Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

28 de juliol de 2020

El Consell exposa els seus programes de regeneració agrària a Capafonts

El Consell Comarcal del Baix Camp exposa els seus programes de regeneració agrària aquest diumenge 2 d'agost a Capafonts. Durant la xerrada i el debat obert es tractaran temes com la repoblació dels municipis d'interior del Baix Camp mitjançant projectes sostenibles al medi rural, que inclouen formació en Agricultura Regenerativa i que es duen a terme des del Consell a través del programa Joves amb Talent.

28 de juliol de 2020

El Ple aprova una modificació de crèdit de 2 M€

En el Ple de Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el dimarts 29 de juliol va aprovar la primera modificació de crèdit per valor 2.037.295,43 euros, dels quals gairebé 82.000 euros es van destinar a incrementar les partides de suport social i a despeses diverses per la COVID19. La modificació de crèdit també incorpora ingressos provinents de diverses subvencions presentades per l'ens comarcal aprovades amb posterioritat a l'aprovació del pressupost, per valor de 1.867.301,95 euros.

24 de juliol de 2020

Visita a la Casa Pairal d'Antoni Gaudí

El Consell Comarcal del Baix Camp us proposa conèixer la Casa Pairal d'Antoni Gaudí, un lloc emblemàtic on descobrireu els orígens del genial arquitecte i l'entorn urbà i natural que el van inspirar. El recorregut de la visita inclou el taller de caldereria, de forja i l'habitatge familiar de l'època, un audiovisual i una exposició permanent de plànols a escala d'algunes de les obres d'Antoni Gaudi, obra de l'arquitecte Hiroya Tanaka.

24 de juliol de 2020

L'Oficina de Consum ha gestionat 1.234 expedients des de la declaració de l'estat d'alarma

Des de la declaració de l'estat d'alarma el passat 14 de març, l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp ha gestionat 1.234 expedients sobre consultes, reclamacions, queixes i denúncies. Consultes De les 952 consultes rebudes, 284 han estat per temes relacionats amb la COVID-19. L'Oficina destaca que, des de principis d'any fins al 21 de juliol de 2020, el departament ha rebut 1.283 consultes, una xifra que supera les rebudes al llarg de tot l'any 2019, que van ser 1.270.

23 de juliol de 2020

Ple del Consell Comarcal del Baix Camp de 28 de juliol de 2020 a les 18.15h

El Consell Comarcal del Baix Camp celebra una sessió plenària el proper 28 de juliol a les 18.15h. La sessió es realitza de manera telemàtica i es pot seguir en directe a través d'aquest enllaç. Ordre del dia: 1. Aprovació de l'esborrany de l'acta de la sessió anterior de 26 de maig de 2020 Informes de la Presidència Assumptes de la Comissió Informativa de Règim Interior 2.- Aprovació inicial de l'expedient de modificació de crèdit 1/2020 3.

21 de juliol de 2020

Consell i PIMEC col·laboren per enfortir les empreses dels municipis amb menys recursos

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, s'ha reunit avui amb el president de PIMEC Baix Camp, José María Caballero, i la secretària territorial de PIMEC Tarragona, Gemma Gasulla, per estudiar accions de col•laboració entre ambdues entitats i d'aquesta manera donar suport a les micro, petites i mitjanes empreses (Pimes) i a les persones treballadores autònomes, especialment en aquests temps de pandèmia, per la gran afectació que la crisi sanitària està tenint en ...

20 de juliol de 2020

Ajuts vigents de la Generalitat de Catalunya en temps de pandèmia

El Consell Comarcal del Baix Camp recorda a la ciutadania l'actualitat dels ajuts de la Generalitat de Catalunya per fer front a la conjuntura de la pandèmia. Els diferents tipus d'ajuts que encara són vigents estan classificats segons: consum, persones treballadores, economia personal i familiar, habitatge, empreses i persones autònomes. Ajuts de consum: Descomptes en la factura de la llum (sense termini).

20 de juliol de 2020

Nova prestació per gaudir d'activitats de lleure educatiu a Catalunya

El Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya obre una nova convocatòria d'ajuts a famílies en situació de vulnerabilitat. En aquest cas es tracta d'una prestació extraordinària per promoure el lleure educatiu dels nens, les nenes i el jovent a Catalunya. L'ajut es pot sol•licitar a partir del 15 de juliol, fins a l'exhauriment del pressupost, i com a màxim fins a les 15h del 14 de setembre de 2020.

17 de juliol de 2020

Nordic Walking, visites guiades teatralitzades i ioga a Cambrils

El Consell Comarcal continua apropant a la ciutadania propostes dels municipis per conèixer millor el Baix Camp durant l'estiu. En aquesta ocasió, Cambrils ofereix Nordic Walking, visites guiades teatralitzades i ioga fins a finals d'agost. Nordic Walking fins al 31 d'agost Dia: dilluns. Hora: 8:30h bateig, 9:00h inici de l'activitat. Lloc de sortida: davant de l'Escola d'Hoteleria i Turisme de Cambrils.

17 de juliol de 2020

Seguretat COVID-19: bany en piscines, rius, pantans i estanys

El Consell Comarcal del Baix Camp difon a la ciutadania els consells i la normativa del Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya, pel que fa a seguretat en el bany en piscines, rius, pantans i estanys, especialment durant la pandèmia per la COVID-19. Quan aneu a banyar-vos a algun d'aquests llocs, és important respectar les mesures de protecció i higiene per evitar contagis de COVID-19.

Registres del 11 al 20 de 1913
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 192 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773