Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

17 de maig de 2010

El Consell de Direcció Territorial de la Generalitat al Camp de Tarragona es reuneix per primer cop al Consell Comarcal del Baix Camp

El Consell de Direcció de l'Administració Territorial de la Generalitat al Camp de Tarragona es reunirà demà dimarts, 18 de maig, a la Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp.

13 de maig de 2010

XXIII Trobada de la Gent Gran del Consell Consultiu Comarcal del Baix Camp

 
 
El proper 20 de maig de 2010 gairebé 400 persones participen en la XXIII Trobada Comarcal de la Gent Gran del Consell Consultiu Comarcal del Baix Camp a Mont-roig del Camp. La trobada començarà a les 10.30h a l'Ermita Mare de Déu de la Roca, i a partir de llavors estan previstes diferents activitats al llarg de la jornada entre les quals es troba la visita de l'església de Mont-roig del Camp, el Centre Miró i el Casal d'Avis de Sant Jaume a Miami Platja.

13 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum alerten sobre les assegurances del tipus d'interès de les hipoteques

 
El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana del Consum tenen coneixement que un determinat producte financer vinculat a la hipoteca: "Swap" o "clip hipotecari" o "cobertura de tipus d'interès" o "IRS" o "permuta financera" pot arribar a comportar greus perjudicis econòmics als usuaris que no han estat suficientment informats, per això recomana que, abans de contractar-lo, tingueu en compte els aspectes següents:
 
...

7 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp, l'únic del Camp i les Terres de l'Ebre en signar l'acta fundacional de la xarxa de prevenció de drogodependències

El Consell Comarcal del Baix Camp és l'únic consell comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que ha signat l'acta fundacional de la Xarxa Perifèrics de prevenció en drogodependències. El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat aquest divendres 7 de maig en l'acte de signatura del document fundacional de la Xarxa, en un acte presidit per la consellera de Salut, Marina Geli, que s'ha realitzat a l'Ajuntament de Lleida.

6 de maig de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp signa la creació de la Xarxa Perifèrics de prevenció en drogodependències

Divendres 7 de maig, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, participa en l'acte de signatura del document fundacional de la Xarxa Perifèrics de prevenció en drogodependències en un acte presidit per la consellera de Salut, Marina Geli, que es realitza a l'Ajuntament de Lleida. El Consell Comarcal del Baix Camp és l'únic consell comarcal del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre que forma part d'aquesta Xarxa.

5 de maig de 2010

El 17 de maig finalitza el termini per als nous ajuts per al lloguer

 
El passat 16 d'abril de 2010 es va publicar al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria MAH 1100/2010, de 8 d'abril, per la qual s'obria el període de presentació de sol•licituds per optar a les prestacions permanents per al pagament de lloguer corresponents a l'any 2010.

5 de maig de 2010

L'Inter Baix Camp viatja a la Normandia per celebrar els 40 anys de l'Europa Exchanges

 
El 6 de maig de 2010, representants de l'Associació Inter Baix Camp junt amb la coral “Floc” d'Alforja viatgen a la Normandia (França) per celebrar els 40 anys de l'Associació Europa Exchanges. Aquesta associació va néixer després de la Segona Guerra Mundial per recompondre la relació d'amistat entre França, Alemanya i Anglaterra. Posteriorment, aquesta entitat ha estès relació amb altres països, entre els quals hi ha Catalunya i, concretament el Baix Camp.

29 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp informa sobre els drets dels consumidors a La Selva del Camp

 
El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, amb la col·laboració de l'Agència Catalana del Consum i l'Associació de Dones de La Selva del Camp, una xerrada gratuïta sobre “El consum en general” on es donarà resposta a consultes i dubtes dels consumidors en temes generals de consum i, específicament, sobre els seus drets.

28 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova el primer Pla Comarcal d'Assistència i Suport als municipis en matèria de Protecció Civil del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat avui dimecres, 28 d'abril, per unanimitat el primer Pla Comarcal d'Assistència i Suport als municipis en matèria de Protecció Civil (PAS-PC Baix Camp) del Camp de Tarragona i les Terres de l'Ebre. Aquest document estableix les actuacions que ha de realitzar el Consell Comarcal per tal de coordinar i donar suport a les actuacions que realitzin els municipis en situacions d'emergència.

28 d'abril de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp nomena els seus representants al Consell de Direcció del Consorci de Benestar Social del Camp

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp fet avui dimecres, 28 d'abril, ha aprovat per unanimitat el nomenament del seus representants al Consell de Direcció del Consorci de Benestar Social del Camp. Concretament, i d'acord amb els estatuts de l'ens, s'ha nomenat el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu; la consellera comarcal de l'àrea de Serveis Socials, Gemma Capella; i quatre representants més que són: Lídia Bargas, Josep Castellnou, Joan Recasens i Joan Gallardo.

Registres del 1901 al 1910 de 1962
« Pàgina 191 »  [ 1 | ... | 188 | 189 | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | ... | 197 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773