Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

7 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp, l'únic del Camp i les Terres de l'Ebre en signar l'acta fundacional de la xarxa de prevenció de drogodependències

El Consell Comarcal del Baix Camp és l'únic consell comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que ha signat l'acta fundacional de la Xarxa Perifèrics de prevenció en drogodependències. El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat aquest divendres 7 de maig en l'acte de signatura del document fundacional de la Xarxa, en un acte presidit per la consellera de Salut, Marina Geli, que s'ha realitzat a l'Ajuntament de Lleida.

6 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp signa la creació de la Xarxa Perifèrics de prevenció en drogodependències

Divendres 7 de maig, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, participa en l'acte de signatura del document fundacional de la Xarxa Perifèrics de prevenció en drogodependències en un acte presidit per la consellera de Salut, Marina Geli, que es realitza a l'Ajuntament de Lleida. El Consell Comarcal del Baix Camp és l'únic consell comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que forma part d'aquesta Xarxa.

5 de maig de 2010

El 17 de maig finalitza el termini per als nous ajuts per al lloguer

 
El passat 16 d'abril de 2010 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria MAH 1100/2010, de 8 d'abril, per la qual s'obria el període de presentació de sol•licituds per optar a les prestacions permanents per al pagament de lloguer corresponents a l'any 2010.

5 de maig de 2010

L'Inter Baix Camp viatja a la Normandia per celebrar els 40 anys de l'Europa Exchanges

 
El 6 de maig de 2010, representants de l'Associació Inter Baix Camp junt amb la coral “Floc” d'Alforja viatgen a la Normandia (França) per celebrar els 40 anys de l'Associació Europa Exchanges. Aquesta associació va néixer després de la Segona Guerra Mundial per recompondre la relació d'amistat entre França, Alemanya i Anglaterra. Posteriorment, aquesta entitat ha estès relació amb altres països, entre els quals hi ha Catalunya i, concretament el Baix Camp.

29 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels consumidors a La Selva del Camp

 
El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum i l'Associació de Dones de La Selva del Camp, una xerrada gratuïta sobre “El consum en general” on es donarà resposta a consultes i dubtes dels consumidors en temes generals de consum i, específicament, sobre els seus drets.

28 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova el primer Pla Comarcal d'Assistència i Suport als municipis en matèria de Protecció Civil del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat avui dimecres, 28 d'abril, per unanimitat el primer Pla Comarcal d'Assistència i Suport als municipis en matèria de Protecció Civil (PAS-PC Baix Camp) del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquest document estableix les actuacions que ha de realitzar el Consell Comarcal per tal de coordinar i donar suport a les actuacions que realitzin els municipis en situacions d'emergència.

28 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp nomena els seus representants al Consell de Direcció del Consorci de Benestar Social del Camp

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp fet avui dimecres, 28 d'abril, ha aprovat per unanimitat el nomenament del seus representants al Consell de Direcció del Consorci de Benestar Social del Camp. Concretament, i d'acord amb els estatuts de l'ens, s'ha nomenat el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu; la consellera comarcal de l'àrea de Serveis Socials, Gemma Capella; i quatre representants més que són: Lídia Bargas, Josep Castellnou, Joan Recasens i Joan Gallardo.

28 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova el primer Pla Comarcal d'Assistència i Suport als municipis en matèria de Protecció Civil del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

 
El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp va aprovar dimecres, 28 d'abril, per unanimitat el primer Pla Comarcal d'Assistència i Suport als municipis en matèria de Protecció Civil (PAS-PC Baix Camp) del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquest document estableix les actuacions que ha de realitzar el Consell Comarcal per tal de coordinar i donar suport a les actuacions que realitzin els municipis en situacions d'emergència.

20 d'abril de 2010

Avís als passatgers afectats per les cancel·lacions de vols com a conseqüència d'un núvol de cendres produït per una erupció volcànica a Islàndia

 
El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum recomanen a les persones usuàries afectades per les cancel•lacions de vols com a conseqüència d'un núvol de cendres produït per una erupció volcànica a Islàndia, que contactin amb:
- La seva companyia aèria i s'informin
- La seva agència de viatges si el seu vol forma part d'un viatge combinat.

20 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels consumidors a Prades

 
El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum i l'Associació de Dones de Prades, una xerrada gratuïta sobre “El consum en general” on es donarà resposta a consultes i dubtes dels consumidors en temes generals de consum i, específicament, sobre els seus drets.

Registres del 1851 al 1860 de 1909
« Pàgina 186 »  [ 1 | ... | 183 | 184 | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 191 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773