Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

17 d'abril de 2018

Les polítiques d'igualtat en l'àmbit municipal, a debat

La presidenta del Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp, Anna Aragonès, participarà, divendres 20 d'abril, en la taula rodona Dificultats per l'aplicació efectiva de les polítiques d'igualtat en l'àmbit municipal, dins de la jornada Polítiques d'Igualtat de Gènere en el marc de la Unió Europea.

17 d'abril de 2018

Els volcans de la Garrotxa, propera sortida d'El Baix Camp i tu... a peu!

Dins del programa excursionista El Baix Camp i tu... a peu!, el Consell Esportiu del Baix Camp proposa, pel diumenge 22 d'abril, una jornada senderista per la comarca de la Garrotxa. La ruta, de dificultat moderada, 15 kilòmetres (6 hores, aproximadament) i 800 metres de desnivell positiu, comença al poble de les Preses per continuar, tot seguit, cap al volcà del Racó i les ermites de Sant Miquel del Corb i Sant Martí del Corb.

16 d'abril de 2018

El Baix Camp participa en el Pla d'Ocupació de la Diputació 2018

El passat divendres, 13 d'abril, el president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, i els representants dels diversos consells comarcals va signar, amb la Diputació de Tarragona, convenis que milloraran entorns naturals i urbans de 139 municipis de la demarcació i que proporcionaran feina a 50 persones.

12 d'abril de 2018

Oberta la convocatòria: subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a persones grans

Ja es troba oberta la convocatòria per a la concessió, en règim de concurrència pública competitiva, de les subvencions per a obres d'arranjament en l'interior dels habitatges per a persones grans per l'any 2018.

10 d'abril de 2018

El Consell Comarcal busca persones aturades i empreses pel programa Fem Ocupació

En motiu de l'arrencada del Programa Fem Ocupació per Joves, el Consell Comarcal del Baix Camp cerca a persones en situació d'atur de les comarques del Baix Camp i el Priorat interessades en participar en aquesta iniciativa ocupacional. Aquest programa ofereix una experiència laboral a les persones participants, amb l'objectiu de reconduir la trajectòria professional, i una formació professionalitzada per a la seva futura inserció.

9 d'abril de 2018

El Consell Comarcal presenta el Banc de Terres a Montbrió del Camp

Continuen les presentacions del Banc de Terres del Baix Camp, ara ja amb la web campviu.cat operativa. En aquesta ocasió, la cita serà divendres 13 d'abril, a partir de les 19 hores, a la sala d'exposicions de la Casa de Cultura de Montbrió del Camp (Av. Sant Jordi). La presentació del Banc de Terres i del seu nou web anirà a càrrec de Gessamí Sardà, Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp.

5 d'abril de 2018

El taller L'autocura en la persona cuidadora, a Montbrió del Camp i la Selva

El Consell Comarcal del Baix Camp, en col·laboració amb el Grup Sad i els ajuntaments de Montbrió del Camp i la Selva del Camp, oferirà el taller L'autocura en la persona cuidadora. Es tracta d'una jornada de salut dirigida als cuidadors de persones amb grau de dependència i que busca, precisament, proporcionar eines de suport als homes i dones que realitzen quotidianament aquesta feina.

4 d'abril de 2018

El Programa Integral d'Ocupació finalitza amb la inserció laboral de la meitat dels participants

El passat 30 de març va finalitzar el primer Programa Integral d'Ocupació Baix Camp, que té com a objectiu potenciar l'ocupabilitat de persones de la comarca de més de 30 anys i en situació d'atur de llarga durada. Al tancament d'aquesta primera edició, de les 100 persones que han participat en el programa, 49 han trobat feina, 20 de les quals han aconseguit un contracte laboral de més de 6 mesos de durada.

29 de març de 2018

El Consell Comarcal tanca el programa Joves per l'Ocupació amb un 64 per cent d'insercions

A finals d'aquest mes de març el Consell Comarcal del Baix Camp ha tancat el programa Joves per l'Ocupació que s'ha desenvolupat des del desembre de 2016. El personal tècnic del programa ha aconseguit un 64,44 per cent d'insercions laborals en sectors com la fabricació mecànica, la restauració i el sector serveis.

27 de març de 2018

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest primer trimestre 2018

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del primer trimestre del 2018, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a un total del 49 persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.

Registres del 21 al 30 de 1469
« Pàgina 3 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | ... | 147 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773