Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

4 de febrer de 2010

Es presenta l'estudi de necessitats formatives a la comarca del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp va presentar ahir dijous 4 de febrer l'estudi de necessitats formatives de la comarca del Baix Camp que es realitzarà durant aquest trimestre. L'estudi pretén detectar l'oferta formativa de la comarca i les necessitats/motivacions que tenen els joves a l'hora de formar-se per a accedir al món del treball.

18 de gener de 2010

Impuls a les polítiques de joventut entre 1.200 joves de 5 municipis del Baix Camp

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i els alcaldes de Prades, Santiago Pons; de Vilaplana, Tomàs Bigorra; de Vilanova d'Escornalbou, Sergi Ciurana; d'Alforja, Josep Viñas; i l'alcalde d'Almoster, Àngel Xifré, han signat un conveni de col·laboració per donar suport a les polítiques de joventut en aquests municipis.

10 de desembre de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova un pressupost de 48 milions d'euros per al 2010

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat avui, 10 de desembre de 2009, a partir de les 18 h, ha aprovat per unanimitat el pressupost per a l'exercici 2010, que en el seu muntant global puja a 48,5 milions d'Euros. Tots els portaveus dels grups (PSC, CiU, ERC, PPC, IC-V i la FIC) han valorat l'esforç de contenció del pressupost però també el treball fet per aconseguir tirar els projectes endavant malgrat les dificultats de la complicada conjuntura econòmica d'aquests moments.

3 de desembre de 2009

El conseller de Governació elogia la gestió dels serveis que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp

El conseller de Governació i Administracions Públiques, Jordi Ausàs, ha elogiat la gestió dels serveis que realitza el Consell Comarcal del Baix Camp, durant la primera visita oficial que ha fet a l'ens comarcal. Ausàs ha pogut conèixer en una reunió mantinguda amb el president del Consell, Josep Masdeu, el model de gestió mancomunada dels serveis comarcals i com aquest model, a través de societats de capital públic o mixt, ha permès millorar la qualitat dels serveis i els ha fet més eficients.

23 de novembre de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp al Circuit del Camp de Tarragona per a l'abordatge de la violència masclista

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, ha participat avui en l'acte de signatura i constitució de la Mesa Institucional del Camp de Tarragona per a l'abordatge de la violència masclista, que inclou tots els departaments de la Generalitat, els consells comarcals del Camp de Tarragona, els ajuntaments de Tarragona, Reus, Valls, Salou, el Vendrell, Calafell, la Fiscalia i l'Audiència de Tarragona, els col·legis d'Advocats de Tarragona i Reus, el Col·legi de Periodistes de la ...

19 de novembre de 2009

Experiències de participació ciutadana al Consell Comarcal del Baix Camp

Dijous, 19 de novembre, a partir de les 9.30 hores i fins les 14 hores ha tingut lloc al Consell Comarcal del Baix Camp una jornada sobre 7 experiències de participació ciutadana a la comarca en la que han participat alcaldes i tècnics de participació de diferents municipis del Baix Camp. La jornada ha servit per tancar un curs sobre participació que s'ha desenvolupat en 3 mòduls amb una durada total de 18  hores. Han pres part una vintena de persones.

13 de novembre de 2009

Resultat del procés de selecció EAIA i Serveis Bàsics

Resultat del procés de selecció de les places que s'adscriuran a l'EAIA Supramunicipal (equips d'atenció a la Infància i a l'Adolescència) i a Serveis Bàsics del Consell Comarcal del Baix Camp.
(veure documentació adjunta)

22 d'octubre de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp inicia la formació en participació ciutadana

Dimecres 21 d'octubre de 2009 va tenir lloc al municipi de Pratdip el primer dels quatre mòduls formatius gratuïts previstos al Baix Camp sobre Participació Ciutadana. L'expert en participació ciutadana i professor de la UAB, el Dr. Òscar Rebollo va ser l'encarregat de conduir la sessió a la que van assistir una vintena de persones.

19 d'octubre de 2009

El nou Consorci de Gestió dels Serveis Socials del Camp tindrà 100 treballadors i 4,5 milions d'euros de pressupost

El nou Consorci Públic de Gestió dels Serveis Socials del Camp que crearan properament l'Ajuntament de Cambrils i el Consell Comarcal del Baix Camp tindrà 100 treballadors i un pressupost de gestió de 4,5 milions d'euros. Aquest nou ens, que té amb el vistiplau del Departament d'Acció Social i Ciutadania de la Generalitat de Catalunya, aglutinarà així els treballadors de les àrees de serveis socials de les dues institucions i el pressupost que ambdós administracions locals gestionen actualment.

25 de setembre de 2009

L'Escola Taller Baix Camp 5 visita la Fira de Sant Miquel de Lleida

L'Escola Taller Baix Camp 5, que promou el Consell Comarcal del Baix Camp dins del seu programa formatiu - laboral, té programada pel proper dia 28 de setembre una sortida a Lleida per a visitar la Fira de Sant Miquel i l'Oficina d'Atenció al Ciutadà (OAC ) de l'Ajuntament de Lleida., que va ser pionera en l'organització d'un servei específic d'atenció als ciutadans.

Registres del 1931 al 1940 de 1962
« Pàgina 194 »  [ 1 | ... | 191 | 192 | 193 | 194 | 195 | 196 | 197 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773