Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

7 de juliol de 2022

Finalitza la brigada forestal del Pla d'Ocupació de la Diputació en diversos municipis del Baix Camp

Les actuacions de la brigada volen millorar la qualitat i la seguretat dels espais rurals i forestals de la comarca i prevenir l'emergència climàtica i l'escalfament global del planeta.  El passat mes de juny va finalitzar la brigada forestal del Pla d'Ocupació de la Diputació de Tarragona.

5 de juliol de 2022

Comencen les inscripcions per als cursos intensius de català del CNL

En modalitat presencial i dels nivells inicial i bàsic, el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus n'impartirà a Reus i a Cambrils durant el mes de juliol El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix aquest estiu 174 cursos intensius de 45 hores per començar a aprendre català de manera presencial.

30 de juny de 2022

Recomanacions de consum per la vaga Ryanair

Els tripulants de cabina de Ryanair tenen previst fer vaga els dos primers caps de setmana d'estiu, concretament entre el 24 i el 26 de juny, i entre el 30 de juny i el 2 de juliol.

28 de juny de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp commemora el Dia Internacional de l'Orgull LGTBIQ

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix a la commemoració del Dia Internacional de l'Orgull Lèsbic, Gai, Trans, Bisexual, Intersexual i Queer (LGTBI+). Des de primera hora del matí s'ha penjat la bandera LGTBI+ a la façana del consell per tal de donar visibilitat al dia.  L'Institut Català de les Dones i el Govern de la Generalitat de Catalunya han fet arribar el Manifest amb motiu del 28 de juny de 2022, Dia per l'Alliberament LGTBI+ als diferents ajuntaments del territori.

27 de juny de 2022

Oberta la convocatòria pels ajuts al lloguer d'habitatges

Del 28 de juny fins al 15 de juliol s'obrirà la convocatòria per les subvencions per al pagament de lloguer o preu de cessió d'habitatge o habitació 2022.

23 de juny de 2022

El regidor de Cambrils, Alfredo Clúa, pren possessió com a conseller del Consell Comarcal

Alfredo Clúa entra a l'ens comarcal per substituir a Ana López, vicepresidenta d'Igualtat i consellera. El regidor del PSC-CP a l'ajuntament de Cambrils, Alfredo Clúa, va prendre possessió del càrrec de conseller comarcal en la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal, celebrada dimarts 21 de juny. Clúa substitueix a la consellera i també vicepresidenta d'Igualtat, Ana López, a l'ens comarcal després de la seva renúncia l'any passat.

22 de juny de 2022

Recomanacions de seguretat per l'onada de calor i el risc d'incendis

Enguany el començament de la temporada estiuenca arriba a la comarca amb una forta onada de calor acompanyada de les celebracions de les revetlles i els seus pertinents petards i fogueres. És per això que el risc d'incendi s'està intensificant a molts punts del territori i des del Consell Comarcal del Baix Camp i el Departament d'Interior de la Generalitat de Catalunya us volem donar un seguit de consells de prevenció i actuació per afrontar la situació actual de perill.

20 de juny de 2022

Dimarts 21 de juny, sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal

El pròxim dimarts, 21 de juny, tindrà lloc la sessió ordinària del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp, a les 18 hores. La sessió serà presencial a la Sala de Plens i es podrà seguir a través del canal de YouTube: Consell Comarcal del Baix Camp. La sessió tindrà el següent ordre del dia: 1.

20 de juny de 2022

S'inicia el projecte pilot de compra pública d'innovació de recollida selectiva de residus municipals

Des de Secomsa s'implementaran serveis de recollida de residus pota a porta. L'Agència de Residus de Catalunya ha cofinançat el projecte pilot de compra pública d'innovació en matèria de recollida selectiva de residus municipals del Consell Comarcal del Baix Camp, que s'executarà des de la seva empresa Secomsa (Serveis Comarcals Mediambientals).

16 de juny de 2022

Més de 180 infants i adolescents participen a la 10a Trobada dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Baix Camp

La trobada s'organitza cada any per celebrar el final de curs escolar i passar una estona de lleure amb els menors dels diferents SIS de la comarca. Aquest dimecres, 15 de juny, els serveis d'atenció diürna dels Serveis d'Integració Socioeducativa (SIS), que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, ha organitzat com activitat de final de curs: La 10a Trobada dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa.

Registres del 11 al 20 de 2306
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 231 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773