Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

26 de març de 2018

Aquesta Setmana Santa gaudeix de les Muntanyes de la Costa Daurada

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Patronat de Turisme Muntanyes de la Costa Daurada us proposen un seguit d'activitats de turisme cultural, actiu i de natura per a realitzar durant aquesta Setmana Santa.
  
Mitjançant el portal web http://www.muntanyescostadaurada.cat els usuaris podran trobar tota la informació turística necessària dels llocs d'interès a visitar i informació tècnica sobre rutes, mapes, etc.

21 de març de 2018

El Servei Comarcal de Català fa balanç de l'activitat desenvolupada durant 2017

El Servei Comarcal del Català del Baix Camp ha fet balanç de l'activitat desenvolupada durant 2017 als diferents municipis de la comarca en l'àmbit formatiu i en el de difusió de l'ús de la llengua catalana, sobretot en l'àmbit empresarial.

19 de març de 2018

Consells per la contractació d'allotjaments turístics

Ara que s'acosten les vacances de Setmana Santa, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar un allotjament turístic.

15 de març de 2018

El Consell Comarcal prepara un catàleg-web amb informació de més 1000 entitats de la comarca

El Consell Comarcal del Baix Camp prepara un catàleg-web que recollirà informació molt detallada sobre 1.090 entitats de tots els municipis del Baix Camp. L'objectiu d'aquesta iniciativa és donar a conèixer i potenciar les associacions i entitats de tota mena que hi ha registrades a totes les poblacions de la comarca.

14 de març de 2018

Curs intensiu de monitor/a de lleure a Castellvell i Riudecanyes

El Servei de Joventut del Consell Comarcal del Baix Camp i els ajuntaments de Castellvell del Camp i Riudecanyes, amb la col·laboració de la Fundació Maria Siurana, organitzen un curs intensiu de monitor/a de lleure.

13 de març de 2018

Oferta formativa del SIAD Baix Camp

Des del Consell Comarcal del Baix Camp, us presentem l'oferta formativa que ofereix el Servei d'Informació i Atenció a la Dona (SIAD) a les entitats de dones de la comarca. Totes les activitats són gratuïtes, i s'emmarquen dins el Pla Comarcal de Dones. Les organitzacions interessades poden enviar la sol·licitud al correu electrònic siad@baixcamp.cat o bé per fax, al 977 321 773. Les activitats es podran realitzar de dilluns a divendres entre les 9:30 i les 13:30 hores.

12 de març de 2018

Acaba el curs de català inicial a Mont-roig del Camp i parelles lingüístiques a l'Hospitalet de l'Infant

El passat dimecres, 7 de març, va acabar el curs de català de nivell inicial que ha programat el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus, per mitjà del Servei Comarcal de Català del Baix Camp, a Mont-roig del Camp. La responsable del Servei va lliurar els certificats als alumnes que van finalitzar-lo. La van acompanyar Alícia Asenza, tècnica del Pla d'Immigració del Consell Comarcal del Baix Camp, i Jenina Casas, la tècnica del CNL que ha impartit les sessions.

8 de març de 2018

El Consell Comarcal de la Conca de Barberà s'adhereix a la Central de Compres del Baix Camp

El Ple del Consell Comarcal de la Conca de Barberà va aprovar, per unanimitat, la seva adhesió a la Central de Compres del Consell Comarcal del Baix Camp, amb l'objectiu d'adquirir gasoil de forma mancomunada i reduir la despesa en combustible generada pel Centre Comarcal de Tractament de Residus de l'Espluga de Francolí.

7 de març de 2018

El Consell Comarcal presenta el Banc de Terres a Vinyols i els Arcs

El proper dimecres 14 de març a les 19 hores, a la Sala de Plens de l'Ajuntament de Vinyols i els Arcs, l'Agent d'Ocupació i Desenvolupament Local (AODL) del Consell Comarcal del Baix Camp, Gessamí Sardà, acompanyat pel regidor de Medi Ambient de Vinyols, Gabriel Pagès, presentaran el Banc de Terres del Baix Camp, la nova eina comarcal de contacte i mediació entre propietaris i agricultors. A través del portal web d'aquest nou servei – www.campviu.

6 de març de 2018

El Consell Comarcal destina 69.000 euros a diverses escoles municipals de música

El Departament d'Ensenyament del Consell Comarcal del Baix Camp ha atorgat un total de 69.098,31 euros a les escoles municipals de música de Cambrils, Riudoms, la Selva del Camp i Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant. Aquestes dotacions formen part d'un programa d'ajuts gestionat des del Consell Comarcal i finançat per la Diputació de Tarragona, amb la voluntat de contribuir a sufragar, parcialment, les despeses de professorat de les escoles.

Registres del 31 al 40 de 1469
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 147 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773