Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

24 de maig de 2022

Campviu participa a la 8a edició de la Fira “Tastets de Ciència”

El Consell Comarcal participa en la 8a edició de la Fira “Tastets de Ciència” organitzada pel Centre de Recursos Pedagògics El passat 21 de maig el Consell Comarcal del Baix Camp va participar en la 8a edició de la Fira 'Tastets de Ciència' en motiu de la campanya de sensibilització i estímul del consum de productes agroalimentaris de proximitat i ecològics que està impulsant des de la Xarxa de Suport a la comercialització del Producte Agroalimentari Local.

24 de maig de 2022

El Consell Comarcal acull les jornades territorials de l'ACM per intercanviar experiències, innovar i reforçar la integritat, la transparència i la proximitat en la gestió pública municipal.

Fins a 7 sessions al territori, portarà a terme l'ACM per trobar-se i intercanviar impressions amb tècnics i treballadors de l'administració local que s'encarreguen de qüestions de contractació Lluís Soler: “Només des d'una interlocució directa i fluïda amb els gestors públics municipals podrem assolir els màxims nivells d'excel·lència, i fer dels ajuntaments, vertaders motors econòmics socials i ambientals dels municipis” L'Associació Catalana de Municipis i Comarques ha ...

24 de maig de 2022

El Consell Comarcal acull les jornades territorials de l'ACM per intercanviar experiències, innovar i reforçar la integritat, la transparència i la proximitat en la gestió pública municipal

Fins a 7 sessions al territori, portarà a terme l'ACM per trobar-se i intercanviar impressions amb tècnics i treballadors de l'administració local que s'encarreguen de qüestions de contractació. L'Associació Catalana de Municipis i Comarques ha iniciat aquest dimarts 24 de maig les jornades territorials per parlar de contractació pública local.

20 de maig de 2022

Dia Internacional per a la Salut de les Dones

El Consell Comarcal organitza un parell d'activitats per commemorar el dia: El taller de “Salut mental en femení” i l'exposició “Dones grans, grans dones”.    El dia 28 de maig és el Dia Internacional d'Acció per a la Salut de les Dones.

19 de maig de 2022

Prop de 200 dones participen a la trobada anual de la Federació de Dones del Baix Camp a la Selva del Camp

El tema central de la jornada era la defensa i el reconeixement de la dona en el món de les arts. La trobada anual de la Federació de Dones del Baix Camp va tenir lloc el divendres 13 de maig al Castell de Paborde a la Selva del Camp, després de gairebé dos anys sense poder-la dur a terme per la pandèmia. A l'acte hi van assistir prop de 200 persones de diferents associacions de dones de la comarca.

18 de maig de 2022

Recomanacions de consum a bars i restaurants

Amb l'arribada del bon temps, es tendeix a sortir més de casa i probablement, l'afluència de gent a bars i restaurants sigui més alta. És per això, que des del Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum de la Generalitat de Catalunya, volem donar a les persones consumidores un seguit de consells pràctics relacionats amb el servei de la restauració: Els preus anunciats a la carta o al rètol dels establiments de restauració ha de ser total.

17 de maig de 2022

17 de maig: Dia Mundial del Reciclatge

El dia 17 de maig és el Dia Mundial del Reciclatge, una data que vol conscienciar i sensibilitzar la població sobre la importància del reciclatge i el seu impacte sobre el medi ambient.  Des de Secomsa (Serveis Comarcals Mediambientals SA) es busca fomentar una correcta selecció i separació dels residus de cara al seu posterior reciclatge a través de la prestació de serveis a tota la comarca.

16 de maig de 2022

Els participants de Joves amb Talent assisteixen a la tercera sessió del programa per aprofundir en els coneixements del sòl

La sessió es va dividir en dos dissabtes, el 30 d'abril i el 07 de maig. La tercera sessió del programa Joves amb Talent d'enguany es va dur a terme en dos dissabtes, el 30 d'abril i el 07 de maig, i va tenir com a tema central el coneixement del sòl. A les formacions hi van assistir més d'una quinzena d'alumnes.

13 de maig de 2022

Beques de menjador escolar per al curs 2022-2023

El Consell Comarcal del Baix Camp ha aprovat les bases per concedir ajuts individuals per a l'assistència a menjadors escolars de segon cicle d'Educació Infantil, Primària i ESO als centres educatius del Baix Camp, excepte aquells que imparteixen els mateixos ensenyaments al municipi de Reus, ja que en aquest cas la corporació municipal és l'encarregada de la gestió d'aquests ajuts.

11 de maig de 2022

Finalitzen les obres de l'Estació de Bombament de la riera de Riudoms a Cambrils

Les obres es van iniciar el febrer del 2021 mitjançant un conveni amb l'Agència Catalana de l'Aigua. Aquest dimecres s'ha dut a terme una visita per veure en funcionament la nova Estació de Bombament.

Registres del 31 al 40 de 2306
« Pàgina 4 »  [ 1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | ... | 231 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773