 179 | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | ... | 195 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773