Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

14 d'octubre de 2020

El Consell assessora la clientela del Baix Camp afectada pel concurs de creditors de Dentix

El Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp, assessora les persones de la comarca usuàries de Dentix afectades pel concurs de creditors d'aquesta cadena de clíniques dentals. Com a conseqüència de què algunes clíniques poden seguir obertes, però sense estar en disposició de prestar tots els serveis odontològics contractats, l'oficina de consum ofereix recomanacions sobre el procediment a seguir.

13 d'octubre de 2020

Primera jornada de treball dels Serveis Públics d'Ocupació i Desenvolupament Local de Catalunya

L'àrea de Promoció Econòmica i Ocupació del Consell Comarcal del Baix Camp va participar, el passat 9 d'octubre, en la primera jornada de treball dels Serveis Públics d'Ocupació i Desenvolupament Local de Catalunya, que va reunir a Reus una àmplia representació d'aquests serveis d'arreu del país, amb l'objectiu de posar en valor la gestió pública de les Polítiques Actives d'Ocupació-PAO i reivindicar el paper de les administracions locals com a agents clau del desenvolupament territorial.

9 d'octubre de 2020

Nova campanya del Voluntariat per la llengua “Quan parles fas màgia”

El programa Voluntariat per la llengua (VxL), després de més de 17 anys d'existència, comença una nova temporada d'activitats amb la campanya de promoció "Quan parles fas màgia", que vol incidir en la transformació que suposa per a persones aprenents i voluntàries practicar el català juntes.

7 d'octubre de 2020

El servei de transport escolar engega el nou curs amb 1.267 alumnes

El servei de transport escolar gestionat pel Consell Comarcal del Baix Camp, mitjançant conveni de col•laboració interadministrativa amb el Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya, ha començat el curs 2020/2021 amb un total de 1.267 alumnes (24 més que el curs anterior).

6 d'octubre de 2020

Nous cursos de català oral a Mont-roig del Camp i a Riudoms

El Servei Comarcal de Català del Baix Camp comença dos cursos de català oral Ep! Escolta i parla a Mont-roig del Camp i Riudoms. Els cursos, que es realitzaran entre octubre i desembre, estan impulsats pel Servei de Primera Acollida del Consell Comarcal del Baix Camp i finançats pel Consell Comarcal del Baix Camp.

5 d'octubre de 2020

Presentació d'iniciatives per celebrar el Dia Internacional de la Dona Rural

El proper divendres 9 d'octubre tindrà lloc una jornada en línia per parlar de noves iniciatives de dones al sector agroalimentari, amb motiu del Dia Internacional de la Dona Rural. El Consell Comarcal del Baix Camp dona el seu suport a l'acte i a aquesta diada mundial que se celebra cada 15 d'octubre. L'objectiu és homenatjar i reconèixer el paper tan rellevant que tenen les dones en l'agricultura, la ramaderia, l'emprenedoria rural i la fixació de la població al territori.

2 d'octubre de 2020

Les quarantenes per COVID-19 passen a ser de 10 dies

El govern de la Generalitat ha establert un nou període de quarantena per als contactes estrets i per als grups de convivència estables, que passa de 14 a 10 dies per a tota la població de Catalunya, tal com ho estableix el nou “Procediment d'actuació enfront de casos d'infecció pel nou coronavirus SARS-CoV-2” actualitzat pel Departament de Salut.

1 d'octubre de 2020

Manifest de la gent gran en el seu dia internacional

Avui se celebra el Dia Internacional de les Persones Grans, com cada 1 d'octubre des de fa 30 anys, quan l'Organització de les Nacions Unides va designar aquesta data per retre homenatge i donar visibilitat a les persones grans. Enguany, en el context d'una pandèmia de greu impacte especialment en aquest col•lectiu, el Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp s'adhereix al manifest de la Federació d'Associacions de Gent Gran de Catalunya (FATEC).

1 d'octubre de 2020

El Consell dona suport al Pa de Mestral km0

El Consell Comarcal del Baix Camp dona suport al Pa de Mestral, producte de proximitat 100% km0, sorgit d'una iniciativa de la Cooperativa Cerealista de Santa Coloma de Queralt (Coperal) i el Gremi de Forners Artesanals del Baix Camp, amb el suport de la Cambra de Comerç de Reus. El conseller comarcal Lluís M.

30 de setembre de 2020

Dades actualitzades sobre la COVID-19 als centres educatius

El Departament d'Educació de la Generalitat de Catalunya ja disposa de les dades actualitzades dels casos de COVID-19 als centres educatius, que s'obtenen de les informacions de l'aplicació Traçacovid, la qual dona suport per complir el protocol de casos de la malatia en el marc educatiu.

Registres del 21 al 30 de 1977
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 198 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773