Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

3 de maig de 2018

Tretze empreses del Baix Camp participen en la tercera edició de “Benvinguts a Pagès”

El cap de setmana del 9 i 10 de juny de 2018 tindrà lloc una nova edició de “Benvinguts a Pagès”, una iniciativa del Departament d'Agricultura, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya, de l'Agència Catalana de Turisme i de la Fundació Alícia, amb la col·laboració dels Consells Comarcals, Consorcis i Oficines de Turisme, per tal de mostrar una oferta lúdica, turística i gastronòmica a l'entorn del producte i l'àmbit rural.

2 de maig de 2018

Xerrada sobre l'agricultura regenerativa al Baix Camp

El proper dimecres 16 de maig de 2018 a les 18,30h a l'auditori de Vandellòs, situat al carrer remullà número 3, tindrà lloc la xerrada “Podem produir aliments per a tots sense llaurar i sense agroquímics” organitzada per l'agent d'ocupació i desenvolupament local del Consell Comarcal del Baix Camp, l'ajuntament de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant, la Midit i Agricultura Regenerativa, i a càrrec del professor Luiz Carlos Pinheiro.
 
Previ a la xerrada, a les 17.

30 d'abril de 2018

Tornen les colònies d'estiu del Consell Esportiu

El Consell Esportiu del Baix Camp informa de les dates i activitats previstes per les colònies d'estiu que tindran lloc del 28 de juliol al 4 d'agost de 2018 a la Casa de Colònies de les Preses situada al Parc Natural de la Zona Volcànica de la Garrotxa.
 
Les colònies van adreçades a infants i joves dels cursos de P5 fins a 6è de primària, nascuts des del 2006 fins al 2012.

26 d'abril de 2018

El Consell Comarcal del Baix Camp participa en la formació dual d'estudiants de l'Institut Gaudí

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i el director de l'Institut Gaudí de Reus, Jordi García, han signat un conveni de col·laboració per tal que estudiants del centre puguin fer formació dual als serveis comarcals. Concretament es tracta d'alumnes del cicle de grau mitjà Atenció a les persones en situació de dependències, i els cicles de grau superior Integració Social, Promoció d'Igualtat de Gènere i Educació Infantil.

24 d'abril de 2018

El Voluntariat per la llengua busca participants a Reus i als municipis del Baix Camp i el Priorat

El CNL organitza el projecte “Fem un beure?” i una sortida per camins de Reus conduïda per una voluntària
  
Coincidint amb l'inici dels cursos de català per a adults del tercer trimestre, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura posa en marxa una nova edició del Voluntariat per la llengua (VxL) a Reus i a les comarques del Baix Camp i el Priorat, una iniciativa que promou l'ús de la llengua catalana en àmbits quotidians amb la formació ...

23 d'abril de 2018

28 parelles participen en el 16è Campionat de Botifarra del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran

El passat 5 d'abril va tenir lloc a l'Argentera el 16è Campionat del Joc de la Botifarra, organitzat pel Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp i que va comptar amb la participació de 28 parelles de les diferents associacions de gent gran de la comarca.

23 d'abril de 2018

El Consell Comarcal presenta el Banc de Terres a Mont-roig del Camp

Continuen les presentacions del Banc de Terres del Baix Camp, ara ja amb la web Campviu.cat operativa. En aquesta ocasió, la cita serà el divendres 27 d'abril, a partir de les 17 hores, a la Casa de Cultura Agustí Sardà de Mont-roig del Camp (Av. Mare de Déu de la Roca, 5). La presentació del Banc de Terres i del seu nou web anirà a càrrec de Gessamí Sardà, Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp.

20 d'abril de 2018

La cuina del Baix Camp a Canal Reus TV amb els Sabors del Llamp

Aquest divendres 27 d'abril, a les 20.30 h Canal Reus TV iniciarà l'emissió de la sèrie Sabors del Llamp on repassa, poble a poble, diferents plats i productes que configuren la riquesa culinària de la comarca, amb alguns plats tradicionals com la coca en recapte o el mondongo, entre altres.

19 d'abril de 2018

Activitats dels Centres Oberts del Baix Camp per Sant Jordi

Els centres oberts i els programes diürns dels Serveis d'Integració Socioeducativa, que gestiona el Consell Comarcal del Baix Camp, han organitzat diverses activitats pels infants d'aquests centres, relacionades amb la diada de Sant Jordi.

18 d'abril de 2018

El Ple del Consell Comarcal demana l'alliberament dels presos polítics i dona suport als CDR

El Ple del Consell Comarcal del Baix Camp celebrat el passat dimarts 17 d'abril va aprovar una moció promoguda per l'Associació de Municipis per la Independència (AMI) per l'alliberament dels presos polítics, el retorn dels exiliats i la denúncia de la deriva antidemocràtica i autoritària de l'estat espanyol, i una altra en suport als Comitès de Defensa de la República (CDR).

Registres del 11 al 20 de 1469
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 147 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773