Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

11 de juny de 2010

El Baix Camp promociona el Dia Mundial del Donant amb una campanya de donacions al Consell Comarcal

El Consell Comarcal del Baix Camp promociona el Dia Mundial del Donant que tindrà lloc el proper 14 de juny amb l'organització d'una campanya de donació de sang a les dependències de l'ens comarcal. Amb aquesta actuació serà el primer ens comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en organitzar a la seva seu una campanya de donació de sang, i ho fa conjuntament amb l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp.

11 de juny de 2010

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, en l'obertura del congrés FSP- UGT

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat l'11 de juny en l'acte d'inauguració del 6è Congrés de la Federació de Serveis Públics (FSP) d'UGT, que ha tingut lloc a l'Auditori Josep Carreras de Vila-seca. Durant la breu salutació que ha fet als congressistes ha remarcat la necessitat que hi hagi un esforç conjunt de totes les administracions i organismes públics per superar la crisi, en uns moments de molta dificultat.

10 de juny de 2010

Campanya de Donació de Sang al Consell Comarcal del Baix Camp

 
El Consell Comarcal del Baix Camp és el primer ens comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre en organitzar a les seves dependències una campanya de donació de sang, conjuntament amb l'Associació de Donants de Sang del Baix Camp. La campanya serà el proper divendres, 11 de maig durant tot el matí fins les 14 hores.

9 de juny de 2010

Homenatge a la primera presidenta de la Federació de Dones del Baix Camp

Maria Valls, la que va ser la primera presidenta de la Federació de Dones del Baix Camp, ha rebut un sentit homenatge per part de les seves companyes en el transcurs de la XVII Trobada Comarcal que ha tingut lloc el 9 de juny a Camarles (Baix Ebre).

8 de juny de 2010

Les dones del Baix Camp celebren la seva XVII Trobada al Baix Ebre

 
Unes 400 dones d'una trentena d'associacions del Baix Camp participen dimecres 9 de juny en la seva trobada anual, que arriba a la XVIIena edició. En aquesta ocasió, la diada festiva es realitza a la comarca del Baix Ebre . Concretament el programa és el següent:
 
09.30 h    Arribada al centre de negocis-viver d'empreses del Baix Ebre a Camarles
10.

3 de juny de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i la Unió de Botiguers de Reus fomenten el sistema arbitral de consum

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i la nova presidenta de la Unió de Botiguers de Reus, Leonor Bartolí, han signat avui 3 de juny al Consell Comarcal del Baix Camp un conveni de col·laboració per fomentar l'adhesió dels comerços al Sistema Arbitral de Consum. Fins ara al conjunt de la comarca n'hi ha gairebé 200 comerços adherits, 130 dels quals són de Reus.

31 de maig de 2010

Obert el termini per apuntar-se als viatges que organitza el Consell Comarcal del Baix Camp

 
El departament de Turisme del Consell Comarcal del Baix Camp ha obert el termini per participar en algun dels viatges programats per aquest 2010 per a la gent de la comarca.
Aquest any les destinacions programades són Rússia Imperial, la Ruta Colombina, i Galícia. La informació s'ha fet arribar als ajuntaments de la comarca, així com a les associacions de Gent Gran i de Dones.

28 de maig de 2010

El president del Consell Comarcal del Baix Camp participa de la col·locació de la primera pedra de la residència per a gent gran Misericòrdia de Reus

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat avui divendres 28 de maig, en l'acte de col·locació de la primera pedra de la residència assistida i centre de dia Misericòrdia de la Fundació STS. L'acte era presidit per la consellera d'Acció Social i Ciutadania, Carme Capdevila. Aquest equipament que s'ubica a la carretera de Cambrils, darrera del santuari de Misericòrdia de Reus, tindrà més de 6.

27 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Col·legi d'Enginyers Agrònoms col·laboraran per l'assistència tècnica als municipis

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i el degà del Col·legi Oficial d'Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC), Josep M. Rofes, han signat avui dijous, 27 de maig un conveni per establir un acord marc de col·laboració entre les dues institucions i promoure entre els municipis les funcions d'assessorament i suport que poden oferir els enginyers agrònoms en la gestió tècnica municipal.

27 de maig de 2010

Gemma Capella assumeix l'alcaldia d'Alforja

La fins ara regidora d'Ensenyament, Serveis Socials, Immigració i Ciutadania de l'Ajuntament d'Alforja, Gemma Capella Ferré, ha estat escollida avui, 27 de maig, alcaldessa d'Alforja en el transcurs del Ple Extraordinari que ha tingut lloc a les 19.30 hores a la Sala d'Actes de la Casa de Cultura d'aquest municipi. L'elecció de Capella es produeix després que el passat 18 de maig va traspassar l'alcalde Josep Viñas Juncosa per malaltia.

Registres del 1881 al 1890 de 1958
« Pàgina 189 »  [ 1 | ... | 186 | 187 | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | ... | 196 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773