Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

4 d'agost de 2009

Oferta formativa gratuïta en participació ciutadana: informació i inscripcions

Us presentem la proposta formativa en participació ciutadana per aquest 2009, pensada per a aquelles persones interessades en promoure la participació ciutadana des de les administracions públiques.
 
Mòdul I


La participació: concepte, bases i criteris
30 de setembre de 9 a 15h.
Ajuntament de Pratdip


 
Mòdul II


Processos i tècniques. Metodologia
7 d'octubre de 9 a 15h.

9 de juliol de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp signa el contracte programa pel Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD)

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i la presidenta de l'Institut Català de les Dones (ICD), Marta Selva, han signat el contracte programa per al funcionament del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Camp per a l'any 2009 i 2010. En virtut de l'acord l'ICD aportarà 40.

3 de juliol de 2009

Torna el cicle Nits Musicals al Baix Camp

Demà dissabte, 4 de juliol, a les 22.30 hores comença de nou el cicle Nits Musicals al Baix Camp amb l'actuació del grup Small River Dixie al Parc Amics d'Alforja d'aquest municipi.

2 de juliol de 2009

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Cambrils signen un conveni de col·laboració per controlar la venda de productes perillosos

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Josep Masdeu, i l'alcalde de l'Ajuntament de Cambrils, Robert Benaiges, han signat un conveni de col•laboració entre les dues entitats sobre temes de consum. L'objectiu d'aquest acord és articular un sistema conjunt perquè els dos organismes col•laborin i es coordinin en les funcions de control en els comerços de productes alertats com a perillosos.

20 de juny de 2008

Es posa en marxa l'Escola Taller Baix Camp 5

L'escola taller Baix Camp 5 que promou el Consell Comarcal del Baix Camp ofereix 3 mòduls formatius adreçats a joves d'entre 16 i 25 anys. L'objectiu es oferir-los formació teòrica i pràctica sobre un ofici per facilitarlos la seva inserció laboral.

14 de març de 2008

Ernest Aymamí, nou president del Consell Esportiu del Baix Camp

El regidor de Vilaplana i conseller comarcal del Baix Camp, Ernest Aymamí, ha estat escollit per unanimitat nou president del Consell Esportiu del Baix Camp. L'elecció es va dur a terme en el transcurs d'una assemblea de l'entitat que va tenir lloc el passat dilluns 10 de març. Aymamí substitueix en el càrrec a Sebastià Bondia, que durant 25 anys ha estat al front del Consell Esportiu, i que a principi d'any va anunciar públicament que no es tornaria a presentar a la reelecció.

7 de març de 2008

EDE: l'eina informàtica per ajudar a redactar els plans locals de joventut

L'Oficina de Serveis a la Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp organitza la sessió pràctica “ L'EDE: una eina per a l'anàlisi de la realitat juvenil”, que pretén donar a conèixer i posar en pràctica les utilitats que el programa ofereix en la redacció dels plans locals de joventut.
 
joventut@baixcamp.cat

25 de febrer de 2008

Es presenta el SIAD

El Consell Comarcal del Baix Camp ha organitzat diverses xerrades adreçades a les associacions de dones de la comarca per tal de presentar el Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Baix Camp. Aquest servei pretèn ser un punt de referència per donar suport i ajut a les dones en àmbits diversos com la salut, la formació o l'ocupació, entre altres.

20 de febrer de 2008

Acord amb la Unió de Botiguers de Reus per promoure l\'arbitratge de consum

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Xavier Llauradó, i el president de la Unió de Botiguers de Reus (UBR), Pere Margalef, han renovat avui, 20 de febrer de 2008 el conveni de col·laboració entre les dues entitats sobre temes de consum. L'adhesió a la Junta Arbitral de Consum de Catalunya (JACC) permet disposar d'un distintiu oficial que l'empresari col·loca en un lloc destacat de l'establiment, del producte o de la seva documentació.

24 de gener de 2008

L'Oficina comarcal d'informació al consumidor (OCIC) del Baix Camp ha atès a gairebé 5.000 persones

L'Oficina comarcal d'informació al consumidor del Consell Comarcal del Baix Camp ha donat resposta a gairebé 5.000 persones durant aquest últim any. La funció principal de l'OCIC és garantir el compliment dels drets del consumidor a través de diferents accions, com ara informar al consumidor i gestionar reclamacions, entre d'altres.

Registres del 2291 al 2300 de 2306
« Pàgina 230 »  [ 1 | ... | 227 | 228 | 229 | 230 | 231 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773