Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

14 de juny de 2022

Els pobles del Baix Camp s'adhereixen al programa TempsxCures

Els Ajuntaments dels municipis en coordinació amb el Consell Comarcal del Baix Camp duran a terme l'execució i la gestió dels projectes. El Consell Comarcal del Baix Camp, compromès amb la necessitat de donar valor a les cures, ha apostat per desplegar als municipis de la comarca el programa Temps per Cures, impulsat per la Generalitat de Catalunya.

13 de juny de 2022

El Consorci per a la Normalització Lingüística ofereix més de 170 cursos intensius per aprendre català a l'estiu

• En modalitat presencial i dels nivells inicial i bàsic, el CNL de l'Àrea de Reus n'impartirà a Reus i a Cambrils durant el mes de juliol. • Tots aquests cursos tenen matrícula gratuïta. El Consorci per a la Normalització Lingüística (CPNL) ofereix 174 cursos intensius de 45 hores per començar a aprendre català, és a dir, dels nivells inicial i bàsic. En total s'ofereixen 3.690 places.

9 de juny de 2022

Recomanacions de consum per la revetlla de Sant Joan

L'inici de l'estiu ve marcat per la celebració de la revetlla de Sant Joan el 23 de juny i d'altres festes populars locals arreu de Catalunya. Els petards i les coques són els principals protagonistes de les festivitats i cal informar-se de com consumir-los amb responsabilitat per evitar accidents i intoxicacions alimentàries.

5 de juny de 2022

Secomsa se suma al Dia Internacional del Medi Ambient

El 5 de juny és el Dia Internacional del Medi Ambient Cada 5 de juny des de l'any 1972 se celebra el Dia Mundial del Medi Ambient amb la finalitat de sensibilitzar la població sobre la importància de cuidar els ecosistemes del nostre planeta i motivar accions locals i globals que promoguin la sostenibilitat i models de producció i de consum menys contaminants i agressius.

2 de juny de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Reus posen en marxa una oficina única per a gestionar els ajuts per a la rehabilitació d'habitatges

L'oficina gestiona els ajuts per a la rehabilitació d'habitatges de tot el Baix Camp finançats amb fons Next Generation. Aquestes subvencions  volen contribuir en la lluita contra el canvi climàtic i promoure l'estalvi energètic. El Consell Comarcal del Baix Camp i l'Ajuntament de Reus han posat en marxa una oficina única que gestiona els ajuts per a la rehabilitació d'habitatges a la comarca.

2 de juny de 2022

Prop de 160 persones assisteixen a la 33ena Trobada Comarcal de la Gent Gran del Baix Camp a Montserrat

A la jornada hi ha participat associacions de 15 pobles del Baix Camp.  Aquest dijous, 02 de juny, el Consell Consultiu de la Gent Gran del Baix Camp ha tornat a celebrar la XXXIII Trobada anual de la Gent Gran al Monestir de Montserrat, després de dos anys sense celebrar-la per la Covid-19.

1 de juny de 2022

Convocatòria del Bo de Lloguer Jove 2022

Del 8 al 17 de juny s'obrirà la convocatòria pel Bo del Lloguer Jove 2022.  La Generalitat ha obert la convocatòria per demanar el nou bo juvenil d'ajudes al lloguer. Les bases s'han publicat aquest dimecres al Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya (DOGC) i el pròxim 8 de juny a partir de les 9.00 h es podran presentar les sol·licituds de manera telemàtica. La prestació durarà dos anys, tindrà un import màxim de 250 euros mensuals i hi podran accedir gairebé 10.000 joves.

31 de maig de 2022

Últim vídeo de Campviu, els productors i productores del territori

El vídeo dona a conèixer la tasca dels productors i productores del territori El tercer i últim vídeo de la sèrie promocional de Campviu dona visibilitat a la tasca i responsabilitat que tenen els productors i productores de la comarca, la importància de consumir producte de proximitat i el seu impacte envers el canvi climàtic. Responsabilitats La feina dels productors i productores del territori va més enllà de la mera tasca de produir el producte.

30 de maig de 2022

S'inaugura la nova depuradora de Botarell, la divuitena en servei al Baix Camp, amb una inversió superior als 2,7 MEUR

La nova depuradora incrementa en més d'un 40% la capacitat de depuració actual, adaptant-se així a les necessitats de sanejament actuals i futures. A més de l'ampliació de la capacitat de tractament, la depuradora garantirà una correcta eliminació del nitrogen, contribuint a la millora ambiental del barranc de l'Empedrat. Les divuit depuradores en servei a la comarca garanteixen el sanejament de més del 97% de la població.

26 de maig de 2022

El Consell Comarcal i l'Arxiu Comarcal del Baix Camp lliuren la primera beca de recerca a Jordi Morelló

El projecte guanyador ha estat el del Doctor en Història Medieval, Jordi Morelló, sobre la vila de Riudecanyes a la primera meitat del segle XVI. La beca de recerca podia ser de qualsevol àmbit d'estudi referent a la comarca i els seus municipis i s'havia de centrar, preferentment, en els fons documentals de l'Arxiu Comarcal.   Aquest dijous al migdia, la presidenta del Consell Comarcal, Rosa M.

Registres del 21 al 30 de 2306
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 231 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773