Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

21 de gener de 2019

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza una ruta pel Congost de Mu

El Consell Esportiu del Baix Camp organitza per aquest diumenge, 27 de gener, una sortida per fer una ruta de senderisme des de Camarasa, passant pel Mirador de Penalta, el congost de Mu fins Alòs de Balaguer.
 
El recorregut comença al Pont del Pastor i en dos kilòmetres s'arriba a l'aigua barreig entre el riu Segre i el Noguera Pallaresa. Llavors es continua el camí passant per les passarel·les metàl·liques del congost de Mu.

17 de gener de 2019

El Servei de Recollida de Vehicles Abandonats del Consell Comarcal retira 67 automòbils durant el 2018

Al llarg del 2018, el Servei de Recollida i Desballestament de Vehicles Abandonats i Fora d'Ús del Consell Comarcal del Baix Camp ha retirat un total de 67 vehicles abandonats. Aquest servei de l'ens comarcal es duu a terme en tots aquells municipis que hagin delegat aquesta prestació i consisteix en la retirada, dipòsit, custòdia, i desballestament dels vehicles abandonats i fora d'ús, així com els tràmits administratius associats a aquesta actuació.

11 de gener de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp elabora un pla LGTBI per millorar la situació d'aquest col·lectiu al Baix Camp

Des del Servei d'Atenció Integral (SAI) del Consell Comarcal del Baix Camp, amb el suport tècnic de la consultora Niu de Projectes, s'està impulsant l'elaboració del Pla LGTBI de la comarca del Baix Camp.

10 de gener de 2019

L'ampliació de l'EDAR de Cambrils acabarà abans de l'estiu

Les obres d'ampliació de l'estació depuradora (EDAR) de Cambrils i Vinyols i els Arcs estaran finalitzades abans de l'estiu, d'acord amb les previsions del contracte d'adjudicació de les obres que es va signar a finals del passat mes de novembre. Les obres permetran eliminar definitivament els problemes de males olors, que ja s'havien reduït amb les actuacions realitzades durant el 2016.

9 de gener de 2019

Continuen aquest mes de gener els tallers del programa Dona Baix Camp

El Pla Comarcal de Dones continuarà aquest mes de gener el seu programa que porta per nom Dona Baix Camp. Aquest consisteix a dur a terme diverses activitats per tal de sensibilitzar i treballar per a la promoció i prevenció de la salut femenina en els diversos municipis de la comarca que s'hi han adherit.
 
D'aquesta manera, Botarell, Aleixar i Almoster seran els municipis on s'impartiran els següents tallers respectivament: Aprèn a llegir etiquetes.

8 de gener de 2019

Les primeres campanyes de donació de sang al Baix Camp d'aquest 2019

El pont de desembre, els dies festius, les celebracions de Nadal i el canvi d'hàbits de la ciutadania propis d'aquestes dates hauran esdevingut una de les principals causes de la davallada de donacions de sang com és habitual a finals d'any.

7 de gener de 2019

De Palamós a Calella de Palafrugell, la primera sortida del 2019 d'El Baix Camp i tu... a peu!

El Consell Esportiu del Baix Camp ha reprès, una vegada passades les festes nadalenques, el programa excursionista de El Baix Camp i tu... a peu!, amb una nova sortida el pròxim diumenge 13 de gener a Girona.
 
Per encetar les activitats del 2019 han preparat conjuntament amb l'Agrupació Excursionista Catalunya de Reus (AEC) una sortida al Baix Empordà que s'allargarà durant tot el dia.

4 de gener de 2019

Recomanacions per gaudir d'una Cavalcada de Reis segura

Aquest dissabte, 5 de gener, tindrà lloc a gairebé totes les poblacions del Baix Camp la celebració de les cavalcades i rues de Reis amb una gran afluència de gent, sobretot de públic infantil. Per aquest motiu des del Consell Comarcal, a través de Protecció Civil del Departament d'Interior us aconsellem que seguiu les següents recomanacions de seguretat per tal de minimitzar els riscos que puguin sorgir durant els actes.

3 de gener de 2019

El PAIS Agrari del Baix Camp, l'instrument per trobar solucions als problemes del sector, organitza noves trobades

L'agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp continuarà dedicant una part del seu temps durant aquest mes de gener al projecte de procés participatiu agrari que porta per nom Pla d'Acció Integral i Sostenible (PAIS).

2 de gener de 2019

El Baix Camp, primera comarca de Catalunya que se suma a l'Aliança Educació 360

El Baix Camp és la primera comarca de Catalunya que s'ha sumat a l'Aliança Educació 360 després que el Ple del Consell Comarcal del Baix Camp del passat desembre aprovés l'adhesió, tot i l'abstenció de la CUP, el PP i Ciudadanos.

Registres del 11 al 20 de 1596
« Pàgina 2 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | ... | 160 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773