Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

21 de juny de 2020

Claus per gaudir d'un Sant Joan lliure de violència masclista

Amb l'entrada a l'estiu i festes com la de Sant Joan, l'Institut Català de les Dones, amb el suport del Servei d'Informació i Atenció a les Dones (SIAD) del Consell Comarcal del Baix Camp, treballa per crear un estat de sensibilització ciutadana contra les agressions sexuals, proporcionant eines com lemes clau i un vídeo a diferents mitjans de comunicació.

20 de juny de 2020

El Consell s'adhereix al manifest i a la campanya LGBTI 2020

El Consell Comarcal del Baix Camp s'adhereix al Manifest Institucional del Dia Internacional de l'Orgull LGBTI, que es commemora cada 28 de juny. Enguany, a proposta de la Direcció General d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya, es realitza una campanya a tot el territori català, a la qual el Consell se suma des del Servei d'Atenció Integral (SAI) Baix Camp per donar suport al col•lectiu.

19 de juny de 2020

Calendari de donació de sang al Baix Camp pel mes de juliol

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang pel mes de juliol de 2020 als diferents municipis del Baix Camp. Dimecres 1 de juliol a l'Aleixar: Aulari Extern. Carrer Marià Manent amb pujada piscina. De 17.30 a 21.30h. Dimarts 7 de juliol a Miami Platja: Teatre. Carrer Sòria, 18. De 17.30 a 21.30h.

17 de juny de 2020

El president del Consell parla sobre la gestió comarcal de l'estat d'alarma

El president del Consell Comarcal del Baix Camp, Joaquim Calatayud, ha estat entrevistat telemàticament pel portal alcaldes.eu, un mitjà digital especialitzat en la gestió municipal. Al llarg de la seva intervenció, Calatayud ha parlat sobre la gestió que ha dut a terme el Consell des de l'inici de l'estat d'alarma.

17 de juny de 2020

El Consell rep prop de 46.000 euros en ajuts Leader per al desenvolupament rural

El Consorci Leader de Desenvolupament Rural del Camp ha atorgat 45.877,07 euros al Consell Comarcal del Baix Camp per realitzar projectes de desenvolupament rural. Aquest ajut Leader és una inversió al pressupost final de 82.238,89 euros (IVA inclòs) que el Consell destinarà per assolir dos objectius bàsics: Impulsar el mercat de pagès comarcal per als projectes de venda directa i producte fresc. Crear un catàleg virtual de productes de proximitat del Camp de Tarragona.

16 de juny de 2020

Campanya per visibilitzar les dones del Baix Camp durant la pandèmia

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha engegat la campanya “Visibilitzem la situació de les dones durant el confinament” per mostrar la realitat viscuda per les dones de la comarca durant la pandèmia. Amb aquesta iniciativa impulsada pel Consell Comarcal del Baix Camp, l'ens continua el seu compromís de conèixer i treballar per les necessitats de les dones. Durant la crisi per la COVID-19 han estat moltes les vivències del col•lectiu de dones.

15 de juny de 2020

Normalització Lingüística reprèn l'antenció telefònica i per correu electrònic

El Consell Comarcal del Baix Camp informa que l'atenció del Consorci per a la Normalització Lingüística de l'Àrea de Reus Miquel Ventura es realitzarà per correu electrònic (baixcamp@cpnl.cat) i per telèfon (977 12 88 61, d'11h a 13h) a partir d'avui dilluns 15 de juny fins a nou avís. Per a més informació podeu accedir al web del Consorci en aquest enllaç.

9 de juny de 2020

Beques de menjador escolar per al curs 2020-2021

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat les bases per concedir ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars de segon cicle d'Educació Infantil, Primària, ESO i alumnat amb Necessitats Educatives Especials (NEE) per al curs 2020-2021 als centres educatius del Baix Camp, excepte aquells que imparteixen els mateixos ensenyaments al municipi de Reus, ja que en aquest cas la corporació municipal és l'encarregada de la gestió d'aquests ajuts.

8 de juny de 2020

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp s'adhereix al Consell Nacional de les Dones de Catalunya

El Consell Consultiu de les Dones del Baix Camp ha acordat formar part del Consell Nacional de les Dones de Catalunya. El proper dimarts 9 de juny participarà a la primera assemblea territorial tenint com a representant a la vicepresidenta d'Igualtat i Polítiques de Gènere del Consell Comarcal del Baix Camp, Ana López.

4 de juny de 2020

El Consell i Secomsa impulsen el Dia Mundial del Medi Ambient

El Consell Comarcal del Baix Camp, juntament amb l'empresa Secomsa, es fan ressò del Dia Mundial del Medi Ambient, que se celebra el 5 de juny. Aprofitant la diada, aquests ens recorden a la ciutadania la importància de contribuir entre tots i totes a una economia circular. Per fer possible aquest tipus d'economia sostenible, hi ha 7 claus, també anomenades les 7 R del reciclatge. Són les següents: Reduir. Redueix el consum.

Registres del 31 al 40 de 1909
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 191 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773