Baix Camp
Mapa web   |   Contacte

Hemeroteca de notícies

         

26 de juliol de 2019

El Consell Comarcal organitza centres oberts d'estiu per a 40 infants a 2 municipis del Baix Camp

El Consell Comarcal del Baix Camp organitza, per tercer any consecutiu i amb la col·laboració de diferents ajuntaments de la comarca, els serveis d'intervenció socioeducativa d'estiu, d'atenció a infants en situació de risc social d'entre 4 i 12 anys. Es realitzaran als municipis de Vandellòs i l'Hospitalet de l'Infant (Cavallet de Mar), la Selva del Camp (la Terrissa). En total es beneficiaran d'aquest servei 40 infants i joves.

26 de juliol de 2019

Protecció civil aconsella per a la seguretat en els banys a les piscines

Des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya posen a l'abast de la ciutadania consells d'autoprotecció per a la seguretat en els banys a les piscines.
 
Si us banyeu en piscines no us exposeu a riscos innecessaris. Seguiu els consells següents per evitar-ho:
 
•    Respecteu sempre les indicacions dels socorristes.

24 de juliol de 2019

El Consell Comarcal del Baix Camp aprova l'organigrama pels propers 4 anys

Ahir, 23 de juliol de 2019, el Consell Comarcal del Baix Camp va celebrar el ple en el que es va aprovar l'organització i l'organigrama pels propers quatre anys, segons l'acord de govern d'ERC-AM, JUNTS i PSC-CP i amb els vots favorables de 28 dels membres de govern dels grups d'ERC-AM, JUNTS, CP i l'ARA. Els primers dos anys la presidència és per Joaquim Calatayud, del grup JUNTS, i els dos últims anys de la legislatura la presidència serà per Rosa Abelló, del grup ERC-AM.

22 de juliol de 2019

Recomanacions de l'Agència Catalana de Consum a l'hora de contractar viatges combinats

Ara que s'acosten les vacances d'estiu, el Consell Comarcal del Baix Camp i l'Agència Catalana de Consum recorden a les persones consumidores els seus drets quan han de contractar paquets vocacionals (viatges combinats), és a dir, els que tenen un únic organitzador responsable de tot el que inclogui el contracte.

18 de juliol de 2019

ERC-AM i JUNTS pacten amb PSC-CP el programa de govern del Consell del Baix Camp per a aquesta legislatura

Les formacions polítiques ERC-AM i JUNTS del Consell Comarcal del Baix Camp han acordat amb PSC-CP el programa de govern de l'ens per a aquesta legislatura.

15 de juliol de 2019

Joaquim Calatayud, elegit president del Consell Comarcal per la primera meitat del mandat

Joaquim Calatayud Casals, alcalde de les Borges del Camp, va ser escollit dilluns 15 de juliol, president del Consell Comarcal del Baix Camp per als dos primers anys de la legislatura, amb 27 vots dels representants d'ERC-AM (11 vots), JUNTS (9 vots), PSC-CP (amb 6 vots) i Ara (1 vot).

14 de juliol de 2019

Consells per protegir-se del sol i la calor

Des de Protecció Civil de la Generalitat de Catalunya i el Consell Comarcal del Baix Camp es vol informar a la població sobre diverses precaucions a tenir en compte per les afectacions que pot tenir per a la salut un excés de sol i de calor, sobretot per a infants, gent gran o si s'ha de realitzar activitats o treballs a l'exterior.

12 de juliol de 2019

Clausura dels cursos del Punt Òmnia d'aquest segon trimestre 2019

El Punt Òmnia del Baix Camp finalitza la programació del segon trimestre del 2019, on s'han ofert un seguit d'activitats formatives a un total del 44 persones interessades en desenvolupar habilitats informàtiques, com aprendre a navegar per Internet, crear un blog o un correu electrònic o editar fotografies digitals, entre d'altres propostes.

10 de juliol de 2019

Es constitueix el Consell Comarcal del Baix Camp per al mandat 2019-2023

Dilluns 15 de juliol de 2019, a les 19:30 h tindrà lloc el Ple de Constitució del Consell Comarcal del Baix Camp per al mandat 2019-2023.
 
Durant el plenari, els consellers i conselleres comarcals electes juraran o prometran el càrrec i, a continuació, es procedirà a la votació de la candidatura o candidatures que es presentin, i que previsiblement finalitzarà amb la reelecció de l'actual president Joaquim Calatayud, segons l'acord de govern anunciat recentment entre ERC-AM i Junts.

9 de juliol de 2019

El Consell Comarcal imparteix formació per a professionals de menjador

Des de dimarts 25 i fins a divendres 28 de juny ha tingut lloc el segon curs de formació “Atenció a l'alumnat amb necessitats educatives i socials especials” per a les persones que treballen com a monitores de menjadors escolars d'escoles que tenen conveni i/o col·laboren amb el Consell Comarcal.

Registres del 41 al 50 de 1707
« Pàgina 5 »  [ ... | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | ... | 171 ]


© Consell Comarcal del Baix Camp| Dr. Ferran 8 | 43202 Reus | Tel. 977 327 155 | Fax 977 321 773