Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

21 de maig de 2020

Ajuts extraordinaris al lloguer d'habitatge per afectacions de la COVID-19

El Consell Comarcal informa sobre els nous ajuts extraordinaris de la Generalitat de Catalunya per a les persones arrendatàries d'habitatge habitual que s'han vist afectades per l'impacte econòmic de la COVID-19. A través de la Secretaria d'Hàbitat Urbà i Territori, la Generalitat ha convocat aquesta línia de suport al lloguer per un import de 14,5 milions d'euros.

20 de maig de 2020

Primer Ple telemàtic en la història del Consell Comarcal del Baix Camp

El proper dimarts, 26 de maig, a les 18h, tindrà lloc el primer Ple telemàtic del Consell Comarcal del Baix Camp, que a més es retransmetrà en directe a través del canal de Youtube del Consell Comarcal del Baix Camp. Tot i ser la primera sessió plenària virtual, el Consell Comarcal ja ha realitzat telemàticament juntes de govern, comissions informatives i juntes de portaveus.

18 de maig de 2020

La deixalleria comarcal obre les seves portes als ajuntaments

La deixalleria de Secomsa, situada a la planta de Botarell, obre per als ajuntaments de la comarca a qui l'empresa presta els seus serveis. A partir d'ara, els ajuntaments podran portar-hi els voluminosos i altres residus de deixalleria que han acumulat durant el confinament. Com a mesures de seguretat, cal trucar per demanar cita prèvia i, un cop a planta, mantenir la distància mínima de dos metres entre persones, així com portar guants i mascareta.

15 de maig de 2020

Comaigua obre un nou canal d'atenció per WhatsApp

La companyia gestora del cicle integral de l'aigua al Baix Camp, Comaigua, ofereix un nou servei d'atenció a les persones usuàries mitjançant WhatsApp per proporcionar una atenció més personalitzada i una resposta més immediata. El nou canal telemàtic obert té per objectiu agilitzar les respostes a les consultes en la situació excepcional de la pandèmia per la COVID-19.

14 de maig de 2020

Acord per millorar el sanejament de les aigües residuals de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) impulsen millores en la gestió i el tractament de les aigües residuals de la comarca mitjançant un acord amb una vigència de 4 anys i una inversió d'1,5 milions d'euros, que seran aportats per l'Agència en dos anys (2020 i 2021).

13 de maig de 2020

El programa #QueCapEmpresaTanqui rep la col·laboració del Consell

El Consell Comarcal del Baix Camp col•labora amb el programa #QueCapEmpresaTanqui, una iniciativa del Consell de Cambres de Catalunya que té com a objectiu impulsar i alinear territorialment les accions de suport al teixit productiu català davant els efectes de la COVID-19.

13 de maig de 2020

Campanya de comerç de proximitat #Araéselteutorn

El Consell Comarcal del Baix Camp difon i dona el seu suport a la campanya per reactivar de comerç de proximitat anomenada #Araéselteutorn. El Departament d'Empresa i Coneixement, mitjançant el Consorci de Comerç, Artesania i Moda (CCAM), ha posat en marxa la segona part d'aquesta campanya que coincideix amb la reobertura gradual dels establiments comercials.

12 de maig de 2020

Adhesió al Manifest Institucional del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Manifest Institucional del Dia Internacional contra l'LGBTI-fòbia, que es commemora cada 17 de maig, promoguda per entitats del Consell Nacional LGBTI. El mateix dia, el Consell penjarà la bandera LGBTI a la seva seu en mostra de suport al col•lectiu.

12 de maig de 2020

El Consell rep i agraeix la donació d'una trentena de pantalles facials

El Consell Comarcal del Baix Camp ha rebut una trentena de pantalles facials com a donació per part d'un veí d'Alcover, Albert Pamias, qui les ha creat amb la seva impressora 3D. L'ens agraeix aquesta acció generosa, que també ha fet per a altres entitats, que servirà per a què les persones treballadores del Consell que fan serveis essencials i/o que fan atenció presencial a la ciutadania puguin treballar amb més seguretat, tant entre les persones treballadores com cap a la ciutadania.

9 de maig de 2020

Difusió de les persones productores de la comarca i de la producció local

El Consell Comarcal del Baix Camp ha posat en marxa una iniciativa per fer difusió de les persones productores de la comarca que comercialitzen directament la seva producció. Amb el lema “Donant suport a la nostra terra des de la nostra finestra al món”, l'ens mobilitza els seus recursos per donar suport a la pagesia i promoure l'enfortiment de l'economia durant la pandèmia per la COVID-19.

Registres del 11 al 20 de 1870
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 187 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773