Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

3 de desembre de 2018

La Federació de Dones del Baix Camp retrà homenatge a l'exagent d'Economia Domèstica Rural Dolors Tonda

La Federació de Dones del Baix Camp aplegarà el pròxim dilluns, 10 de desembre, a dos quarts de sis de la tarda, al conjunt associatiu de dones de la comarca. Ho farà en forma d'homenatge a la sala de plens de l'ens comarcal amb una tarda d'actes que serviran per reconèixer la tasca de Maria Dolors Tonda, exagent d'Economia Domèstica Rural del Departament d'Agricultura de la Generalitat.

1 de desembre de 2018

El personal dels Serveis Socials del Consell Comarcal condemna l'agressió d'una treballadora social apunyalada a Salt

El personal de l'àmbit de Serveis Socials del Consell Comarcal del Baix Camp ha participat aquest divendres, 30 de novembre, a la plaça Mercadal de Reus en una aturada que s'ha convocat per defensar els professionals dels serveis socials.

30 de novembre de 2018

Elsa Artadi, consellera de Presidència i portaveu del Govern, visita el Consell Comarcal de Baix Camp

La consellera de Presidència i portaveu del Govern de la Generalitat, Elsa Artadi, ha visitat aquest divendres 30 de novembre les oficines del Consell Comarcal del Baix Camp en el marc de la seva participació en l'acte oficial del Dia Internacional contra la Violència Envers les Dones que avui ha tingut lloc al Palau Bofarull de Reus.

29 de novembre de 2018

Salut, teatre, màgia i recollida selectiva a la primera Gala de la Bona Brossa a Vilanova d'Escornalbou

La Sala del Cinema de Vilanova d'Escornalbou acollirà aquest dissabte, 1 de desembre, a les set de la tarda la Gala de la Bona Brossa. L'acte, organitzat per l'Ajuntament, el Consell Comarcal, Secomsa i el voluntariat, servirà per presentar la iniciativa, ja que el municipi de la baronia és un dels quatre municipis del Baix Camp on ha tingut la primera prova pilot del projecte de la Bona Brossa.

28 de novembre de 2018

Es presenta l'enquesta de les polítiques municipals de joventut al Consell Comarcal

La Sala de Plens del Consell Comarcal del Baix Camp ha acollit aquest dimecres, 28 de novembre, un acte de la Coordinació Territorial de Joventut on s'han donat a conèixer els resultats de l'enquesta de les polítiques municipals d'aquest departament a Catalunya, corresponents a l'any 2016- 2017.

26 de novembre de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la primera quinzena del mes de desembre

El Banc de Sang i de Teixits (BST) ha calculat quina és la situació idònia per poder cobrir les necessitats habituals i les possibles emergències mèdiques a Catalunya: es necessiten reserves de sang de cada tipus per a 10 dies, encara que moltes vegades es troba la xifra per sota. Cada any organitzen més de 4.

22 de novembre de 2018

El Baix Camp, primer consell comarcal del Camp de Tarragona en donar suport psicològic al col·lectiu LGTBI i transgènere

El Consell Comarcal del Baix Camp i el Col·legi Oficial de Psicologia de Catalunya a Tarragona (COPC) han signat aquest dimecres, 21 de novembre, un conveni de col·laboració amb l'objectiu d'impulsar un servei d'atenció psicològica que doni suport a les persones gais, lesbianes, bisexuals, transsexuals i transgènere de la comarca. L'acció forma part dels actes institucionals que ha organitzat el Consell a la capital de Baix Camp, conjuntament amb l'Ajuntament de Reus.

20 de novembre de 2018

El Consell Comarcal commemora el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones amb diversos actes

En el marc del Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, que se celebra el 25 de novembre, el Consell Comarcal del Baix Camp s'ha adherit al manifest unitari que ha estat acordat un any més per les entitats municipalistes (ACM i FMC), la Generalitat i les quatre diputacions catalanes. Per aquest motiu ha preparat un programa d'activitats conjuntament amb el Consell de Dones del Baix Camp.

19 de novembre de 2018

El Consell Comarcal acull una exposició de l'alumnat de l'Institut Gaudí per denunciar la violència masclista

El Consell Comarcal del Baix Camp amb la col·laboració de l'alumnat del Cicle de Grau Superior de Promoció de la Igualtat de Gènere de l'Institut Gaudí de Reus ha inaugurat una exposició per commemorar el Dia internacional per a l'Eliminació de la Violència envers les Dones, el qual se celebra el 25 de novembre. Aquesta, que es pot veure des d'avui dilluns, 19 de novembre, fins al divendres 23 de 07.30 a 15.

19 de novembre de 2018

Recomanacions a l'hora de comprar durant el Black Friday

La tradició anglosaxona del divendres negre, més conegut com a 'Black Friday', anima cada vegada més als compradors del nostre país, sobretot després de l'augment de les compres que es fan a través d'internet.

Registres del 41 al 50 de 1596
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 160 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773