Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

17 de juny de 2010

Acte de cloenda de l'Escola Taller Baix Camp 5

 
Dilluns 21 de juny de 2010 tindrà lloc l'acte de cloenda de l'Escola Taller Baix Camp 5 del Consell Comarcal del Baix Camp a les 12h a la sala de plens. L'acte serà presidit pel president de l'entitat el Sr. Josep Masdeu Isern i el director del SOC de Tarragona, el Sr. Ramón Inglés.

17 de juny de 2010

Visita d'obres al parc fotovoltaic del Centre de Gestió de Residus del Baix Camp

 
Demà divendres, 18 de juny, a les 9.30 h, a planta comarcal de compostatge de Botarell tindrà lloc una visita d'obres per conéixer els treballs de desenvolupament del Parc Fotovoltaic sobre cobertes que s'hi està instal·lant.
La visita serà presidida pel Sr. Xavier Sabaté, delegat del govern, el Sr. Josep Masdeu, president del Consell Comarcal del Baix Camp, i el Sr. Ernest Benito, director dels Serveis Territorials d'Economia i Finances, el Sr.

14 de juny de 2010

El Consell Consultiu de la Gent Gran tracta sobre les pensions

L'assemblea del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp, celebrada el 14 de juny, ha tractat sobre el sistema de pensions amb l'exposició dels responsables tècnics de l'Institut Nacional de la Seguretat Social.

11 de juny de 2010

El Baix Camp promociona el Dia Mundial del Donant amb una campanya de donacions al Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Camp promociona el Dia Mundial del Donant que tindrà lloc el proper 14 de juny amb l'organització d'una campanya de donació de sang a les dependències de l'ens comarcal. Amb aquesta actuació serà el primer ens comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en organitzar a la seva seu una campanya de donació de sang, i ho fa conjuntament amb l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp.

11 de juny de 2010

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, en l'obertura del congrés FSP- UGT

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat l'11 de juny en l'acte d'inauguració del 6è Congrés de la Federació de Serveis Públics (FSP) d'UGT, que ha tingut lloc a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Durant la breu salutació que ha fet als congressistes ha remarcat la necessitat que hi hagi un esforç conjunt de totes les administracions i organismes públics per superar la crisi, en uns moments de molta dificultat.

10 de juny de 2010

Campanya de Donació de Sang al Consell Comarcal del Baix Camp

 
El Consell Comarcal del Baix Camp és el primer ens comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en organitzar a les seves dependències una campanya de donació de sang, conjuntament amb l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp. La campanya serà el proper divendres, 11 de maig durant tot el matí fins les 14 hores.

9 de juny de 2010

Homenatge a la primera presidenta de la Federació de Dones del Baix Camp

Maria Valls, la que va ser la primera presidenta de la Federació de Dones del Baix Camp, ha rebut un sentit homenatge per part de les seves companyes en el transcurs de la XVII Trobada Comarcal que ha tingut lloc el 9 de juny a Camarles (Baix Ebre).

8 de juny de 2010

Les dones del Baix Camp celebren la seva XVII Trobada al Baix Ebre

 
Unes 400 dones d'una trentena d'associacions del Baix Camp participen dimecres 9 de juny en la seva trobada anual, que arriba a la XVIIena edició. En aquesta ocasió, la diada festiva es realitza a la comarca del Baix Ebre . Concretament el programa és el següent:
 
09.30 h    Arribada al centre de negocis-viver d'empreses del Baix Ebre a Camarles
10.

3 de juny de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i la Unió de Botiguers de Reus fomenten el sistema arbitral de consum

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i la nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, Leonor Bartolí, han signat avui 3 de juny al Consell Comarcal del Baix Camp un conveni de col·laboració per fomentar l'adhesió dels comerços al Sistema Arbitral de Consum. Fins ara al conjunt de la comarca n'hi ha gairebé 200 comerços adherits, 130 dels quals són de Reus.

31 de maig de 2010

Obert el termini per apuntar-se als viatges que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp

 
El departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp ha obert el termini per participar en algun dels viatges programats per aquest 2010 per a la gent de la comarca.
Aquest any les destinacions programades són Rússia Imperial, la Ruta Colombina, i Galícia. La informació s'ha fet arribar als ajuntaments de la comarca, així com a les associacions de Gent Gran i de Dones.

Registres del 1831 al 1840 de 1911
« Pàgina 184 »  [ 1 | ... | 181 | 182 | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773