Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

31 de març de 2010

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones del Baix Camp (SIAD) ofereix xerrades a les dones de la comarca

El Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp ofereix a la trentena d'associacions de dones de la comarca un programa de xerrades que s'han de desenvolupar durant aquest trimestre.

26 de març de 2010

La Selva del Camp acull l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones

 
La Selva del Camp va acollir ahir dijous 25 de març l'acte commemoratiu del Dia Internacional de les Dones que l'Institut Català de les Dones (ICD) de la Generalitat ha organitzat al Camp de Tarragona, amb la col•laboració de l'Ajuntament del municipi i del Consell Comarcal del Baix Camp.

23 de març de 2010

Colònies d'estiu 2010 del Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp

 
El 14 d'abril de 2010 s'obre el termini per participar en algun dels tres torns de colònies que organitzen el Consell Esportiu i el Consell Comarcal del Baix Camp a l'Alberg la Solana, una finca rústica habilitada situada a Salàs de Pallars en la Conca Alta de Tremp, a tocar del riu Noguera Pallaresa on s'hi podran fer activitats relacionades amb la natura, activitats aquàtiques, esports d'aventura, tallers i jocs educatius, entre d'altres.

22 de març de 2010

Professionals dels Serveis Socials tracten sobre la pràctica de l'ètica al Consell Comarcal del Baix Camp

El Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat avui un curs sobre “Practica l'Ètica dels Serveis Socials” que s'adreça als professionals de serveis socials dels ens locals, així com aquells professionals d'altres organitzacions interessats. En total hi prenen part un total de 20 persones.

22 de març de 2010

Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant s'incorpora al servei de gestió integral de l'aigua del Consell Comarcal del Baix Camp

L'alcalde de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, Josep Castellnou, i el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, han signat avui, 22 de març, el conveni de delegació a favor de la comarca del servei d'abastament d'aigua i de manteniment del clavegueram d'aquest municipi.

18 de març de 2010

El Baix Camp exhibirà la Marca de Cuina Catalana en 5 restaurants

La Fundació Institut Català de la Cuina, amb la col·laboració del Consell Comarcal del Baix Camp, ha iniciat una campanya de difusió perquè els consumidors puguin identificar tots els establiments de restauració que elaboren cuina tradicional catalana.

18 de març de 2010

Es presenten les ajudes al turisme Pladetur

 
Avui 18 de març s'ha presentat a la seu del Consell Comarcal del Baix Camp la presentació del Pla de Desenvolupament del Turisme (Pladetur) 2010. La presentació ha anat a càrrec del president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Madeu, i del director dels Serveis Territorials d'Innovació, Universitats i Empresa a Tarragona, Àngel Xifré.

26 de febrer de 2010

El Departament de Treball finançarà la contractació de 390 persones aturades al Baix Camp amb una mesura extraordinària anticrisi

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i la consellera de Treball de la Generalitat, Mar Serna, han explicat avui l'impuls del Govern a les polítiques d'ocupació mitjançant el projecte extraordinari de plans d'ocupació que ha convocat el departament i que al Baix Camp suposarà la contractació de fins a 390 persones aturades.

8 de febrer de 2010

El Baix Camp tindrà un dels parcs fotovoltaics sobre coberta més grans de Catalunya

El Consorci de Gestió de Residus del Baix Camp i l'empresa COMSA EMTE han presentat el projecte del Parc Fotovoltaic del Centre de Residus del Baix Camp, que serà un dels parcs sobre coberta més importants de Catalunya. El projecte preveu la instal·lació de plaques solars fotovoltaiques a les cobertes de les plantes de tractament de residus (planta comarcal de compostatge i planta de tractament mecànicobiològica), amb una inversió de 8,6 milions d'Euros.

5 de febrer de 2010

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Registre de Sol·licitants d'Habitatge Protegit

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i el conseller de Medi Ambient i Habitatge de la Generalitat, Francesc Baltasar, han signat avui 5 de febrer, el conveni d'adhesió al Registre de Sol•licitants d'Habitatge Protegit. Aquest Registre és l'eina on tots els ciutadans de Catalunya s'han d'inscriure per optar a un habitatge amb protecció oficial.

Registres del 1921 al 1930 de 1962
« Pàgina 193 »  [ 1 | ... | 190 | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773