Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

1 de febrer de 2018

El finançament 2017 dels Serveis Socials va augmentar en gairebé mig milió respecte del 2016

El finançament del 2017 dels Serveis Socials del Consell Comarcal atorgat pel contracte programa 2016 - 2019 signat amb el Departament de Treball, Afers Socials i Famílies de la Generalitat de Catalunya va augmentar en gairebé mig milió d'euros respecte a l'any 2016.
Aquest increment correspon a diversos àmbits d'acció, dels quals en destaquen:


126.

1 de febrer de 2018

El programa Joves amb talent ofereix un curs integral d'Agricultura regenerativa

El programa Joves amb talent del Consell Comarcal del Baix Camp, amb el suport de l'agent d'ocupació i desenvolupament rural, oferirà un curs integral d'Agricultura regenerativa.
Les sessions formatives es realitzaran a diversos pobles de la comarca, un diumenge de cada mes, entre els mesos de febrer i desembre de 2018.
Programa i calendari d'activitats:


25 de febrer. Introducció a l'agricultura regenerativa - Ana Digón


11 de març.

31 de gener de 2018

Cursos de català a Mont-roig del Camp i Cambrils

El Centre de Normalització Lingüística (CNL), per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, va començar, el passat dilluns 29 de gener, un curs de nivell inicial de 45 hores de durada a Mont-roig del Camp. La formació, que serà intensiva, acabarà a mitjan març i té per objectiu que les persones nouvingudes facin una primera aproximació a la llengua catalana.

30 de gener de 2018

Comencen els tallers de gènere a diversos instituts de la comarca

En continuïtat amb la feina realitzada durant els darrers anys, el Departament de Joventut del Consell Comarcal i el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) han iniciat el programa de tallers, centrats en temàtiques de gènere, que ofereixen als instituts de la comarca.
En aquesta ocasió hi participaran l'INS Fontanelles, de Les Borges del Camp, l'INS Antoni Ballester, de Mont-roig del Camp, i l'INS Miami Platja.

25 de gener de 2018

Comencen les inscripcions per als cursos de català de l'Hospitalet de l'Infant

La setmana passada van acabar els cursos de català que l'Ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant i el Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura han impartit a l'Hospitalet. Així doncs, el dia 29 de gener comencen les inscripcions per als cursos del segon quadrimestre, que s'allargaran fins a l'1 de febrer de 16.30 a 20 h.
Els tràmits es faran a Sala Bonet Castellana del Centre Cultural Infant Pere (c.

24 de gener de 2018

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal va atendre 8.220 consultes durant el 2017

L'Oficina d'Habitatge del Consell Comarcal del Baix Camp va atendre, el 2017, un total de 8.220 consultes relacionades amb la Borsa de Mediació per al Lloguer Social i d'altres tràmits i gestions dels habitatges. Del total de les atencions fetes, 4.324 van ser de forma presencial, 3.163 per via telefònica i 733 mitjançant el correu electrònic.
A més, es van tramitar 2.

23 de gener de 2018

“Espurnes... de llengua!”, el programa radiofònic del Servei Comarcal de Català del Baix Camp

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus, a través del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, posa en marxa a finals de mes un programa de ràdio, “Espurnes... de llengua!”, a la Selva del Camp i a l'Hospitalet de l'Infant.
Aquesta nova secció, “Espurnes...

22 de gener de 2018

El Consell Comarcal posa en marxa les videoactes

El Consell Comarcal del Baix Camp ha fet un pas més cap a l'administració electrònica amb la posada en marxa de les videoactes. Aquest sistema permet enregistrar les sessions plenàries, gestionar-les i publicar-les en un entorn web on poden ser consultades fàcilment per la ciutadania.
A més, la videoacta se signa electrònicament per part del secretari del Consell Comarcal, per la qual cosa el document que es consulta té validesa legal.

19 de gener de 2018

Curs intensiu de monitor/a de lleure del Servei de Joventut del Baix Camp

Un any més, el Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments de Castellvell del Camp i La Selva del Camp, amb la col·laboració de la Fundació Maria Siurana, organitzen, per Setmana Santa, un curs intensiu de monitor/a de lleure.

19 de gener de 2018

Marcà - La Torre de Fontaubella, propera sortida d'"El Baix Camp i tu... a peu!"

Dins de la programació excursionista “El Baix Camp i tu... a peu!” el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, per aquest diumenge 28 de gener, una ruta senderista entre Marcà i La Torre de Fontaubella.
Es tracta d'una bonica excursió matinal per les muntanyes de Llaberia, a través de zones frondoses i tot passant pel Mas del Cosme, el camí de Ricorb i el camí de Massanes, fins arribar a La Torre de Fontaubella.

Registres del 11 al 20 de 1422
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 143 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773