Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

10 de maig de 2022

La Trobada de Dones del Baix Camp, enguany a la Selva del Camp

La sessió tindrà lloc a La Selva del Camp aquest divendres, 13 de maig. Enguany la Trobada de Dones que organitza anualment la Federació de Dones del Baix Camp, tindrà lloc al municipi de la Selva del Camp aquest divendres, 13 de maig, amb un programa d'actes que omplirà d'activitats tota la jornada, conjuntament amb el suport del Consell Comarcal, el Grup de Dones i l'Ajuntament de la Selva del Camp, i l'Institut Català de les Dones (ICD).

9 de maig de 2022

Reus acull l'acte del Pacte Nacional per la Llengua sobre el futur del català

El secretari de Política Lingüística presenta a Reus el Pacte Nacional per la Llengua i anima la ciutadania a debatre sobre el present i el futur de la llengua Des de febrer fins a juliol, el Govern organitza sessions participatives arreu del país i convida tota la ciutadania a organitzar conferències i activitats El Secretari de Política Lingüística, Francesc Xavier Vila, participa el dilluns dia 9 de maig a les ...

6 de maig de 2022

El Consell Comarcal del Baix Camp gestiona el transport i el menjador de més d'un centenar d'infants i joves migrants per la Guerra d'Ucraïna

Ara per ara, s'han gestionat els expedients de transport de 14 alumnes i el menjador de 109. L'àrea d'Ensenyament del Consell Comarcal ha coordinat la gratuïtat del transport i el menjador de més d'un centenar d'infants i joves, en el procés d'escolarització d'urgència fruit de la fugida del context bèl·lic que pateix Ucraïna.

4 de maig de 2022

El Servei de Català de Cambrils es dona a conèixer en establiments de restauració locals

La fita és visitar una cinquantena d'establiments de la zona del port El Servei Local de Català de Cambrils (SLC) començarà aquest mes de maig a visitar alguns establiments locals de restauració per donar a conèixer els serveis que ofereix a aquest sector econòmic clau. En aquestes visites es difondran tant els cursos de català que ofereix el Consorci per a la Normalització Lingüística des del Servei Local de Català a la població en general com el servei de revisió de textos.

2 de maig de 2022

Segon vídeo de Campviu, les iniciatives i el serveis

El vídeo dona a conèixer els serveis que ofereixen El segon vídeo de la sèrie promocional de Campviu vol fer visible les iniciatives i els serveis que ofereix el projecte creat des del Consell Comarcal del Baix Camp.

29 d'abril de 2022

El CNL de Reus necessita voluntaris per la llengua

Poden triar de participar-hi presencialment o de forma virtual Coincidint amb l'inici dels cursos de català del tercer trimestre, el Centre de Normalització Lingüística (CNL) de l'Àrea de Reus fa una crida per incorporar voluntaris al Voluntariat per la llengua (VxL) que resideixin al Baix Camp, especialment a Reus, Cambrils i l'Hospitalet de l'Infant. Les persones interessades poden adreçar-se al 634 740 079 o a vxl.reus@cpnl.cat.

28 d'abril de 2022

Reus acollirà el 4t Campionat de Hip Hop ROCK THE STAGE

Els dies 30 d'abril i 1 de maig de 2021, el Pavelló Olímpic Municipal tornarà a ser la seu del 4t Campionat de Danses Urbanes i Hip Hop Ciutat de Reus, una competició coreogràfica que comptarà amb un jurat internacional de renom. El certamen estarà organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus.

28 d'abril de 2022

El ple del Consell Comarcal aprova per unanimitat el Protocol Comarcal d'actuació davant les violències de gènere

- 14 punts de l'ordre del dia del ple del passat dimarts es van aprovar per unanimitat de tots els grups polítics. - La formació política AMUNT – CUP es va abstenir en 4 punts i va votar en contra en un de l'ordre del dia.

28 d'abril de 2022

Reus acollirà el 4t Campionat de Hip Hop ROCK THE STAGE

Els dies 30 d'abril i 1 de maig de 2021, el Pavelló Olímpic Municipal tornarà a ser la seu del 4t Campionat de Danses Urbanes i Hip Hop Ciutat de Reus, una competició coreogràfica que comptarà amb un jurat internacional de renom. El certamen estarà organitzat pel Consell Esportiu del Baix Camp i l'Escola de Dansa i Arts Escèniques Artis de Reus.

26 d'abril de 2022

26A: Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica

El 26 d'abril es commemora el Dia Internacional de la Visibilitat Lèsbica. Origen El dia de la visibilitat lèsbica es commemora cada 26 d'abril des del 2008 a Catalunya i a escala internacional. És una data que va ser impulsada arran de les accions i moviments del col·lectiu LGTBIQ+ amb l'objectiu de conscienciar i sensibilitzar sobre la lluita pels drets humans de la població lèsbica que pateixen diàriament una doble discriminació per raó de gènere i d'orientació sexual.

Registres del 41 al 50 de 2306
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 231 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773