Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

1 d'agost de 2018

Recomanacions de l'Agència Catalana de Consum a l'hora de contractar viatges combinats

Ara que s'acosten les vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar paquets vocacionals (viatges combinats), és a dir, els que tenen un únic organitzador responsable de tot el que inclogui el contracte.

31 de juliol de 2018

La ruta dels miradors

El Consell Comarcal del Baix Camp ha creat una ruta de miradors que pretén donar a conèixer el territori a través d'aquests punts amb impressionants vistes.

30 de juliol de 2018

Campanyes de donació de sang al Baix Camp per la primera quinzena del mes d'agost

L'Associació de Donants de Sang del Baix Camp i el Banc de Sang i Teixits a Tarragona informen del calendari de donació de sang per la primera quinzena del mes d'agost de 2018 per als diferents municipis de la comarca del Baix Camp.
 
• Divendres, 3 d'agost de 2018 a Maspujols: Sala del Casal (Plaça de la Vila), de les 18 a les 21 hores.
• Dijous, 9 d'agost de 2018 a Cambrils: Unitat mòbil al Mollet del Rec del Port de Cambrils de les 10 a les 14 hores i de les 17.

26 de juliol de 2018

L'Agència Catalana de l'Aigua i el Consell Comarcal del Baix Camp acorden ampliar la depuradora de Cambrils

L'Agència Catalana de l'Aigua (ACA) i el Consell Comarcal del Baix Camp han signat un conveni per a l'execució de les obres d'ampliació de la depuradora de Cambrils. Mitjançant aquest acord es determina com es durà a terme el finançament de l'actuació esmentada, que està inclosa en l'actual planificació hidrològica catalana (2016-21). L'ACA aportarà 1,9 milions d'euros per dur a terme els treballs, que es preveu que es puguin iniciar durant l'últim trimestre d'aquest any.

24 de juliol de 2018

Consells per la contractació de transport aeri

Ara que s'acosten les vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar transport aeri. Així, cal tenir en compte que:
 
•    El preu dels bitllets d'avió és lliure i les companyies el fixen segons criteris comercials, però sempre han d'informar de ''import total i tancat (amb impostos, taxes, etc.).

18 de juliol de 2018

El Baix Camp posa en marxa el Servei d'Atenció Integral per a les persones LGTBI

Aquest dimecres 18 d'abril s'ha posat en marxa oficialment el Servei d'Atenció Integral (SAI) per a les persones LGTBI del Baix Camp després que el president del Consell Comarcal, Joaquim Calatayud, i la directora general d'Igualtat de la Generalitat de Catalunya, Mireia Mata, hagin signat l'Acord que fa possible el desenvolupament d'aquest nou servei. Aquest és el primer SAI comarcal que es posa en marxa al Camp de Tarragona.

13 de juliol de 2018

El Consell Comarcal organitza centres oberts d'estiu per a 40 infants a 3 municipis del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, per segon any consecutiu i amb la col·laboració de diferents ajuntaments de la comarca, els serveis d'intervenció socioeducativa d'estiu, d'atenció a infants en situació de risc social d'entre 4 i 12 anys. Es realitzaran als municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Cavallet de Mar), la Selva del Camp (la Terrissa), Mont-Roig del Camp (el Drac Roig) i Miami Platja (Estel de Mar). En total es beneficiaran d'aquest servei 40 infants i joves.

13 de juliol de 2018

915 alumnes de 15 centres d'ensenyament del Baix Camp participen en el projecte “CapGira”

Un total de 915 alumnes de 8 municipis del Baix Camp han aprés com funciona l'economia circular i quins productes d'ús quotidià es fabriquen amb els residus que es recullen selectivament a casa, gràcies al projecte educatiu “Capgira”. Finançat per l'empresa pública comarcal Secomsa i amb el suport del Consell Comarcal del Baix Camp, el projecte pretén potenciar la recollida selectiva dels residus a través dels valors de l'economia circular i el reaprofitament dels residus.

11 de juliol de 2018

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest segon trimestre 2018

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del segon trimestre del 2018, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a un total del 35 persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.

10 de juliol de 2018

El Punt Violeta Comarcal contra l'assetjament de les dones en les festes a la comarca

Aquest dimecres 11 de juliol, a les 18h, a la casa de cultura de Riudoms, es farà una sessió formativa a entitats i personal tècnic d'ens locals de la comarca, en relació al PUNT VIOLETA COMARCAL.

El Baix Camp és una comarca que rebutja qualsevol violència contra les dones. Aquest estiu vol reforçar el missatge en contra de les agressions sexistes.

Registres del 41 al 50 de 1543
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 155 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773