Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

18 de juliol de 2018

El Baix Camp posa en marxa el Servei d'Atenció Integral per a les persones LGTBI

Aquest dimecres 18 d'abril s'ha posat en marxa oficialment el Servei d'Atenció Integral (SAI) per a les persones LGTBI del Baix Camp després que el president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, i la directora general d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata, hagin signat l'Acord que fa possible el desenvolupament d'aquest nou servei. Aquest és el primer SAI comarcal que es posa en marxa al Camp de Tarragona.

13 de juliol de 2018

El Consell Comarcal organitza centres oberts d'estiu per a 40 infants a 3 municipis del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, per segon any consecutiu i amb la col·laboració de diferents ajuntaments de la comarca, els serveis d'intervenció socioeducativa d'estiu, d'atenció a infants en situació de risc social d'entre 4 i 12 anys. Es realitzaran als municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Cavallet de Mar), la Selva del Camp (la Terrissa), Mont-Roig del Camp (el Drac Roig) i Miami Platja (Estel de Mar). En total es beneficiaran d'aquest servei 40 infants i joves.

13 de juliol de 2018

915 alumnes de 15 centres d'ensenyament del Baix Camp participen en el projecte “CapGira”

Un total de 915 alumnes de 8 municipis del Baix Camp han aprés com funciona l'economia circular i quins productes d'ús quotidià es fabriquen amb els residus que es recullen selectivament a casa, gràcies al projecte educatiu “Capgira”. Finançat per l'empresa pública comarcal Secomsa i amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, el projecte pretén potenciar la recollida selectiva dels residus a través dels valors de l'economia circular i el reaprofitament dels residus.

11 de juliol de 2018

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest segon trimestre 2018

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del segon trimestre del 2018, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a un total del 35 persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.

10 de juliol de 2018

El Punt Violeta Comarcal contra l'assetjament de les dones en les festes a la comarca

Aquest dimecres 11 de juliol, a les 18h, a la casa de cultura de Riudoms, es farà una sessió formativa a entitats i personal tècnic d'ens locals de la comarca, en relació al PUNT VIOLETA COMARCAL.

El Baix Camp és una comarca que rebutja qualsevol violència contra les dones. Aquest estiu vol reforçar el missatge en contra de les agressions sexistes.

10 de juliol de 2018

Un pla d'ocupació impulsat per la Diputació de Tarragona

La Diputació de Tarragona, en col·laboració amb el Consell Comarcal del Baix Camp, ha impulsat un any més el Pla d'Ocupació en aquesta comarca, amb l'objectiu d'afavorir la inserció al mercat laboral de persones en situació d'atur i, alhora, de condicionar entorns naturals, tenint en compte les necessitats dels municipis.

5 de juliol de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp fa un curs sobre resolució de situacions de conflicte

Un total de 21 treballadores dels Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp han realitzat, durant el mes de juny, un curs sobre resolució de situacions de conflicte que ha tingut una durada de 12 hores amb el següent contingut:
  


Mantenir la calma (fins i tot en les situacions difícils).


Percebre correctament allò que passa al nostre voltant.


Escoltar la nostra intuïció.

3 de juliol de 2018

El Centre de Normalització Lingüística celebra avui el final dels cursos i del Voluntariat per la llengua amb 1.300 inscripcions

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) celebra la cloenda dels cursos de català i del programa Voluntariat per la llengua de Reus i del Baix Camp el dimecres 4 de juliol a les 19 h al Teatre de l'Orfeó Reusenc.
 
Enguany el Servei Local de Català de Reus i el Servei Comarcal de Català del Baix Camp han organitzat 53 cursos presencials a Reus i 1 a Mont-roig del Camp i ha tingut 1.

2 de juliol de 2018

Consells d'autoprotecció davant la calor

Davant les previsions meterològiques que alerten de l'increment de les temperatures, la Generalitat de Catalunya recorda les accions que es poden prendre d'autoprotecció davant la calor, i que són les següents:
 

A casa: Controleu la temperatura

Durant el dia, tanqueu les persianes de les finestres on toca el sol
A la nit, obriu les finestres de casa per refrescar-la
Estigueu-vos a les estances més fresques
Recorreu a algun tipus de climatització ...

28 de juny de 2018

Formació als electes locals per afrontar el darrer any de mandat

El Consell Comarcal del Baix Camp va acollir el passat 26 de juny de 2018 una activitat organitzada per l'Associació Catalana de Municipis (ACM) especialment adreçada als electes locals per tal de reflexionar sobre com afrontar el darrer any de mandat, ja que al maig de 2019 hi haurà eleccions municipals que renovaran tots els ajuntaments del país i les administracions supramunicipals (diputacions i consells comarcals).

Registres del 11 al 20 de 1508
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 151 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773