Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

6 de desembre de 2017

Segueixen els tallers per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista

Per commemorar el 25 de novembre - Dia Internacional contra la Violència Masclista - es realitzarà, a les seus dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa (SIS) de la comarca, una lectura de contes a càrrec de la rondallaire i titellaire Lídia Clua.

5 de desembre de 2017

Els Serveis d'Intervenció Socioeducativa del Baix Camp, amb la Marató

Un any més, La Marató de TV3 arriba al Baix Camp amb un seguit d'activitats per recaptar fons, en aquesta edició, per a la investigació i la lluita contra les malalties infeccioses.
Entre els dies 11 i 19 de desembre es realitzaran a diferents municipis de la demarcació diverses activitats dels Serveis d'Intervenció Socioeducativa. Aquestes accions, per a tota la família, tindran un preu simbòlic i els beneficis es destinaran íntegrament a la Fundació de La Marató de TV3.

4 de desembre de 2017

La Fira de Nadal El Caganer torna el 8 de desembre a l'Argentera

El proper 8 de desembre el municipi de l'Argentera acollirà una nova edició de la Fira de Nadal El Caganer, que durant tot el dia oferirà parades de productes nadalencs i activitats i actuacions per a totes les edats.

1 de desembre de 2017

La Generalitat de Catalunya i Protecció Civil inicien la campanya de sensibilització davant els riscos de l'hivern

Un any més, la Generalitat de Catalunya i Protecció Civil inicien la campanya de sensibilització davant els riscos de l'hivern. Nevades i glaçades, allaus, onades de fred, intoxicacions amb calderes i escalfadors, ventades i mesures de prevenció d'incendis forestals per fer front als mesos més freds de l'any.

29 de novembre de 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp comença una nova edició del programa d'ocupació 30 Plus

El Consell Comarcal del Baix Camp inicia la nova edició del programa 30 Plus 2017 amb una subvenció atorgada per part del Servei d'Ocupació de Catalunya (SOC) de 88.000 euros que serviran per a realitzar les accions ocupacionals i formatives necessàries per beneficiar a 20 persones majors de 30 anys, desocupades i amb baixos nivells formatius.

29 de novembre de 2017

Més activitats per commemorar el Dia Internacional contra la Violència Masclista

Amb motiu del Dia Internacional contra la Violència Masclista, que va tenir lloc el passat 25 de novembre, el Consell Comarcal i diversos municipis de la comarca porten a terme diverses activitats que s'estenen fins al mes de desembre, amb l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre aquesta problemàtica social i sobre la necessitat de potenciar les polítiques d'igualtat entre homes i dones.

28 de novembre de 2017

Curs sobre cistelleria a Castellvell del Camp del programa Joves amb Talent

El programa Joves amb Talent del Consell Comarcal del Baix Camp organitza amb l'Ajuntament de Castellvell del Camp un nou curs de cistelleria artesanal que s'impartirà els dies 11, 12 i 13 de desembre, a càrrec de l'Anna Sínia, artesana cistellera d'aquest municipi.

El curs consta de 3 sessions en horari de tarda, de 16:00 a 20:00 hores, i tindrà lloc a la Sala Polivalent del poble, on s'ensenyarà els participants com elaborar cistells de manera creativa.

22 de novembre de 2017

Accions del Banc de Terres per ocupar-se al sector agrari al Baix Camp

En el marc de les accions de difusió del Banc de Terres al Baix Camp, l'agent d'ocupació i desenvolupament local (AODL) de l'ens. Gessamí Sardà, conjuntament amb els ajuntaments d'Alforja i les Borges del Camp, ha organitzat dues accions sobre com ocupar-se al sector agrari al Baix Camp. La primera acció serà el divendres 24 de novembre de 2017 a partir de les 18.

21 de novembre de 2017

El Projecte Heura i Maragda inicia un cicle de xerrades amb col·laboració dels Mosos d'Esquadra

El Servei d'Inserció Sociolaboral per a persones amb Discapacitat Psíquica a l'empresa ordinària del Consell Comarcal del Baix Camp, Projectes Heura i Maragda, ha iniciat un cicle de xerrades informatives de conscienciació per les persones usuàries del servei amb la col·laboració del Fons Social Europeu, el Departament de Treball Afers Socials i Famílies, els Mossos d'Esquadra de Reus i l'Oficina de Relacions amb la Comunitat ABP Baix Camp-Priorat.

20 de novembre de 2017

El Consell Comarcal del Baix Camp ofereix el servei d'idCat Mòbil

El Consell Comarcal del Baix Camp ofereix el servei d'idCat Mòbil, un nou sistema d'identificació d'usuaris i signatura electrònica alternatiu als certificats digitals que permet identificar-se digitalment davant les administracions públiques catalanes per fer tràmits en línia. Es tracta d'un sistema segur i gratuït que no requereix la instal·lació de cap programari ni recordar cap contrasenya.

Registres del 41 al 50 de 1422
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 143 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773