Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

23 de desembre de 2019

Viu el Nadal cuidant del medi ambient

En dates nadalenques, l'Agència Catalana del Consum engega la campanya La responsabilitat, el primer ingredient del consum.

20 de desembre de 2019

El Consell Comarcal contracta 19 persones dins del programa Treball i Formació

El Consell Comarcal del Baix Camp ha contractat 19 persones dins del programa de foment de l'ocupació Treball i Formació, amb el suport del Servei Públic d'Ocupació de Catalunya, que subvenciona els contractes de treball, les accions formatives durant el contracte i les accions de coordinació i suport tècnic, amb algunes línies cofinançades pel Fons Social Europeu.

20 de desembre de 2019

El Consell Comarcal renova el Programa Referent d'Ocupació Juvenil

En el marc de la iniciativa europea de Garantia Juvenil, el Consell Comarcal del Baix Camp renova el Programa Referent d'Ocupació Juvenil com a participant d'aquesta xarxa creada pel Servei Públic d'Ocupació de Catalunya (SOC). El Programa té com a objectiu facilitar i acompanyar la transició de persones joves des del sistema educatiu al sistema laboral, oferint els recursos més adequats a les necessitats personals i socials de cada usuari.

20 de desembre de 2019

El Consell fa públic el nou logotip de SECOMSA

El Consell Comarcal del Baix Camp dona a conèixer la nova imatge gràfica dels Serveis Comarcals Mediambientals (SECOMSA). Mitjançant un concurs obert especialment a professionals del disseny gràfic i la publicitat, un jurat compost per alts càrrecs de SECOMSA i del Consell ha emès el veredicte en base a: La qualitat artística, expressivitat i originalitat del disseny. Expressivitat i potencial comunicatiu com a reclam i imatge de SECOMSA.

19 de desembre de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp us desitja bones festes i feliç 2020

Com cada any, la corporació del Consell Comarcal del Baix Camp us desitja unes molt bones festes i un feliç 2020 ple d'energia, il·lusions i nous projectes.

18 de desembre de 2019

El Consell Comarcal inicia el programa d'acompanyament laboral UBICAT 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp obre el programa d'acompanyament laboral UBICAT avui 18 de desembre. Els 26 usuaris de l'edició 2019 rebran atenció durant 12 mesos relacionada amb: L'orientació sociolaboral. El coneixement de l'entorn productiu. L'apropament a les empreses. La capacitació del personal tècnic.

18 de desembre de 2019

El president del Consell Comarcal visita la Fundación Rosa María Vivar

El president i la vicepresidenta del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud i Rosa M. Abelló, juntament amb el conseller comarcal Josep Maria Puig, han realitzat una visita institucional a la Fundación Rosa María Vivar (FRMV). Aquesta organització sense ànim de lucre neix de la voluntat de facilitar a les persones amb Alzheimer de Reus, Baix Camp i el seu àmbit d'influència, un centre de dia especialitzat en el tractament no farmacològic, basat en l'estimulació cognitiva.

18 de desembre de 2019

SECOMSA adquireix un corró per compactar residus voluminosos del Baix Camp

Els Serveis Comarcals Mediambientals (SECOMSA) han contractat el subministrament d'un corró per a la trituració i compactació de residus voluminosos. El corró, adscrit a la Deixalleria Comarcal, té com a utilitat premsar residus de gran volum com armaris, portes, matalassos, somiers o sofàs, per reduir el nombre de desplaçaments dels camions portacontenidors a l'abocador de Tivissa. La inversió per adquirir aquesta maquinària ha estat de 21.

17 de desembre de 2019

El president del Consell Comarcal felicita el Consell Consultiu de la Gent Gran

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha felicitat el Nadal i ha donat l'enhorabona als membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran per la tasca realitzada cap a la gent gran del Baix Camp. Calatayud també ha agraït el suport del col•lectiu encapçalat pel president del Consell Consultiu de la Gent Gran, Josep Montané.

17 de desembre de 2019

Els Serveis Comarcals Mediambientals publiquen les bases de la Borsa de Treball 2020

El Consell d'Administració dels Serveis Comarcals Mediambientals (SECOMSA) ha aprovat les Bases que regulen la Borsa de Treball, oberta amb caràcter permanent. L'objectiu és seleccionar aspirants que puguin cobrir reforços temporals, tant per atendre circumstàncies de la producció com per substituir baixes laborals.

Registres del 21 al 30 de 1771
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 178 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773