Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

5 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp reuneix els coordinadors municipals d'emergències

Dilluns, 5 de juliol, ha tingut lloc al Consell Comarcal del Baix Camp la primera reunió dels coordinadors municipals d'emergències, després que 23 dels 28 municipis de la comarca ja hagin aprovat el conveni d'adhesió al Pla d'Assistència i Suport als municipis el Baix Camp en matèria de Protecció Civil (PAS-PC Baix Camp).

1 de juliol de 2010

La Junta de Portaveus del Consell Comarcal del Baix Camp es posicionarà sobre la sentència de l'Estatut

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha anunciat la propera reunió extraordinària de la Junta de Portaveus de l'ens per tal de consensuar una declaració comuna sobre la sentència del Tribunal Constitucional sobre l'Estatut. Masdeu va fer aquesta proposta al Ple del Consell Comarcal del 30 de juny de 2010 després d'una intervenció del conseller comarcal de CiU, Lluís M.

1 de juliol de 2010

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp aprova les mesures per reduir el dèficit

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del 30 de juny de 2010 ha aprovat per unanimitat de totes les forces polítiques representades (PSC, CiU, ERC, PP, IC-V i FIC) les mesures extraordinàries per a la reducció del dèficit públic, que es basen en reduir un 7 % les compensacions econòmiques que pertoquin als consellers i conselleres comarcals, d'un 5 % al personal laboral i de diversos percentatges fins a un 5 % en el cas dels funcionaris de la corporació per als diversos conceptes salarials.

1 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de l'Albiol signaran un conveni per arranjar el camí Mas Vidal

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de 30 de juny de 2010 va aprovar per unanimitat el conveni amb l'Ajuntament de l'Albiol que ha de regular la col·laboració entre ambdues institucions per a l'arranjament del camí Mas Vidal d'aquest municipi, que té un pressupost de 40.800 euros(IVA inclòs).

1 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Mont-roig renoven l'acord de cooperació pel transport escolar

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de 30 de juny de 2010 va aprovar per unanimitat el conveni de col·laboració amb l'Ajuntament de Mont-roig del Camp en matèria de transport escolar per al curs 2010-2011 per tal que l'ens comarcal, a petició del Consistori, contracti i gestioni aquest servei dels alumnes residents als nuclis de Miami i de diferents urbanitzacions que estan escolaritzats en centres docents de Mont-roig.

1 de juliol de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp declara bé cultural d'interès local els rentadors de Pratdip

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de 30 de juny de 2010 va aprovar per unanimitat la declaració de bé cultural d'interès local dels rentadors de Pratdip, a petició de l'Ajuntament del municipi, ja que la competència per emetre aquesta declaració és de l'ens comarcal en el cas de les poblacions que tenen menys de 5.000 habitants.

22 de juny de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp guardonat amb motiu dels 30 anys del PUOSC

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha rebut de mans del president de la Generalitat, José Montilla, un reconeixement a la millor actuació del període 2004-2007 del Pla Únic d'Obres i Serveis de Catalunya (PUOSC) amb motiu dels 30 anys d'aquest programa.Aquest ha estat l'únic guardó que s'ha atorgat a un consell comarcal de Catalunya, i ha estat 1 dels 6 reconeixements fets per la Generalitat de les 27.

22 de juny de 2010

L'Oficina de Consum del Baix Camp retira joguines aquàtiques del mercat

Inspectores de l'Oficina Comarcal d'Informació al Consumidor (OCIC) del Consell Comarcal del Baix Camp han retirat del mercat  10 joguines aquàtiques que es venien en 4 establiments comercials de Cambrils perquè no complien la normativa vigent en matèria d'etiquetatge i seguretat. Aquesta actuació s'ha dut a terme el 22 de juny a petició de l'Ajuntament de Cambrils, que també ha inspeccionat que els comerços complissin també la normativa municipal d'establiments comercials.

21 de juny de 2010

El 60 % dels alumnes de l'Escola Taller té feina o torna a l'ensenyament reglat

El Consell Comarcal del Baix Camp tanca la seva cinquena escola taller, que ha aconseguit que un 30 per cent dels alumnes trobin feina gràcies al seu pas per l'Escola i que un altre 30 per cent reprengui la seva formació reglada mitjançant cicles formatius.

18 de juny de 2010

Tobada de Centres Oberts i Programes Diürns del Baix Camp a l'Hospitalet de l'Infant

 
El dia 19 de juny de 2010 es realitza una trobada de centres oberts i programes diürns a l'Hospitalet de l'Infant. És una iniciativa del departament d'Atenció Primària dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp per facilitar un espai de coneixença i d'intercanvi entre els diferents centres oberts de la comarca, on hi assisteixen infants d'edats compreses entre 3 i 13 anys que formen part d'un col•lectiu amb necessitats especials.

Registres del 1871 al 1880 de 1962
« Pàgina 188 »  [ 1 | ... | 185 | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | ... | 197 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773