Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notÝcies

         

29 de setembre de 2020

Recomanacions de Consum per fer compres a distÓncia

L'AgŔncia Catalana del Consum i l'Oficina de Consum de Reus i Baix Camp informen dels punts que cal tenir en compte en les compres a distÓncia, que sˇn les que es realitzen sense la presŔncia fÝsica simultÓnia de la persona empresÓria i la consumidora. Aquestes s'efectuen mitjanšant una tŔcnica qualsevol de comunicaciˇ a distÓncia i dins un sistema de contractaciˇ a distÓncia organitzat per l'empresa.

28 de setembre de 2020

Calendari de donaciˇ de sang al Baix Camp a l'octubre

L'Associaciˇ de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen de les properes dates de donaciˇ de sang del mes d'octubre de 2020 al Baix Camp. Dijous 1 d'octubre a Vinyols i els Arcs: El Casal, carrer Sant Joan, 1. De 17 a 21h. Dijous 15 d'octubre a Cambrils: Centre de Cultura, St. PlÓcid, 18. De 10 a 14h i de 17 a 21h.

24 de setembre de 2020

El curs del Servei d'Intervenciˇ Socioeducativa comenša amb 217 persones inscrites

El curs 2020/2021 del Servei d'Intervenciˇ Socioeducativa (SIS) del Baix Camp s'ha iniciat amb 217 persones inscrites als vuit centres on actua. En aquests centres s'acullen nens, nenes i adolescents d'entre 3 i 12 anys, que es divideixen en grups de petits, mitjans i grans segons l'edat. Els centres, municipis i persones acollides sˇn els segŘents: El Picot (Montbriˇ del Camp): 23 participants. L'estel de mar (Miami Platja): 46 participants.

22 de setembre de 2020

La deixalleria m˛bil de Secomsa dona suport a la iniciativa de neteja a Vilaplana

Secomsa ha donat el seu suport a l'acciˇ de neteja a Vilaplana, emmarcada dins la campanya Let's Clean up Europe. Mitjanšant la seva deixalleria m˛bil, l'empresa comarcal ha recollit els residus especials que no es podien classificar per fraccions a les bateries de contenidors habituals. L'organitzaciˇ de la jornada ha anat a cÓrrec de l'Ajuntament de Vilaplana, amb la participaciˇ del col•lectiu ecologista Fridays for Future Vilaplana.

21 de setembre de 2020

Secomsa col•labora en la neteja de les platges de Cambrils

Dins del marc de la campanya Let's Clean up Europe, aquest diumenge 20 de setembre, Secomsa ha col•laborat en l'organitzaciˇ d'un matÝ de neteja a tres Órees de les platges de Cambrils. L'activitat ha estat organitzada per l'ONG cambrilenca El CamÝ de la Solidaritat amb l'ajut d'una altra ONG del Camp de Tarragona, Good Karma Project, i el suport de l'Ajuntament de Cambrils, aixÝ com d'Ingesol i el restaurant elRetiro.

21 de setembre de 2020

“Espurnes... de llengua” comenša la quarta temporada a l'└rea de Reus

El programa radiof˛nic "Espurnes... de llengua" del Centre de Normalitzaciˇ LingŘÝstica (CNL) de l'└rea de Reus reprŔn les emissions aquest setembre. La quarta temporada comenša avui a Vandell˛s i l'Hospitalet de l'Infant. DemÓ dia 22 ho farÓ a La Selva del Camp i el dia 29 a Cambrils. “Espurnes... de llengua” va comenšar el gener de 2018 a La Selva del Camp i a Vandell˛s i l'Hospitalet de l'Infant, i la temporada passada va ampliar les emissions a Cambrils.

18 de setembre de 2020

Pr˛rroga de les mesures sanitÓries per contenir la pandŔmia a Reus

La Generalitat de Catalunya prorroga les mesures de salut p˙blica al municipi de Reus, des d'avui 18 de setembre fins al 24 de setembre, per contenir el brot epidŔmic de la COVID-19. Aquestes mesures, exposades a la RESOLUCIË SLT/2089/2020, de 22 d'agost, redueixen la mobilitat personal i restringeixen el contacte social. Reunions de persones Es prohibeixen les reunions de mÚs de deu persones, tant en l'Ómbit p˙blic com en el privat.

18 de setembre de 2020

Nous ajuts de la Generalitat per a una mobilitat eficient i sostenible

Coincidint amb la setmana de la mobilitat europea, la Generalitat de Catalunya ha obert el termini per demanar els ajuts del programa d'incentius a la mobilitat eficient i sostenible, anomenat Programa Moves II, per fomentar l'˙s de les energies renovables i reduir les emissions de CO2. Aquests ajuts tambÚ poden ser demanats pels ajuntaments, per incentivar l'˙s de vehicles mÚs sostenibles en l'Ómbit local. La dotaciˇ total Ús de 15.717.

17 de setembre de 2020

Secomsa recull 7,22 tones de residus especials a 19 municipis del Baix Camp

La deixalleria m˛bil de Secomsa ha recollit 7,22 tones de residus especials durant aquest estiu als segŘents 19 municipis del Baix Camp, per aquest ordre de visita: Maspujols, Vilaplana, L'Aleixar, Alforja, Prades, Botarell, Les Borges del Camp, Riudoms, Riudecols, Montbriˇ del Camp, L'Albiol, Almoster, Colldejou, Vilanova d'Escornalbou, L'Argentera, DuesaigŘes, Pratdip, ArbolÝ i Capafonts.

16 de setembre de 2020

Pr˛rroga de la prohibiciˇ de les reunions de mÚs de 10 persones

La Generalitat de Catalunya ha prorrogat la prohibiciˇ de les reunions o trobades de mÚs de 10 persones fins al 26 de setembre. Aquesta restricciˇ afecta tant l'Ómbit privat com el p˙blic, incl˛s el sector de l'hoteleria, on la limitaciˇ Ús aplicable a les taules ubicades en terrasses, restaurants i bars, amb un mÓxim de 10 persones per taula o agrupaciˇ d'aquestes. No es consideren incloses en aquesta prohibiciˇ: Activitats laborals. Activitats de culte.

Registres del 31 al 40 de 1977
« PÓgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 198 ]


ę Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773