Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

21 de desembre de 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp us desitja un bon any i bones Festes

El Consell Comarcal del Baix Camp us vol desitjar unes molt bones Festes de la manera més solidària, en col·laboració amb la Fundación Josep Carreras Contra la Leucemia.
 
Per veure l'animació, cliqueu sobre la imatge.
 

20 de desembre de 2017

El pressupost del Consell Comarcal per al 2018 s'incrementa en un 18 per cent

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat el pressupost per al 2018 amb una xifra de 13.639.964,93 euros, la qual cosa significa un increment del 18 per cent respecte al pressupost de 2017. Aquest augment ve marcat per una pujada d'un 16 per cent en projectes mediambientals i d'un 2 per cent en polítiques socials.

20 de desembre de 2017

La Federació de Dones del Baix Camp du a terme una jornada dedicada als refugiats

La Federació de Dones del Baix Camp, dins del programa Dones del Món i per al Món, va dur a terme, el passat 18 de desembre, una jornada dedicada a les persones refugiades i la seva situació actual.
 
Amb la voluntat de sensibilitzar la ciutadania sobre els desplaçaments forçats que pateixen milions de persones arreu del món, es va generar un espai de debat on compartir-ne les causes, els compromisos internacionals i les iniciatives solidàries de cooperació.

19 de desembre de 2017

El CNL de l'Àrea de Reus Miquel Ventura obre les inscripcions al seu nou curs “Parlar en Públic”

El Centre de Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura (CNL) ja ha definit els horaris dels cursos de català que comencen al gener. A més dels cursos generals per aprendre a parlar o a escriure en llengua catalana, ha programat una novetat: es tracta del taller “Parlar en públic”, de 20 h de durada, que es farà els dimarts i dijous de 19 a 21 h, del 6 de febrer al 8 de març.

19 de desembre de 2017

El president del Consell Comarcal felicita el Nadal al Consell Consultiu de la Gent Gran

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha felicitat els membres del Consell Consultiu Comarcal de la Gent Gran per la tasca realitzada durant aquest any en benefici dels més grans de la comarca. Com ja és tradició, Calatayud ha aprofitat per desitjar-los molt bones festes i ha encoratjat els assistents a continuar la seva activitat amb la mateixa il·lusió i energia.

18 de desembre de 2017

Convocatòria del Ple del Consell Comarcal del Baix Camp per aquest dimarts 19 de desembre

El Consell Comarcal del Baix Camp celebrarà aquest dimarts, 19 de desembre, la propera sessió ordinària del Ple comarcal, que tindrà lloc a l'acabament de la reunió de la Junta General de SECOMSA prevista per a les 15:00 hores, a la Sala d'Actes de la seu de la Corporació.
 
L'ordre del dia previst per aquesta sessió es resumeix en els punts següents:
 
1. Aprovació de l'acta de la sessió ordinària anterior de 19 de setembre de 2017.
 
2.

14 de desembre de 2017

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest 2017

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del tercer trimestre del 2017, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.

13 de desembre de 2017

Recomanacions de l'Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal per a les compres nadalenques

L'Agència Catalana del Consum i el Consell Comarcal del Baix Camp realitzen, per Nadal, tot un seguit de recomanacions per tal d'afavorir unes compres responsables, sostenibles i igualitàries.
 
- Planifiqueu les vostres compres:


Feu una llista de les compres que s'ajusti al vostre pressupost.


Compareu els preus i la qualitat dels productes i dels serveis.


Compreu amb antelació, trobareu millors preus.

11 de desembre de 2017

"Vinyetes: història del còmic en català" acaba l'any a les Borges del Camp

Del 6 al 31 de desembre l'exposició Vinyetes: història del còmic en català podrà visitar-se al Centre Cultural Serè de les Borges del Camp on acabarà, després de deu mesos de gira, el seu recorregut del 2017.
 
Aquesta és una proposta del Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus Miquel Ventura amb la complicitat de la Regidoria de Participació, Ciutadania i Transparència i que es desenvolupa en el marc de Reus, Capital de la Cultura Catalana 2017.

7 de desembre de 2017

Per Nadal, torna la campanya "I tu, jugues en català?"

El Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura ha impulsat, un any més, la campanya I tu, jugues en català? destinada a potenciar la venda de jocs en català a les comarques del Baix Camp i el Priorat. En aquesta edició, es podran adquirir més de 700 jocs i joguines amb presència manifesta del català, amb la voluntat de fomentar la llengua catalana com a vehicle del joc, l'aprenentatge i les relacions lúdiques.

Registres del 31 al 40 de 1422
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 143 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773