Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

12 d'abril de 2010

Sis administracions signen un conveni de col·laboració per ajudar les dones maltractades

Els consells comarcals del Baix Camp, de l'Alt Camp, de la Conca de Barberà, Priorat i els ajuntaments de Reus i Cambrils, signen avui un conveni de col·laboració per gestionar un pis que atén les urgències de dones víctimes de la violència de gènere que han d'abandonar la seva llar i no tenen on anar. Aquest és el quart any que es renova el conveni, i a més s'ha ampliat amb la incorporació del Consell Comarcal de l'Alt Camp.

10 d'abril de 2010

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, inaugura el Centre d'Interpretació Muntanyes de Prades

El conseller d'Innovació, Universitats i Empresa, Josep Huguet, ha inaugurat avui el Centre d'Interpretació Natural i Etnogràfic Muntanyes de Prades, acompanyat del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, de l'alcalde de Prades, Santiago Pons, i del director dels serveis territorials del Departament a Tarragona, Àngel Xifré. Aquest centre s'emmarca en el Pla de Foment Turístic "Muntanyes de la Costa Daurada”.

8 d'abril de 2010

El conseller Josep Huguet visita les principals actuacions del Pla de Foment Turístic

El conseller d'Innovació, Universitats I Empresa de la Generalitat, Josep Huguet, acompanyat pel president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, visitarà dissabte, 10 d'abril, les principals actuacions que s'han començat a realitzar del Pla de Foment Turístic Muntanyes de la Costa Daurada que impulsa l'ens comarcal amb el cofinançament de la Generalitat.

7 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp s'afegeix a la campanya 30+5 de promoció de la salut

Coincidint amb el Dia Mundial de la Salut, el Consell Comarcal del Baix Camp s'afegeix a la campanya 30+5 de la Generalitat de Catalunya per promoure l'activitat física moderada amb 30 minuts al dia i la consumició diària de 5 racions de fruita i verdura.

1 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp posa en marxa una Borsa de Dinamitzadors de Processos Participatius

En el marc de les accions que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp des de la seva àrea de Participació s'ha posat en marxa una Borsa de Dinamitzadors/res de Processos Participatius formada per 20 responsables tècnics en diverses administracions i departaments. La Borsa s'ofereix a entitats públiques (ajuntaments, consells comarcals, etc.) i empreses del Camp de Tarragona que estiguin interessades a dur a terme processos de participació ciutadana.

31 de març de 2010

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Baix Camp (SIAD) ofereix xerrades a les dones de la comarca

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp ofereix a la trentena d'associacions de dones de la comarca un programa de xerrades que s'han de desenvolupar durant aquest trimestre.

26 de març de 2010

La Selva del Camp acull l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones

 
La Selva del Camp va acollir ahir dijous 25 de març l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones que l'Institut Català de les Dones (ICD) de la Generalitat ha organitzat al Camp de Tarragona, amb la col•laboració de l'Ajuntament del municipi i del Consell Comarcal del Baix Camp.

23 de març de 2010

Colònies d'estiu 2010 del Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp

 
El 14 d'abril de 2010 s'obre el termini per participar en algun dels tres torns de colònies que organitzen el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp a l'Alberg la Solana, una finca rústica habilitada situada a Salàs de Pallars en la Conca Alta de Tremp, a tocar del riu Noguera Pallaresa on s'hi podran fer activitats relacionades amb la natura, activitats aquàtiques, esports d'aventura, tallers i jocs educatius, entre d'altres.

22 de març de 2010

Professionals dels Serveis Socials tracten sobre la pràctica de l'ètica al Consell Comarcal del Baix Camp

El Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat avui un curs sobre “Practica l'Ètica dels Serveis Socials” que s'adreça als professionals de serveis socials dels ens locals, així com aquells professionals d'altres organitzacions interessats. En total hi prenen part un total de 20 persones.

22 de març de 2010

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'incorpora al servei de gestió integral de l'aigua del Consell Comarcal del Baix Camp

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Josep Castellnou, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, han signat avui, 22 de març, el conveni de delegació a favor de la comarca del servei d'abastament d'aigua i de manteniment del clavegueram d'aquest municipi.

Registres del 1821 al 1830 de 1867
« Pàgina 183 »  [ 1 | ... | 180 | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773